Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sakura,
ja idem vyberať stehy až 12. januára. dr. je dovtedy mimo sr, si odskočila do číny. očakávam, že stehy budú komplet zarastené...ojoj
s veľkosťou som spokojná, furt čumím do retro a neverím, že to moja hruď :)
vidím, že máš pirsing. mne dlhodobo píli uši dcéra, chcela by si okrášliť nos. nemala si s tým nijaký problém? ako dlho sa ti to hojilo? tak expresne ako cici? a čo bolesť?

miu miu

sweet ahoj som rada ze som ta tu videla, dakujem za opytynie, mam sa vyborne, prska maknu krasne, uz su len a len moje. vyborne sa im dari, uz spavam aj na bruchu. nemam s nimi uz vobec problem. fakt mi robia radost. ale teraz viem ze by som sa vobec nebala aj vacsich. a mojmu drahemu sa tak pacia ze zakazdym ked ide okolo sa ich dotkne a to ma hrozne tesi, lebo aj toho som sa bala ci sa mu budu nove pacit. a mna tesi strasne ze nemusim vobec nosit podprsenky. he he he

sakura

ametystka
a co sa tyka stehov tak mi tam uz chudence skoro zarastli. Musel mi to tahat silou von - este stastie ze si ten spodok cici pri tej jazve az tak moc necitim. Ale bol to neprijemny pocit. Vraj sa mi rychlo hoja rany - dr. bol z toho prekvapeny:)

sakura

ametystka
ahojky. No aj ja som cakala nieco väcsie - hlavne po tom co som si tie skusobne implose skusala v podprde. Vtedy vyzerali super pekne velike... Ale ked supnem dobru podprsenku tak to bude ok. Ale som aj trosku sklamana:(
A ty ako? Som videla fotecky. Pekny darcek:)

ametystka

sakura,
peknééé, ja som čakala, že 360ml budú véélikáánské, ale sú akurát. tak do mužskej dlane :)))) vyberanie stehov bolelo? si to zvládla bez narkózy? :)))

bianica,
dr. hudáková je super, nemôžem na ňu ani jedno krivé slovko povedať. je milá, robotu odviedla dobrú, spolu s cickami mi robila aj plastiku necht. lôžka na palci na nohe. mohla povedať, že necht odsunieme na inokedy. ale vyšla mi v ústrety, že ak všetko pôjde ok, odreže aj necht. po opke prišla na izbu porozprávať sa, čo-to vysvetliť, napr. že ľavý bude bolieť viac, lebo ho viac rozrýpala:(
o siedmej išla domov, ale viem, že o desiatej volala sestru, že ako sa mám. na kontrole som od nej dostala vianočný darček, a síce masť na jazvy :)
aj jej sestrička je zlatá, taká ryšavá, iste si ju tam už videla.
v piatok 19-teho som bola na kontrolu, dnu som bola asi o pol deviatej ráno. a si spomínam, že niekto klopal. ty? :)
dr. som našla na nete, www.hudakova.eurokatalog.sk ale odporučila mi ju mama. nie však kôli cickám, ale kôli znamienkam, ktoré mi trebalo vybrať. takže tak,
ešte k cene, u nej 42, magdo zapýtal 61 tisíc :) baby tu píšu, že mali plazmu na izbe, mne hrali celú noc len jemné melódie z rádia:)))))
dcéru podporuj v búchaní na klávesnicu, človek nikdy nevie, čo keď z nej bude druhá rowlingová...?

salmi

sakura, bianica . dakujem.....velmi sa tesim, dufam, ze vsetko dobre dopadne a nebudem lutovat, ze som sa na to dala

bianica

Ahojte,
pripajam sa k prianiam peknych sviatkov!
Dlho som nepisala, ale citam kazdy den, no malu mavam na rukach, a ta mi bucha po klavesnici,takze stale mi z mojho prispevku ostane len necitatelny text...
Sakura,Ametystka, gratulujem,tak uz ste dracice!!!
Ametystka, ako si bola spokojna s doktorkou? viem, ze ma super pristup, ale inak vsetko ok? Uz viackrat som sa ta chcela spytat, ako si sa vlastne k nej dostala, pretoze ona nie je taka znama. Nebola si nahodou minuly piatok za dr? bola som tam pre kolagen, ale to bola rychlovka, lebo som mala dceru v aute, no a v tom case mala nejaku pacientku, tak som myslela, ci nahodou tam nie si prave ty.
Gratulujem mas ich supeeeer, uz len nech ti zmaknu, aby si sa citila ok. V lete asi nie su az take problemi s tvrdnitim silikonu, to bude zrejem ztazene tou zimou.

Ja si nakoniec idem este v pondelok dohodnut termin konzultacie do Chirmedu a tak sa rozhodnem...

Najblizsie ide asi Salmi a neviem, kedy sa tu dopisem, tak... Salmi, drzim palce!!!