Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tenerife
ahojky. Inac presne ako pise evciatko7. Kludne si daj aj 350. Mne mal tento implos urobit 111 cez prsia a mam len 105 - to som v nemom uzase ked som si to dnes pomerala. Asi mi ich moj sval dobre pritlacil alebo este neviem ci vykuknu do eteru alebo co. Takze kludne sa neboj a chod aj do väcsich:)
A ide ti ich davat cez pazuchu?

evciatko7

tenerife, velmi sa az tak netes ze to su 70C,ja tiez nic som nemala a pod prsiami som mala takych 73 teraz mam 69 a dal mi 325 vysoky profil...Ale velke trojky to rozhodne nie su.Vies, rozmysli si ci si nedas vecsie silikony,aby ta to potom nemrzelo, lebo ja keby sa dal vratit cas by som si dala vacsie silikony...Skoda, ze cas sa neda vratit.Ako podprsenka mi je dobra 70C, ale mne pridu male, na pohlad by osm povedala ze take dvojky snad...

tenerife

sakura
tak sme sa dohodli na 300ml,to su take 70C,co mi absolutne vyhovuje,lebo teraz nemam nic:-))tak sa uz zacinam teskat....

marja

ivja- vdaka za povzbudenie, no on nema problem komunikovat mailom, takze mu kludne napis podla mna. my sme sa este v juli dohodli, ze sa mu ozvem zo zahr. a budeme komunikovat mailom, vraj si pozrie fotky a merania a potom sa dohodneme. no ai to tak urobim, ze mu napisem ako si to presne predstavujem, len nechcem vyzerat, ze mu neverim, ked mi da nahodou len 200 nieco ml, ale kazdopadne tu vacsina pise, ze pod 300 by nesla a kedze mne nevadi, ze mi bude vidno, ze mam silikony, lebo sa za to nehanbim a ajtak to uz vsetky baby okolo mna (tym padom pol mesta:))) ) vedia takze nevadi ked budu vidno, predstavujem si take dve gule aby mi urobili super vystrih, teraz mam cez prsia takych 83cm len mam to o to horsie a skreslujucejsie ze je tam ta asymetria ale myslim a dufam, ze mi navrhne tych 300ml.

ivja

dievčatká
,ako vám dal dr. Trška vedieť termín operácie? Hneď na konzultácii, alebo vám ho zavolal, či poslal mailom,či ako??????? Nechcem ho otravovať telefonátmi, ale už by som chcela vedieť termín. a keď som bola 20.12.na konzult., myslíte že by už termín pre mňa mal?Mám mu teda volať?

marja
ak si útla, tých 300 by ti malo stačiť,ale on bude mať pri operácii nachystané aj iné veľkosti.Povedz mu svoju predstavu a keďže to máš skomplikované tým , že si v zahraničí, asi sa budeš musieť spoľahnúť na jeho intuíciu. ale operoval už veľa dievčat- veď si pozri staršie príspevky a všetky boli spokojné s jeho prácou. Ja idem tiež k nemu.

marja

ahojte; chystam sa na OP az v lete nakolko som v zahr. a mam zmluvu az do leta takmer , som dohodnuta s dr.Trskom, chcela by som sa spytat aku velkost mi odporucate, nakolko sa na velkosti hodlame dohodnut mailom, neviem co mu mam navrhnut. sme dohodnuti na okruhlych Polytech pod sval; inak nic. mam 160cm a 46 kg, cize som malicka, mam asymetriu ( asi o cislo takmer), pdoprsenku 70B ale push-up s vypchavkami. mam povedat 300ml na to mesnie a kolko uzna za vhodne potom viac na to druhe?dakujem za odpovede na Gitinka_Has@yahoo.com . momentalne mam pos.any fotak takze nemozem fotit nic, ale uz sa chsytame na novy tak potom sa mi mozno podari aj do galerky dostat. dakujem este raz

miu miu

sonci prisla som tam o osmej rano, chvilu som cakala, prezliekla som sa a vypisala nejake papiere, isla som sa zlozit na izbu. je pekna, modra s tromi postelami aj s telkou, wcko je hned na izbe cize je po ruke ked je treba. z izby prechadzas hned na salu. a preberu ta ked uz budes lezat oblecena v podprsenke vo svojej posteli. stehy mi vyberali po troch tyzdnoch ale uz po tyzdnovej kontrole ma odlepili a usudili ze sa uz mozem sprchovat a natierat cici heparoidom a jazvy contractubexom. takze nic hrozne. no a stihla ma operovat okolo desiatej lebo som isla druha lebo som aj druha dopalila na kliniku lebo som neni z BA a zastihli ma zapchy pri senci. no proste smola rano na dialnici. ale v poho. cici su uz pekne, makke, aj jazvicky su tenulinke. Pani doktorka pekne sije. fakt musim dat klobuk dolu. to s tou antikou netusim ci by slo, to som nikdy neskusala. to sa skus poradit s gynekologom lebo toto fakt neviem. a nevyjde ti to ani nahodou na ten koniec januara?