Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

porovnavam lebo mas rovnaku velkost, ja mam v jednom 400 a v druhom 450....tieml vobec nevidim ze kde su, vobec..no nafotila som sa uz len pockam na brata ,kdej e kabel aby som to natiahla do pc

vlasti

salmi,a so mnou sa radsej neporovnaja,vsak ja som ich mala pred tym brutalne hrozne a teraz su ovela lepsie to je pravda,dufam ze mi nepadnu

vlasti

salmi,no mozno maju tie lieky vedlajsie ucinky:)uvidis bude dobre budes neodolatelna s takymi prskami,vsak ty si ich mala aj pred tym dokonale,tak teraz budu uplne najsexi a kazdy ti nebude pozerat do oci ale do vystrihu este aj my zeny:)

salmi

vlasti tak porovnavam to s tebou ale nemyslim vobec ze mam 400..neviemmozno som fakt pol liekmi v strese furt a odbolestimimo uvazujem,ale moj prvydojem vobec neni ze fuu ake velke bomby, naopak, hned sa mito vidi male sminimalnou zmenou

vlasti

salmi,ale no moja uvidis,hlavu hore,urcite bude velmi spokojna este je kratky cas na to aby si videla efektny vysledok,vsetko bude ok

salmi

nepytaj te sa ma ake lieky, lebo ich jedost,nejake antibiotikum, od bolesti nejaenovalgin v kombinacii spanadolom a na vecer mam lieky na morfinovej baze..mavam vysoke teploty a to vstavanie je pre mna utrpenie hotovoe....tak neviem presne take ml mi dal a citim len mini rozdiel, pochybujemze tie naplaste tak vela skreslia, je mi do placu

vlasti

salmi,no ahoj,tak ti teda gratulujem moja,neboj zo dna na den to bude lepsie,moje boli hned velke len uz potom menili svoj tvar,ked som ich idela prvy krat boli nechutne od seba a taky divny tvar,no hroza ale casom odpuchali a krasne sa zaobluju a idu k sebe,vsak sa chystam poslat dalsie foto.neboj budes ich mat urcite krasne a hlavne velke.

sakura

salmi
ahojky. Tak vitaj medzi prsaticami:) No to ako fakt tam nevidis skoro ziadny rozdiel? Ved ty si mala krasne aj pred opkou a ked ti tam dal aj 400 a 450 tak to musia byt bombuse. To mozno este nevidis preto lebo to mas prelepene. Ja mam len 360 ale po opke sa mi zdali hned velke - teraz uz bohuzial odpuchli....
No a to vstavanie - ja som sa sama postavila az po 2 tyzdnoch. Aj mas nieco od bolesti?

salmi

tak caute kocky, mam to ze sebou,v pondelok rano 29.12ma operovali....bolest poprebudeni bola tak silna, ze sommyslela ze koncim...zvracanie ziádne,sestricky lietaĺi ako sa len dalo..po injkcii a infuzke sa to zmienilo.vecer som uz vedela z vecka odist aj po vlastnych,ale stale neviem vsat sama ani si lahnut sama,tlaky neskutocne ,dokonca mam svlaovku aj na ruky takze pijem cez slamku, ked som smadna, o jedne vobec ani nesnivam,..baby daval mi 400 a 450ml, tak som sa teraz sla pozriet do zkradla lebo ja som chcela velke prsia a som z toho na dne, ja tam nic velkenevidim, len oblepene zhora zhodla a nic velke, sam i to zda ako len minimalne drobne zvascenie, je mi do pĺacu z toho, lebotu kazdy pise ake bobmy na prvykrat a potom to odpucha casom,ale ja vobec taku reakciu nemam, to co vlastne? ci ja som pod liekami ci cio...vlasti tebe tadal velkost ako mne, akurat mne daval orkuhle nie anatomy, ty si mala velikanske hned ked si sa pozrela na ne? ja som si to retro dnes na chvilu vkupelni rozopla, ebo mi nedalo ci to tam je take nabite ako som chcela