Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

SWEET ahoj :-) nebola som tu 100rokov :-))) tolko novych zien a tie fotoalbumy.. tolko ich je ze pomaly som seba uz nenasla :-)))) fakt sa to tu rozmnozilo,
sweet to co sa stalo ze na vianoce rozchod ?:-( to mi je luto, ale asi to tak malo byt.. co mate nove babenky ?? ja uz ani neviem ze som na nejakej OP bola.. a mam pocit ze sa zmensuju :-)) aj ked je to stale lepsie nez to bolo.. tiez uz musim nafotit nove foto a poslem ;-)

senties2

sweetlenom
dakujem ti za odpoved..moje jazvicky su hladke,ale mam ich vzdy cervene od tej podprdy..tlaci maprave na jazvy ,preto som si ju dala dole..nerobim ziadne pohyby len tu sedim,takze som v klude..ja si stale skusam podprdy co som nosila a tesim sa z toho ,ze su mi male.:-))je to uzasny pocit..stale sa chodim pozerat do zrkadla a nemozem uverit ze su take nadherne..kiez by take ostali..som len 5tyzden po..bojim sa ,ze sa mi este zmensia..do kedy treba nosit tu retro a do kedy treba spat na chrbte?

bianica

Ahojte,
baby tak vam zavidim... mne to pripada ako nekonecno. Dnes som volala do Chirmedu, tak az 8.1 idem na konzultacku. Ale uz sa neviem dockat, kedy pojdem na opku.. Ked tu citam Vase prispevky, ako sa vytesujete, tak to nema chybu, fakt sa tesim s vami.

Ametystka,
kedy sa ma vratit dr? Aby som jej hned zavolala a dohodla si termin v pripade, ze si to s Chirmedom rozmyslim. Inak fajn ma pobavilo - ja uz nemusim, ja uz ich vidim... :-)))))

Nie je tu niekto, kto si daval v Chirmede anatomy? Som zvedava, aku si oni uctuju cenu.

sweetlemon

senties
ja som 5 tyzdnov od opky zacala uz nosit potajomky normalne podprdy :) to uz je celkom v pohode, ked si das retro na 3 hodky dole. teda nemala by si asi robit nejake prudke pohyby alebo napinat svaly. inak pohoda. a pokial nemas vypukle jazvy, ze su len cervene, tak mne dr povedal, ze ich netreba natierat nicim, to je len otazka case, kedy sa ta koza upokoji a splynie s "okolim" :) ja ich mam uplne hladke, sice nie len ciarocky, mne sa trosku roztiahli(asi preto, ze som mala malo elasticke didiky),ale mam ich na super mieste a po case ich bude vidiet uplne minimalne :) takze by som sa zatial neobavala nicoho, pokial ako som spomenula, su hladke :)

sweetlemon

babenky, ktore ste dlhsie po op

ja som skoro 4 mesiace a sem tam to este teda poriadne picha, nie nejak silno,ale dost neprijemne. trska tvrdi, ze to chce este cas minimalne tak pol roka. ja len ze ci mate nieco podobne. dik za info :)

sweetlemon

ametystka
no ahojky,teda, fotecky sa nejak opozdia, ale coskoro budu :)
no ten rozchod...vybrali sme si blbe obdobie,ale bude lepsie, snad skoro, dakujem za podporu :)
ja som ich zo zimy nemala vobec tvrde, iba z toho, ked som nachvilu odlozila retro. ale ono to tak po mesiaci ustupilo a potom uz reaguju uplne normalne po case. neboj, zachvilu mas po tom :)

senties2

caute babenky
som 5 tyzden po opke a jazvy mam stale cervene..neviete mi poradit cim si ich natierat?doktor povedal ,ze staci mastny krem ,no mne sa zda ,ze to nestaci..a neviete ,ci mozem chodit doma tak 3 hod. bez podprdy..ja mam totiz z nej velmi otlacene prsia..

ivja

ametystka
si o mne dr. pomyslel- pápá- že mi šibe :)) inak ďakujem,chcem byť presvedčená, že bude všetko OK.Budem sa dopovať vitamínmi a dávať si na seba pozor.Pod žľazou si pamätám,že bolelo,tak toto bude asi o niečo viac- uvidíme.Prežijeme,veď čo je proti tomu 13hodinové otváranie pôrodných ciest , pri ktorých sa svinsky zhoršujú bolesti, no nie?

sakura

ametystka
co je infadolan? To pocujem prvy krat...
Mozno to mas cervene lebo tam mas este ten spagatik. A nemohol ti tie stehy vybrat nejaky iny doktor? Ved to ich budes mat vyse mesiaca. Citala som ze jedna babenka sa dala operovat dost daleko od bydliska a dohodla sa s plast. chir. ze jej ich vyberu tam v jej meste - kde byvala. A nebol to problem. Aj ta to svrbi?