Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

Ahojte,
chcem Vam vsetkym zazelat najma vela zdravia, lebo je nenahraditelne a tiez maximalnu spokojnost aj s Vasimi novymi cicusami, pripadne, pre nas cakajuce, nech nam rychlo zbehne cas a nech sme tiez maximalne spokojne. Vsetko NAJ...!

sweetlemon

Livaa
jej, inak zabudla som tam napisat, ze to je po 4 mesiacoch, tak ak sa to tam bude dat dopisat, tak ta poprosim :)
D :)

externa

ahojte,dakujem...pôjdem asi do Provitae,financne su celkom ok-okolo 90euro,a aj priblizne viem kde to je...Trska sa este neozval.....:(

tenerife

sakura
Ahojcek,ja vacsie nechcem,mne toto staci,kamaratka ma tie iste,ako ja budem mat,takze viem,ze budem spokojna...ano moja,cez pazuchu...

sweetlemon

salmi
co sa este tyka teplot, ja som mala zvysenu vyse tyzdna, uz som sa bala, ze mi to neprestane. kzade telo reaguje inak. niektore baby nemali teplotu vobec. treba na to hlavne klud a momentalne aj antibiotika. a zachvilu ani nebudes vediet, ze to niekedy bolelo :)

vlasti

salmi,no vidis,a bude len lepsie a lepsie,ja konkretne som teploty nemala,ale citila som sa tak oslabene,ale to kazdy vnima inak,ale citala som tu ze niektore z bab tie teploty malo.no ja uz hej ja uz som bola vysmiata behom tyzdna po opke.a zajtra uz konecne idem na spining,juj neviem sa dockat,dost som pribrala ako som prestala cvicit,o bruchu a pase ani nehovorim ale dufam ze este stale som typ ktory to rychlo zhodi,chcem schudnut do 8 kil,myslite ze sa mi tym padom aj zmenia prsia.

ivja

AHOJ DIEVČATKÁ
prajem vám všetko len to najkrajšie do celého nového roku.
Však sem budete ešte chodiť, kým ja pôjdem toho 2.2. na opku?Psychicky som nachystaná na opku aj zajtra:)), tak nech už ten mesiac rýchlo prejde.

sweetlemon

sakura
no teda, vidim, ze to nechytilo len mna :) no, ja nemam tolko koruniek na to, aby som mohla ist na dalsiu opku. este tuto jednu budem chvilu splacat. vlastne ani neviem, kolko by vyslo lipo zadku a bokov...