Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenerife

sakura
zaciatkom aprila,to uz ostavam doma na dlhsie...zajtra idem na tu konzultaciu,tak som zvedava,co mi povie:-)

salmi

bianica
tak ja som bola na konzultacke zaciatkom decembra a chvalabohu hned na konci mesiaca budem mat uz aj po opke...takto som to chcela a tak to aj nejako vyslo....to mas dobre, mesiac zbehne ako voda..horsie su na tom kocky, co si termin dojednavaju na nejaky marec,april.

bianica

Salmi, tak by som sa s tebou vymenila, no ja si musim este mesiac pockat... Drzim palceky a tesim sa na fotky!!!

Sakura, dala si mi chrobaky do hlavy. Cici mas naaaaaaaadherne, vyzeraju prirodzene a aj velkost by som taku chcela mat. Fakt mozes byt spokojna.

salmi

sakura
no,tak sa pochvalim dojmami a skusenostami uz aj ja, hned ako budem shopna nieco napisat:)) v utorok poobede som uz doma:)

sakura

bianica
daj si aj 300 ml. Kuken na mna. Mne dost odpuchli alebo sa usadili a banujem ze som si nedala aj väcsie....
Teraz uz len dufam ze maju konecnu a nebudu uz nic robit:)

bianica

Ahojte,
ametystka, citam, ze rozoberate piercing, tak sa pripajam. Ja som mala v bruchu cca 10 rokov a teraz pocas druheho tehotenstva mi zarastla dierka, no urcite si ju pojdem dat "obnovit", lebo mi nastastie ostalo celkom fajn brusko a mne sa to velmi paci.
A co sa tyka nosa, tak je to moderne a ked je pekny nostek, tak to vyzera podla mna super. A viem, ze na nose zarasta dierka este skor ako napr. na bruchu, takze ak to tvoju dcerku prejde, tak staci vybrat nausnicu. Nie je to ako tetovacka, ze ju tam mas na cely zivot (ak si nedas tu na cca 2 roky...). Takze pripajam nazor, ze ak to tvoja dcera ma v hlave, tak ako ty implose, tak si to aj tak raz da spravit :-)

Mam este jeden dotaz... Ked vam teraz "odpuchaju" cici, tak o dost sa vam zmensili? stale riesim, ci si dat 270,alebo len 250ml...
Vdaka