Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
mne trska povedal,ze po 6-tich tyzdnoch nie je problem lahke cvicenie.myslim,ze spining nebude pre teba problem,len si davaj viac pozor na prsne svalstvo.fak to chce cas a kazda z nas citi,ze uz moze zacat cvicit.
baby,otazocka,ja teraz ked pohnem prsami,to je sile,ale pripadam si ako v cirkuse,co predvadzali kedysi chlapi-pohnutie,alebo "trhanie prsnym svalom,mate to iste?,ked ho napnem,alebo nim tak./pomykam/,fakt neviem ako to vysvetlit,je o take smesne",su to take pohyby,ze cele prskia ed napnem /napr.trhano/ ovladam do oboch stran bez problemov a je to fakt na pobavenie.mate tu istu skusenost???

sweetlemon

sakura
ty tiez chodis bez podprdy? lebo ja ked si ju nedam, tak si pripadam, akoby som tam nic nove nemala :( tak nosim vycpane podprdy aj teraz :) sice uz C kosik, ale aj tak mi nestaci :))

sweetlemon

baby

ja neviem, ci som nejaka uchylna, ale normalne by som aj zajtra isla znovu na opku. podla mna ta bolest a ten vysledok sa neda ani porovnat. ked sa na ne pozriem, tak som normalne rada, ze som na nej bola. a nelutujem ani sekundu tej bolesti :) je to super pocit a tesim sa na vacsie po porode :) uz sa neviem dockat :)))

sweetlemon

miu
ahoj kocka :) no ja sem tiez chodim malo. no teraz, ked som sama :( tak sa po veceroch nudim, tak sem uz asi budem chodit castejsie zase :) a teda nadivoko by som aj ja chcela chodit, ale oni sa stracaju, ked si nedam podprdu :( mam ich malinke :)

sweetlemon

senties
no to je len zvyk ta podprda, neboj, rychlo si zvyknes na pocit bez nej :) a ano, ja som zase mala strasne odtlacene az do cervena stale ramena a na bokoch. mne tie kosiky neboli moc tesne. tak v pondelok po kontrole ju kludne budes moct dat dole, uvidis :) a potom sa mozes prsatit :)))

vlasti

nelina,myslis ze uz budem moc zaciatkom januara ist na spining?hrozne mi to chyba.a do solarka myslis ze tiez budem moct ist ked si preliepam stale jazvy tou paskou?

sakura

baby
ja ked som bez podprdy len nejakych 10 minut - to sa mi vtedy susi na radiatory tak mi strasne moc chyba. Zvykla som si na nu. No neviem neviem ci sa budem moct s nou rozlucit:))))