Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

salmi
no vidis, fakt netreba hned prve dni stresovat. ked sa pozries na moje prve fotky, ako pisala miu miu, tak tam je vidiet fakt opuch. mne to ako opuch nepripadalo, lebo som mala opuchnuty cely vrch, aj hrudnik, aj brucho, no vsetko. a naozaj to casom zacalo ustupovat, ale velmi pomaly, no a prska sa vynorili. sice tiez ich nemam az take velke, ako som chcela, ale som spokojna. ja som predtym nemala skoro nic a teraz mam vacsie B. tak neboj, budes rada :) a hlavne posli foto :) sme zvedave :)

externa
ja som bola cez trska na vysetreni, sice zaplatila som 4000, ale doktorka mi urobila vsetko a bolo to rychle.

salmi

vlasti
tak ty uz konecne vysmiata:)) ja ledva zijem, mam skutocne velke bolesti. neskutocne co vsetko dokazeme vytrpiet..musim vsak priznat ze sa to zo dna na den zlepuje, aj ked nie rapiiiiiiiiiidne,ale zlepsuje...a vobec nie su male:)) dnes som sa zase rozopla a uz to zacina naberat tvara formovat sa...myslim, ze do tej prvej kontroly uz
to budecelkom fajn a dufam, ze uz nebudem potrebovat pomoc vstat a lahnut si...aj vy ste mali tepoty?

ametystka

ahoj atram,
dlho so nepísala :) cici slúžia dobre?

externa,
tu je klinika procare
www.procare.sk

netreba odporúčanie od obvodného a možno by sa dalo interné urobiť zadarmo v rámci toho prvého vyšetrenia, čo spomínajú tu www.procare.sk ale neviem, čo je to ešte aktuálne.

baby, prajem vám všetkým veselého silvestra a úspešný rok 2009, aby ste mali každý deň dôvod na úsmev:)
čakateľkám na cici, nech rýchlo zbehne čas do opky a tým, čo sú po, nech cici slúžia a nech sa nezmenšujú :)))))

externa

ahoj atram,dakujem si zlata.Pôjdem asi do provitae-je to v Blave.
Cakam uz netrpezlivo na mail od Trsku...uz som mu poslala aj zalohu...Slubil mi na toho 12.1.snad to vyjde.
Ja som poistena v Rakusku,na Sr som musela odovzdat obciansky aj sa odhlasit z poistovne,tak zato potrebujem sukromnu kliniku.
Stastny NOVY ROK!!!

atram

externa - ja poznam to provitae co spominas www.provitae.sk
alebo toto v stupave www.mediambul.sk mala som doporucenie od obvodaka a bolo to za 1500,- inak by to bolo za 3700,- ale ty asi ani odporucanie nebudes mat, vsak?

Livaa

NECH NOVY ROK SPLNI VASE PRIANIA,ANJELI NECH VASE CESTY CHRANIA A PROBLEMY NECH SA VAS STRANIA. STASTNY NOVY ROK 2009 NECH JE LEPSI AKO TEN :)

salmi

a samo ze krasneho silvsetra a do noveho roka stastne vykrocenie, zmenene ku krajsiemu a hlavne uz navzdy..nikdy sa nevratite tam, kde ste boli predtym

salmi

ja napriklad nemam nejake opuchy, skor lenpo stranach ako mam ruky, ktore nemozem este normale dvihat....ale snazim sa pit nejake tekutiny a mam pocit zemi to nejako laviela prsia lebo su viac citlivejsie,tak..no ja sa necham preklapit toho 8.1 ked pojdem na kontrolu,velmi chcem D