Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sakura,
troška si ma upokojila, že aj teba pobolievajú ešte cici, asi to tak má byť, ešte to nie je celkom zahojené.
moje jazvy sú tiež tenké,chrastičky už nemám, ale okolie je červené, dávam na to infadolan a harmanček. lenže ja mám sále stehy...

sakura

ametystka
to ja som teda ozaj skromna:))) Ale ja som mala predtym cez prsia okolo 100...
Mna zacali vcera pobolievat obe - aj sa mi do rana zle spalo - neviem co sa deje... Bolia ma hlavne vtedy ked chcem napr utriet dres alebo tak -ked zatiahnem silou - to citim fest..A aj mna boli lava viac. Neviem cim to je. Ale aj baba co bola so mnou na opke tak sa mi stazovala ze ju boli viac lava cici.
Na jazvy nedavam mic. Ako mi dal dole stehy tak som si ich mala macat repikom a ked mi zmiznu chrasty - co uz zmizli tak ich cele netieram nechtikovou indulonou - aj jazvy - ale len trosinku. Inac mam ich fakt pekne- v nie su ani zacervenane a su tenunkeeeeee:)

sakura

ivja
tak ano. Ja som bola pred menzesom 2 dni a do teraz som ho nedostala...
Mozno sa moje telo z toho nejako pojasilo:)))

Babydoll
tak gratulujem:) Ja som si tie leukoplasty strhla den pred vybratim stehov. UZ som to nevydrzala - strasne to svrbelo a mam na nich aj malinke pupaciky - mozno sa mi robila alergia alebo take nieco..
Tak len sa z nich pekne vytesuj a supni nove fotecky. A hlavne si nemysli ze ked si ich stale obzeras ze si nejaky uchyl - myslim ze to robi kazda z nas:))))))

ametystka

babydoll,
vitaj :) teším sa s tebou,že sa ti cici páčia, nie si uchyl, veď aj ja sa stále obzerám a mám neskutočnú radosť z toho, že mám cici. je to super pocit. toľko rokov som sa zožierala a trápila a už NEMUSÍÍÍM, ja už ich vidíííím :))
pošli fotečky na kolaudáciu :)

ametystka

ivja,
normálne si ma rozosmiala s tým "pápá" si predstavujem dr.ako stŕpol :)
držím ti palce, ty zhruba vieš, do čoho ideš, už si si tým raz prešla, hoci možno pod žľazu bolelo trocha menej...hlavne nech sa ti vo februári vyhýbajú virózy, krámy a hepres.

sakura - neskromná to deva :)
"len" 105 cez prsia/!!/ale no tak! však to je utešené číslo. ja som sa ešte nemerala, ale skúsim. cm až tak neriešim, som spokojná, že mi na hrudi konečne niečo vyčnieva do priestoru :)
občas ma dosť pichne v ľavej cicke, keď urobím nejaký prudší pohyb, alebo niečo ťahám, alebo keď si režem chlieb /viem len s ľavou/ teba už nepichá nič?
čo dávaš na jazvy?

babydoll

caute koceny,
dlho som sa neozvala, este stale sme s detmi na prazdninach u nasich, v sobotu uz palime domov, tak som zvedava ako to s nimi zvladnem sama, hlavne s malym. Dnes som bola u Trsku na vyber stehov, konecene mam tie vsetky naplaste dolu, uz mi to vcera prislo, ze sa mi asi vpiju do pokozky, ble, ale uz je dobre. Vam poviem, ze prska total inak vyzeraju bez toho, normalne som sa do nich zalubila, tak sa mi pacia, furt sa obzeram v zrkadle, pripadam si jak uchyl. Ale to je nenormalny pocit ze mam prsia na mojej hrudi!!!Uplne som z toho cela happy, baby, tie co sa este len rozhodujete, chodte do toho, ten pocit a vysledny efekt za to vsetko urcite stoji!!! Ked uz budeme doma, poslem aj nove fotecky do galerky

ivja

sakura,
už som volala,termín mám mať 2.februára, papiere mi prídu.A predstav si, taká som bola pototo keď som s ním volala, že som miesto slova dovidenia povedala pápá.Ja trubka,normálne sa hanbím, ani neviem ako to zo mňa vyšlo:)))

miu miu

marja ja som o cosi vyssia a tazsia, mam 165cm a 50 kg a dali mi 325ml stredny profil a mam 70C a niekedy az 70D ako ktora mi sadne. takze sa vobec neboj.