tak caute kocky, mam to ze sebou,v pondelok rano 29.12ma operovali....bolest poprebudeni bola tak silna, ze sommyslela ze koncim...zvracanie ziádne,sestricky lietaĺi ako sa len dalo..po injkcii a infuzke sa to zmienilo.vecer som uz vedela z vecka odist aj po vlastnych,ale stale neviem vsat sama ani si lahnut sama,tlaky neskutocne ,dokonca mam svlaovku aj na ruky takze pijem cez slamku, ked som smadna, o jedne vobec ani nesnivam,..baby daval mi 400 a 450ml, tak som sa teraz sla pozriet do zkradla lebo ja som chcela velke prsia a som z toho na dne, ja tam nic velkenevidim, len oblepene zhora zhodla a nic velke, sam i to zda ako len minimalne drobne zvascenie, je mi do pĺacu z toho, lebotu kazdy pise ake bobmy na prvykrat a potom to odpucha casom,ale ja vobec taku reakciu nemam, to co vlastne? ci ja som pod liekami ci cio...vlasti tebe tadal velkost ako mne, akurat mne daval orkuhle nie anatomy, ty si mala velikanske hned ked si sa pozrela na ne? ja som si to retro dnes na chvilu vkupelni rozopla, ebo mi nedalo ci to tam je take nabite ako som chcela