Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

externa
ja som myslela ze si na Slovensku. A co keby si sa spytala priamo Trsku ze ci ti nemôze odporucit nejaku kliniku kde ti urobia predoperacne? No ja som sla cez obvodaka takze ziadnu sukromnu kliniku nepoznam:(

Sweetlemon
ja nechodim bez podprdy - iba v nutnom pripade. Ale ked ju nemam 10 minut tak mi uz chyba. No a ja som mala pred opkou vypchate B a teraz mam nevypchate male C :)
No baby a s tymi opkami mate pravdu. Ja ked som tuto prezila - a hlavne bez bolesti tak uz neviem co so sebou:)))) UZ som sa Trskovi nanominovala v aprili na lipo brucha a bokov. Chcela som hned aj zadok a vnutorne stehna. Ale to necham mozno zas na jesen. Myslim ze vsetko naraz by nebolo dobre:))) A potom co ma napadne - ved uvidim:))))

externa

nooo,dakujem za vase odpovede-fakt ste mi velmi pomohli:(
no,nic,ved uz nieco najdem na nete...viem len o providae-myslim...sa to tak vola...
nie som z Ba,zijem vo Viedni-takze cez obvodaka nemôzem,pretoze Trska to chce v slovencine.
Tak sa majte..............

sweetlemon

bianica
no to je fakt, uvidime, ako budeme vyzerat o par rokov. zase pride nieco nove a nakoniec na dochodku budeme vyzerat mladsie ako teraz :)))

bianica

nelina,
2x som sa musela pozriet, aky vek si napisala, to by som absolutne nepovedala...Pozerela som tvoje fotky a mas ich naozaj supeeer.

Inak opky su fakt ako droga, ked raz skusis nevies prestat. Ja mam za sebou jednu a vidim to na mojej mamine, ta ma uz tri a planuje dalsie... Myslim, ze som po nej, takze ked sa konecne dostanem k implantatom, tak mam na plane o rok dalsiu opku. Stale tvrdim, ze keby tu nebola plasticka chirurgia, tak by som zostarla s malymi kozami a dalsimi chybami, ale kedze tu (nastastie) je, tak preco si nedvihnut sebavedomie :-)))

bianica

nelina,
2x som sa musela pozriet, aky vek si napisala, to by som absolutne nepovedala...Pozerela som tvoje fotky a mas ich naozaj supeeer.

Inak opky su fakt ako droga, ked raz skusis nevies prestat. Ja mam za sebou jednu a vidim to na mojej mamine, ta ma uz tri a planuje dalsie... Myslim, ze som po nej, takze ked sa konecne dostanem k implantatom, tak mam na plane o rok dalsiu opku. Stale tvrdim, ze keby tu nebola plasticka chirurgia, tak by som zostarla s malymi kozami a dalsimi chybami, ale kedze tu (nastastie) je, tak preco si nedvihnut sebavedomie :-)))

sweetlemon

nelina
no inak s tym prsnym svalom, to mi strasne leze na nervy, uz aj kolegyniam som robila sou. a vadi mi to, ked mam vystrih a musim to napnut, tak je uplne vidiet, ako utekaju od seba. ale inak sranda :)))

sweetlemon

nelina
no aj si myslim, ze je to tak trochu namotavka, tie upravy. tak ako tetovanie, ked som mala prve, tak som sa nevedela dockat, kedy pojdem na dalsie. teraz mam tri a stale nemam dost. ale nejak na to nemyslim a uz nemam taku moznost.
ale aj ja by som si nechala odsat nejake tie tuky a tiez viecka. mam 24,ale viecka mam o dost spadnutejsie ako moja mama :(

nelina

ja sa priznam,
ze keby sa akejkolvek oblasti-co sa tyka augmentacie,liposukcie,atd.....urcite si dam poradit od Dr. Trsku.bola som u neho a ak by som planovala iny zakrok,tak si od neho dam poradit.
sweetlemon,
nie si uchylna,ja keby som mohla,hned idem na viac zakrokov naraz.manzel ma sesternicu,co som spominala,je lekarka,robi botox,kys.hyluron.,,atd...neinvaz.zakroky ,teraz pojdem druhy krat vo febr.-marci na tieto procedury a o.i. chcem zvacsit pery.o tom manzel nevie.verim,ze ked uvidi vysledok,bude spokojny,ale teraz mi hovori,ze sa boji,aby som nezostala na tydchto zakrokoch zavisla