Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

senties2

babenky
krasneho silvestra a vela krasnych a uspesnych dni v roku 2009 Vam vsetkym prajem ..a vela radosti z novych prsicok:-)))

salmi

ja nevnimamziadny opuch na prskach nejakyvyrazny..tak vnorme,natiahnutetot je cez kozu ktora si zvyka,alenic n ikde nebybehuje,,,mozno je to tym,ze pijem malo tekutin,kdzevyzivku somma malaposldnu dnes naobed,,ja uzneviem:( asi som hysticka prepacte,ale bola by som nestastna totopodstupovat len o 1 cislo...ja som mala B..ked som ich chcela viac stiahnute a spravit dekolt tak to bolo 70B,ked som nepotreboala spravit dekolt, tak to bolo 75B...takze dufam,ze ma cakaju decka

nelina

salmi,
zaklad si mala krasny,takze uvidis,ze krasne vystupia a budu velke.ja mam 390 ml,mam pekne plne decka a to som mala pred tym becka.tak nezufaj a uvidis ze budes spokojna.

ametystka

salmi,
gratulujem ti, vitaj medzi samicami prsatými. vidím, že panikáriš, ale ako píše miu, oni sa vylúpnu na povrch časom, keď odpuchne okolie. n e m ô ž e š mať malé s tým základom čo si mala a so 450 a 400ml. aj retro aj flajste ich skresľujú, nestresuj sa, oddychuj, budú pekné a veľké, aspoň o dva čísla up :)

miu miu

salmi nezufaj a neni to nahodou ty ze si ten tip ktoremu opuchol cely hrudnuk, si sa zavodnila ale ked to opadne tak prska vyjdu na povrch. tie ti uz nezmiznu. urcite su velke len to popri tom opuchu teraz vnimas inak. poradim ti pozri si foto sweetlemon. tesne po opke ako bola opuchnuta sa jej tie prka tak nerysovali a postupne jej pekne vybehli na povrch a boli hned krajsie a krajsie. hmmmm
Nie je to tym?????????????

vlasti

a pred tym si ake cislo mala?no som zvedava na tie foto,podla mna to moc prezivas,sory:)v dobrom,ale to sa ti tam musi prisposobit,sadnut prirast,ulozit,uvidis.