Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

senties2

sweetlemon
mam ist teraz 5.1. po 6 tyzdnoch po opke
som zvedava co mi povie,ale zatial som v pohode bolesti nemam,postupne mi makknu..v retro sa citim niekedy lepsie ako bez nej ,citim ,ze mi ich drzi pokope:-))ale ked ju dam na chvilu dole tak mam na prsiach take ryhy od tej podprdy..

sweetlemon

senties
mna tiez niekedy tlacila ta podprda, tak si skus povolit ramienka alebo si ju nejak posuvat stale, aby ta netlacila. alebo ti kup na den nejaku pevnu sportovu a na noc nos retro. este ten tyzden nejak vydrz, potom by si kludne mohla zacat nosit normalne. ale tak zalezi na tom, co ti povie dr. tebe nic take nepovedali? kedy mas kontrolu?

sweetlemon

babenky
dakujem vam za podporu, ste naozaj zlate. ano, je to ten, ktory sa o mna moc nezaujimal a stale ma odstrkoval, ale co...laska je slepa. no takto je to lepsie a aspon tak uvolnil moznost niekomu inemu si sahnut na moje nove didinky :))) ale boli to aj tak..fu, musim to rozdychat :)

Klaudi
no ty si sa poriadne stratila, som rada, ze si sa ozvala znovu :) ok a pridaj fotecky :)
no mne sa tie moje tiez zdaju, ze sa stale zmensuju. no ked som bola teraz u trsku, tak povedal, ze on je velmi spokojny s velkostou a ze je rad, ze nedal vacsie. ale vlastne ma pravdu, kedze som pred tehotenstvom este. potom dame XXL velkost :))))

amestystka
s tym pichanim to je tak rozne, ale neboli ma nic, ked sa hybem, to skor len tak z nicoho nic zacne hnusne pichat a neviem to zastavit ani ked ich pomasirujem. ble, je to hnusne, ale da sa to prezit :) no ty si este kratucko, ale neboj, ani si neuvedomis a aj zabudnes, ze ich mas :)

senties2

babydoll
ja som mu uz velakrat volala a hlavne vecer aj on mi volal ked mi stale menil termin opky:-))..len teraz cez sviatky som nechcela otravovat,ale dik skusim..Ružinoc by mi tiez viac vyhovoval je to blizsie..

babydoll

senties,
myslim ze robi, on sa mi vidi robi furt:-))), v pohode mu zavolaj. Len teraz cez sviatky je v Ruzinove, lebo v SNOPe maju zatvorene. On mi telefonoval aj o deviatej vecer cez vikend, takze mu nepride zvlastne ked mu zavolas aj vecer.

ametystka

sakura,
aj mne už napadlo, že by mi mohol vybrať stehy iný dr. ale neviem, či to je vhodné, že mojej dr. bude iný dr. fušovať do remesla...
infadolan je masť--odkaz odstránený-

ivja,
prežiješ to, všetky sme prežili, lebo žena je silná ako kôň a keď musí alebo chce, vydrží ozaj veľa :)

sweet,
aj mňa pichá, ale som len 3 týždne po. teba pichne z ničoho nič, alebo keď namáhaš ruky? po 4 mesiacoch ešte nie je ukončené hojenie, ono sa to vraj hojí pol roka, tak mi povedala moja dr.
btw, nevešaj hlavu pre ex, v lete keď nahodíš tričko s výstrihom budú chlopi stáť pred tvojimi dvermi v šore :) a budeš si vyberať :)))

bianica,
dr. bude ordinovať až 12. januára.
baby z košíc si dávajú väčšinou okrúhle, táto si dala anatómy u kačmára, ale cenu neudáva :( aspoň pokukaj na cici :) a keby ti to nedalo spávať, vypýtaj si mail tej baby, od livy, hm?

senties2

BABYDOLL
tie zvysky po naplasti ti zidu casom..na prvykrat to nepojde a nasilim si to dolu nedavaj..sprchovy gel telove mlieko a kazdym dnom mas toho menej..viem je to neprijemne,ale nesil to..nevies co Trška robi aj 5.1.?

babydoll

sakura, ametystka,
dakujem baby, ste zlate ze ma chapete..xixi..no ked sa pozriete na kazdu jednu fotku PO v galerke, je u kazdej babeny urcite lepsia ako PRED, nech mame hocijake pocity, ja som stale hovorila, ze cokolvek bude lepsie ako to, co som mala pred a preto sa taaaak vytesujem, ze sa mi fakt fest pacia, aj doktor bol spokojny. Dokonca ani asymetria nie je vidno, hoci mi dal rovnaku velkost do oboch. Len mi povedzte, cim mam dat dolu tie zvysky po naplastiach, nejako sa mi nevidi, ze si to mam drhnut mydlom. Osprchovat sa mozem az dnes, tak by som sa najprv nejak toho chcela zbavit.

Sweet - s tym tvojim ex-drahym mi to je luto co sa stalo, ale mozno to bude aj lepsie, lebo ak si dobre pamatam, spominala si, ze mu bolo akosi vsetko jedno, aj co sa cici tyka, tak potom do certa s takym chlapom, ktoremu je vsetko nejak sumifuk.:-)))