Aaaaaahojteeeeee!!!
V prvom rade prajem krasneho Silvestra vsetkym prsaticam,aj existujucim aj buducim,nadherny novy rok,plny zdravia, radosti a sebavedomia,taky po opke urcite bude ;-)
Dlho som tu nebola,ani nevladzem citat vsetky tie stranky...
sakura, ametystka
ja som vravela,podla seba,ze mate ist do co najvacsich,toho sa naozaj netreba bat a tie skusky ml pred opkou vobec podla mna nie su relevantne :-) Vtedy mi aj 300 pripadalo vela a po opke aj 350 malo ;-) Ale vzdy je to nadhera oproti stavu predtym,teda vacsinou, lebo niektore baby to podla mna ani nepotrebovali.Ale drviva vacsina nas tam boli naozaj plochane,he,he,... A teraz... ;-))))
ivja
to ti nezavidim to cakanie, uz musis byt riadne netrpezliva, hlavne ked si tu na tom fore uz pomerne dlho a citas tie nase vsetky pocity,co? Juuuj,urcite sa nevies dockat,prajem ti to,to je nadherny pocit!!!Zo mna sa manzel smeje,ze je zo mna narcis :-) Ale len doma,he,he...Ked sa prezliekam, furt sa obzeram v zrkadle.Ale zas sa nestazuje,lebo mu skoro kazdy vecer robim prehliadku nejakeho noveho alebo zabudnuteho pradielka ;-)
Baby,
ja velmi nemozem nosit pevne podprdy, lebo ked som mala napr cely den podprdu,tak sa mi akoby urobilo take vrasnenie vo vnutornej strane prsnika. A aj jedna znama,co je po opke u Jezovitej,mi spominala, ze jej Jezovita vyslovene odporucala,ze podprdy nema nosit,ze najlepsie je chodit bez.A push-upky v ziadnom pripade,vraj deformuju implos.Aj som citala,ze silikon,ako kazdy material,sa opotrebuvava,ze nie je pravda,ze je to na cely zivot.Vraj mechanickym zatazovanim(cvicenie, nespravne podprdy,...)sa stena implosa opotrebuvava a jeho hrubka je potom nepravidelne hruba. Takze tiez chodim "nadivoko", a hoci to vyzera super, lebo vtedy pekne ukazu, ale stoja mi casto bradavky :-D No ja nie som typ zeny, ktorej vyhovuje,ked jej ludia pri rozhovore cumia na prsia. Uff,to sou problemy,;-))) Mali ste niektora podobne problemy pri noseni podprdy?Deformovali vam pevne podprdy prsniky?Inak som stale spokojnejsia, poslem nejake nove foto... Papik :-)