Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tajka99
no mne sa zdaju raz male, potom zase ked dam dole podprdu a mam ich uz dlhsie na volno - tak sa mi zda ze sa zväcsia. Ja uz neviem:)))) Ale co uz. Vzdy lepsie ako predtym. Ja vsak este nemam konecnu a po detoch mam v tom jasno ze idem do 500ml :)

baby na pravom prsku tak kde mi konci steh mam taku hrcku - zmizne to?

cica666

Ahojte baby. Prajem všetko dobré do Nového roku. Prosím Vás, nepoznáte niektorá prezývku HANULICEK? Súrne by som ju potrebovala zohnať. Ďakujem za pomoc.

ela26

sweetlemon- a ake to je na pohmat nie su prilis tuhe? lebo niekde som citala, ze anatomy su tuhsie ako okruhle.....

externa

tanira,urcite netreba ziadny uplatok...on ma fakt toho velmi vela.
Ja som bola 1x unho na konzultacii 2.oktobra a dal mi vtedy termin na december...Opku som musela zrusit,a tak teraz mi dal zato najrychlejsi termin aky mal...
On je ok,je zlaty...Treba mu zavolat.

senties2

ivja
mna operovali v pondelok rano a dreni mi vybrali v stredu rano ked som isla domov..
tajka
a ja som si myslela ,ze len ja som taka,ze sa stale obzeram v zrkadle a skusam si spodne pradlo a tesim sa ,ze mi je male:-))

tajka99

Aaaaaahojteeeeee!!!
V prvom rade prajem krasneho Silvestra vsetkym prsaticam,aj existujucim aj buducim,nadherny novy rok,plny zdravia, radosti a sebavedomia,taky po opke urcite bude ;-)
Dlho som tu nebola,ani nevladzem citat vsetky tie stranky...
sakura, ametystka
ja som vravela,podla seba,ze mate ist do co najvacsich,toho sa naozaj netreba bat a tie skusky ml pred opkou vobec podla mna nie su relevantne :-) Vtedy mi aj 300 pripadalo vela a po opke aj 350 malo ;-) Ale vzdy je to nadhera oproti stavu predtym,teda vacsinou, lebo niektore baby to podla mna ani nepotrebovali.Ale drviva vacsina nas tam boli naozaj plochane,he,he,... A teraz... ;-))))
ivja
to ti nezavidim to cakanie, uz musis byt riadne netrpezliva, hlavne ked si tu na tom fore uz pomerne dlho a citas tie nase vsetky pocity,co? Juuuj,urcite sa nevies dockat,prajem ti to,to je nadherny pocit!!!Zo mna sa manzel smeje,ze je zo mna narcis :-) Ale len doma,he,he...Ked sa prezliekam, furt sa obzeram v zrkadle.Ale zas sa nestazuje,lebo mu skoro kazdy vecer robim prehliadku nejakeho noveho alebo zabudnuteho pradielka ;-)
Baby,
ja velmi nemozem nosit pevne podprdy, lebo ked som mala napr cely den podprdu,tak sa mi akoby urobilo take vrasnenie vo vnutornej strane prsnika. A aj jedna znama,co je po opke u Jezovitej,mi spominala, ze jej Jezovita vyslovene odporucala,ze podprdy nema nosit,ze najlepsie je chodit bez.A push-upky v ziadnom pripade,vraj deformuju implos.Aj som citala,ze silikon,ako kazdy material,sa opotrebuvava,ze nie je pravda,ze je to na cely zivot.Vraj mechanickym zatazovanim(cvicenie, nespravne podprdy,...)sa stena implosa opotrebuvava a jeho hrubka je potom nepravidelne hruba. Takze tiez chodim "nadivoko", a hoci to vyzera super, lebo vtedy pekne ukazu, ale stoja mi casto bradavky :-D No ja nie som typ zeny, ktorej vyhovuje,ked jej ludia pri rozhovore cumia na prsia. Uff,to sou problemy,;-))) Mali ste niektora podobne problemy pri noseni podprdy?Deformovali vam pevne podprdy prsniky?Inak som stale spokojnejsia, poslem nejake nove foto... Papik :-)