sakura,
peknééé, ja som čakala, že 360ml budú véélikáánské, ale sú akurát. tak do mužskej dlane :)))) vyberanie stehov bolelo? si to zvládla bez narkózy? :)))
bianica,
dr. hudáková je super, nemôžem na ňu ani jedno krivé slovko povedať. je milá, robotu odviedla dobrú, spolu s cickami mi robila aj plastiku necht. lôžka na palci na nohe. mohla povedať, že necht odsunieme na inokedy. ale vyšla mi v ústrety, že ak všetko pôjde ok, odreže aj necht. po opke prišla na izbu porozprávať sa, čo-to vysvetliť, napr. že ľavý bude bolieť viac, lebo ho viac rozrýpala:(
o siedmej išla domov, ale viem, že o desiatej volala sestru, že ako sa mám. na kontrole som od nej dostala vianočný darček, a síce masť na jazvy :)
aj jej sestrička je zlatá, taká ryšavá, iste si ju tam už videla.
v piatok 19-teho som bola na kontrolu, dnu som bola asi o pol deviatej ráno. a si spomínam, že niekto klopal. ty? :)
dr. som našla na nete, www.hudakova.eurokatalog.sk ale odporučila mi ju mama. nie však kôli cickám, ale kôli znamienkam, ktoré mi trebalo vybrať. takže tak,
ešte k cene, u nej 42, magdo zapýtal 61 tisíc :) baby tu píšu, že mali plazmu na izbe, mne hrali celú noc len jemné melódie z rádia:)))))
dcéru podporuj v búchaní na klávesnicu, človek nikdy nevie, čo keď z nej bude druhá rowlingová...?