Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

tanira
možno si sa mu mala ozvať, on má toho veľa. A určite netreba žiadny úplatok, preboha, to mi k nemu ani nejde.

bianica

Este jedna super pochvala sweetlemon... Moj manzel bol stale proti, no opka je sice hotova vec, ale ten boj... Az ked som mu dnes ukazala tvoju fotku, tak sa vyjadril, ze keby som si dala tak prsia, tak to sa mu paci, ze su fakt pekne :-)
Stale si predstavoval, ze si idem dat nejake bomby, hoci som mu hovorila, ze nie. Inak dik za mile prianie :-)

atram

ahoj ametystka, no kedze uz to mam za sebou 3 mesiace, tak uz sem len obcas nakuknem, ze ake su to nove tvare :)

no jasan, cici sluzia, ale najviac posluzia v lete :))) co uz teraz v zime pod bundou :)

vsetkym vam prajem stastny novy rok, prsatkam krasne prsenie a cakatelkam stastnu ruku pri vybere

externa

ahoj ivja,ano ja viem ze si to ty.....Vedela som uz aj predtym-ked sme sa stretli u trsku...
Ano,idem do snopu,priplacam si este jednu noc navyse-kvôli drenom-bolo by blbe stym cestovat hore dole...
Caka ma vela cestovania nabuduci tyzden...

evciatko7

Baby tak som sa rozhodla ze ja ja sa k vam pridam...Prosim vas este raz mi napiste tu adresu kde mam poslat foto...Sice aj ked mam 325 ml vysoky profil, mam len malinke prsia, ale raz po dietatku si dam urobit ovela vacsie :D

sweetlemon

bianica
dakujem pekne za pochvalu :) ja by som ich sice prijala vacsie, ale tvar sa mi velmi paci. prajem, aby si aj ty bola velmi spokojna so svojimi novymi diduskami :))

ivja

ahoj externa
držím ti palce- moc.Ty ideš tiež do snopu?Keď ja pôjdem 2.2, ty už budeš v pohode.Ja som tá , čo išla po tebe 20.12.k Trškovi:)))

externa

ahojte,uz mam termin!!! vyslo mi to na 12.1.ako som chcela...Uz sa tesim.
V pondelok idem na predoperacne,volala som do provitae...vyjde ma to dost,asi zvysili ceny a na sono musim ist este niekde inde,lebo dotycna dr.tam momentalne neordinuje...Je to blbe...
Inak aj Trska zvysil ceny,myslim...tu spominala jedna kocka...zalohova platba 11600sk,ja som uz posielala 14600sk.
No,a este k tomu cestovne z Viedne do Ba,a musim par krat cestovat...Ale neva,nech to uz mam za sebou....

bianica

A ked uz pisem o spokojnosti, tak SWEETLEMON, ked sa mi podari (teda dr) taketo dielo, tak budem supeeeer stastna. Mas ich fakt uzasne, totalka prirodzene a velkost podla mojej predstavy. Fakt super!