Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sonci,
stalo sa, už som jej dovolila, dnes som vyriekla "áno" nech si ho má, keď chce. že hojenie piercingu sa môže skomplikovať, to vie, aj tu na zdraví beží debta o tom, ale budeme sa snažiť to vypiplať čo najlepšie.
s krámami som si aj ja užila svoje,v práci mi na opku vyhovoval druhý decembrový týždeň, ale vtedy mali prísť aj krámy, bola som operovaná tesne pred. na druhý deň po op som dostala:(( no nic moc, lebo sa hojíš pomalšie, aj ťa to viac bolí :(

sonci

miu (oprava, aby to bolo prehladnejsie)
cauky...a myslis si, ze kby sme si dohodli nejaky termin, tak by som mohla vysadit antikoncepciu, aby som dostala menstruaciu...vies aby to bol ten 1. az 10. den po mentruacii...bo potrebujem ist niekedy koncom januara keby sa dalo kvoli skole a tak, aby som sa stihla dat trosku dokopy a v tom case urcite nebudem splnat tuto podmienku...a za kolko dni ti vebaral stehy?? ako vyzeraju izby?? pytala sa ta kedy chces ist ci rano abo na obed?? bo ja by som isla najradej hned rano, bo neviem ako by na tom bola moja psychika, keby som mala cakat az do obeda-xi =) a ty uz mas teda prska pekne, makka?? kedy ta presne operovala??

sonci

miucauky...a myslis si, ze kby sme si dohodli nejaky termin, tak by som mohla vysadit antikoncepciu, aby som dostala menstruaciu...vies aby to bol ten 1. az 10. den po mentruacii...bo potrebujem ist niekedy koncom januara keby sa dalo kvoli skole a tak, aby som sa stihla dat trosku dokopy a v tom case urcite nebudem splnat tuto podmienku...a za kolko dni ti vebaral stehy?? ako vyzeraju izby?? pytala sa ta kedy chces ist ci rano abo na obed?? bo ja by som isla najradej hned rano, bo neviem ako by na tom bola moja psychika, keby som mala cakat az do obeda-xi =) a ty uz mas teda prska pekne, makka?? kedy ta presne operovala??

ametystka

salmi,
retro som dala dole až na piaty deň, aj to len na jednu bleskovú fotečku do galérky. ale sú tu aj odvážnejšie baby :)
druhý deň je u každej iný, ja som sa vládala umyť, čumieť na telku a jesť, do mi dali pod nos :) to je asi tak všetko...

sonci

ametystka
ahoj...dcere urcite piercing dovol, ked po nom tak strasne tuzi...ja ich mam tiez zopar, ale upozorni ju, ze je to pomerne odst bolestive...prepich je sice len parsekundova zalezitost, ale hojenie je uz o dost dlhodobejsie...treba sa on starat, pravidelne to miesto i nausnicu cistit, davat si pozor, aby sa o nieco nezachytila a podobne, ale vysledok stoji za to...mne osobne sa hojil okolo pol roka, pretoze to je na dost nehygienickom mieste a ja som taka trubka, ze som sa casto zachytavala o tricka, ale zahojil sa a teraz som rada...len musi ratat s tymito rizikami, ale ked ho vazne tak velmi chce, tak nech ide do toho a podpor ju...ja takisto chcem velmi silikonove prsia a keby ma moje okolie v tom nepodporovalo, tak neviem-neviem ci by som do toho isla az s takym nadsenim...a piercing ma vyhodu ako to uz niektra babena tu spominala...vyberie ho a v priebehu par dni uz ani nebude vediet, ze ho mala =))

salmi

dakujem kocky, sama som zvedava ,ako dopadnem....to ste si po 3 dnom mohli dat nachvilu retro dole? ci len tak potajme ste nakukli,ze co to tam vlastne doktor spravil?:))) idem tam v sportovom teplakova cierna suprava, botasky, kriste toto uz ani nepamatam, kedy som mala na sebe naposledy...kocky, co ste boli schopne na druhy den robit,okrme transportu domov? umyt, namalovat, pozerat telku,ci len odkacnute v posteli v bolestiach?

tina1112

ahojte, uz dlhsie rozmyslam o silikonovych prsiach ale neviem sa stale rozhodnut, svoje prsia mam take plnsie jednotky ale bojim sa ze mi po zakroku zostane jazva alebo zakrok sa nepodari, neposlali by ste mi nejake fotky co sa tyka tych jaziev

sakura

ametystka
presne tak. Ak este trosku povolia tak potom mne povolia nervicky:))))
UZ rozmyslam nad velkostou ktoru si dam po detoch:))) Pod 500 ml to nebude:))))))
No tak dcerenka musi byt teda vytesena:)) No ale co by si jej neurobila radost?

ametystka

bianica,
pozrela som tvoje fotky, daj si 270ml, aj viac by sa ti vošlo. mne dala dr. 275ml a mala som pred op len štvrtinu z tvojich :(
moje nejako neodpúchaju, alebo len veľmi pomaličky, ale napr.taká sakura má nábeh na depku:)) že sa jej scvrkávajú:) potvory, daj si radšej viac ako menej. kedy ideš do chirmedu na konzultáciu? uvidíš, že ti dr. navrhne väčšiu veľkosť. u mňa sa zhodli magdo, aj hudáková na chlp presne, na 275ml.
dcére som piercing dovolila, to bolo radosti,už ju nezastaví ani buldozér, chápem ju, chce to tak strašne ako ja imploše, tu niet pomoci :)

salmi,
držím ti palce, ty budeš fešanda s takým objemom, chlapi budú slintať ako dogy :) drž sa!

sakura

salmi
tak hned ako ti bude lepsie tak sa ohlas:)

bianica
ake chrobaciky? Nehovorim ze su moje cici neni pekne - urcite lepsie ako predtym ale mohli byt aj väcsie:):)

tenerife
no, tak potom hlas ako si dopadla. A najlepsie je si napisat otazky na papier. Ja som na prvej konzultacke mala tolko toho na mysli ale ked doslo na vec v tom chaose som na vsetko zabudla:)) A vsetko ma napadlo cestou domov:)))