Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
ono asi to s tou postou aj medzi sviatkami je o nicom. Mne prisli tie papiere tusim tyzden pred opkou. Ved mu skus zajtra brnknut. On je v pohode. Aj ja som mu vyvolavala:)

ametystka
no ved ja aj strachopud som. To som bola este 20 rocna dievcica ked som abslolvovala to tetovanie a aj ten piersing. To ja cim som starsia tym som dokakanejsia:))) A na tie cici mi asi este zostalo trochu odvahy. Asi som ju celu este nevycerpala:))
Piercing do nosa je pekny - ale taka malinka nausnicka. Ja uz som stara harfa tak preto by som si ho nedala. A ako som pisala - niekedy potrebujem skrz prace vyzerat decentne takze tak:)
Kamoska chcela robit recepcnu na hotely a nezobrali ju skrz tej nausnice v nose - a aj skrz tetovania na clenku. No ale doba sa meni,no nie?:)

ametystka

sweet,
fúha, 24. 12. sa rozísť-to je silné kafe, želám veľa síl.
teším sa na to, že mi zmäknú. keď som vonku, stvrdnú ako skaly, to bude tak stále, či to tiež časom prejde?
a čakáme fotečky :)

sakura,
ty sa nezdáš, teda. sama by som si v živote nič neprepichla, ani po frťanoch :)
možno vyrážku :)) si nespomínala, že si strachopud? mne teda prídeš odvážna... ja som sa neodvážila dať si tetovanie, páčil by sa mi motýlik na členok, ale mám strach... a už som asi aj stará :)) na to. dcéra sa tiež bojí piercingu, ale strašne ho chce. asi jej to dovolím...a prečo by si si do nosa nedala?

ivja

sakura,
keď som bola 20.12. u neho, tak mi povedal, že ma bude operovať v snope. papiere mi vraj pošle poštou , aj dá vedieť, kedy bude termín.Boli medzi tým Vianoce, tak som nedočkavá , kedy mi čo príde.

sakura

ivja
no ja som bola u Trsku na konzultacke 15 novembra a operovat ma mal 1 decembra. Ale nieco mu do toho prislo tak ma prehodil az na 8 decembra. A kam ides? Si pisala ze do Ruzinova, nie? Ci si to mylim?

tenerife
a kedy ides? Jasne, neboj, vsetko bude ok:)

sweetlemon
no aj ja som bola na obycajnej izbe bez telky. Este s jednou babenkou ktorej robili cici a s dvoma uprdenymi babkami:)) Som si myslela ze v nemocnici je to katastrofa. Ale na tych babkach sme sa tak ohromne nasmiali:))))

sakura

ametystka
no moja aj ja cumim na retro a stale neverim tomu ze mi je väcsia a väcsia. Dufam ze uz to je konecna a uz sa mi nebudu usadzat:)))
A co sa tyka piersingu - tak to som si robila sama v Japane po par frtanoch:)) Na druhy den som sa cudovala ze co to mam na bruchu:)))) Ale to som bola este pojasena:)) No a hojilo sa mi to rychlo - nemala som ziadne problema. No do nosa by som si to asi nedala. Ja mam tetovanie aj na krizoch. Ale vsetko to je v ramci toho ze to mozem zamaskovat oblecenim. Takzie viem vyzerat aj decentne:)))

sweetlemon
diky moc. Snad tu velkost prezijem. Ale s dr som nadmieru spokojna:))

sweetlemon

sakura
krasne ciciky :)
ivja
ja som u trsku chcela termin, ale pytala som si ho asi 2 mesiace dopredu. neviem, ako dlho sa caka. my sme sa dohodli po telefone na pribliznom termine a potom mi to upresnil mailom.

ivja

Dievčatká,
čaute, som rada, že sa tu kecanie zase rozbehlo. Chcem sa spýtať, ako dlho od konzultácie vám dr. Trška dal termín operácie? ja už netrpezlivo čakám. zavolal vám ho, či napísal?/ inak dúfam, že s ježiškom ste boli spokojné :))))/

sweetlemon

ametystka
no to si mala celkom fajne s tym radiom. ja som bola v SNOPe u Trsku a niekto tu pisal, ze tam bola plazma. Ja som bola na izbe, kde nebolo nic, ani telka, ani radio. Takze som lezala v klasickej nemocnicnej izbe s dalsimi dvoma (nastastie prazdnymi) postelami. Takze som mala pocit, ze tam lezim tyzden, tak pomaly to slo, aj ked som vacsinu casu len spala...

sweetlemon

miu
no tak je super :) som rada, ze nie su ziadne problemy a vsetkym sa nam tu v podstate dari :) ja idem robit nove fotecky, tak aj ty by si mohla nieco prihodit, uz si sa tusim tiez dlho nefotila. no, a mne ich nema kto osahavat moc :( ja som sa s mojim rozisla 24.12. a na dalsi den sa cely odstahovat :( takze teraz mam smutok. no ale nejak to musim prezit. a potom ich snad po nejakej dobe zas niekto pomacka :)

sweetlemon

ametystka
ok, nafotim, zajtra asi poslem, mam vybity fotak teraz, ale uz sa polepsim :) no maknut zacali asi tak po mesiaci. ale oni tak postupne, po dvoch mesiacoch uz boli celkom fajne. oni su makke hlavne ked som v predklone, vtedy su fakt ze prirodzene(az tak, ze sa musim sama osahavat stale :))) tak este pockaj chvilku, neboj, casom to pride a budu ako tvoje. ja uz fakt nevnimam, ze ich mam, aj spavam uz hocijako na nich :)