Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

bianica
ja som z Nitrianskeho kraja - ale je to pre moju kamosku - byva tam kde ja. Sa jej pacia moje cici - no nastastie ona ma cici krasne od prirody. Tak sa ma pytala ze ci je aj doktor kt. mi ich dal do poriadku dobry na nosiky. Tak ale neviem. Je Trska dobry aj na nosy? Myslim ze cici robi krasne. Tak snad aj nosiky. No a lipo je urcena pre mna:)))

nelina

bianica,
potvrdzujem,ze anatomy su fakt nadherne prirodzene.mam ich tiez,aj ked zo zaciatku mi trska navrhoval okruhle,ja som ich chcela od zaciatku,ale keby trval na nich tak sa nebranim.kamoska,ktora mi ich videla,povedala,ze mam prsa ako sedemnastka a to mam 37.takze zacinam makat na ostatnych partiach.od manzela som ddostala k meninam cross trenažér,takže mám motivácu"dufam ze mi to vydrzi"a budem sa snazit,aby aj tie ostatne partie vyzerali mladsie.

nelina

vlasti,
super,ze sa uz citis dobre.ja bez podprdy spim prvy tyzden,aj ked som to pred tym skusala,stale som mala pocit,ze ju potrebujem.boli to take mierna tlaky v prskach a presne-pichanie.je to asi normalne a chce to cas. teraz uz je to super.je to pravda,ako spominala kedysi miu,ze kazda to musi vycitit,kedy je ten spravny cas ist na bok,na brusko...plne suhlasim.je tazke povedat,kedy je ta spravna chvila,kazda to musi precitnut.

bianica

Ametystka, diky pekne za typ. Ta baba, co si mi na nu poslala link si teda dala robit riadne bomby,ale ma ich krasne! hoci mne by stacila ta jej 300-vka... 8.1 idem do Chirmedu, takze to mam akurat cas rozhodnut sa, kym dojde doktorka a uvidim tiez aku mi daju cenu... Hrozne, ze anatomy su drahsie o 20tis, ale mne sa viac pacia a ja chcem co najprirodzenejsie.

Sakura, odkial si? poznam dobru dr. na plastiku nosa,ale je z Ke.

miu miu

kejtlin krasne krasne, len pridaj este nejake v podprdach........a zhod uz tie hrozne lekoplasty.....he he

sweet a klaudiaKE som rada ze vas tu vidim. uz malo prispievam ale stale citam. som rada ze sa vam dari. aj mna niekedy picha ale to mam pocit ze sa niekedy takto prejavi unava. a ja si inak naplno uzivam to ze podprdy nenosim. chodim na divokoooooooo. hi

vlasti

ahoj nelina,no tak super ze uz mas s prskami vsetko ok,ja ich mam na prekvapenie tiez maksie a v pohode a to som 4 tyz.po len ked som na chvilu bez podprdy púicha ma hrozne v prvaom prsku,ako take elektricke impulzy

nelina

ahojte babeny,
no konecne aj ja som opat tu.zelam vam vsetkym krasne prezitie zvysnych sviatkov.ja som ich doteraz mala dost hekticke,mala mi dostala tyzden pred lyzovackou dost silnu hnisavu anginu,takze sme to museli odvolat a este k tomu dva tyzdne dozadu svokor dostal silnu porazku,takze ked to zacne,tak niet konca....ale dufam,ze uz to bude opat smerovat k lepsiemu.mala je uz ok.
ja idem na kontrolu k trskovi niekedy po novom roku-uz som takmer 2 mesiace od opky a prska su uz ako vlastne.postupne sa uz zacinam pri spanku tocit na brucho,aj ked len ciastocne a na chvilku.uz mi to ani nepride,ze mam silikony,skor mi to vsetko pripominaju len jazvy.prsia su pekne a hlavne vyzeraju velmi prirodzene.drzim vsetkym kockam palce,ktore mate pred a hlavne,nebojte sa,po case ani nebudete vediet,ze ste boli na opke.