Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

vieš, ametystka a sú už tí naši dr. takí, že vedia využívať tie iné techniky?Je stále málo žien, čo chodí na mamo s implantátmi a ja si myslím, že na získanie zrušností v tých iných technikách je zase len prax.Tak že tak, ale možno nemám pravdu:)))

ivja

ametystka,
mne vtedy dr.na mamografe vravela, že jej to ani nepresvieti cez implantát a keď si predstavím, že by mi mala slačiť implantát na placku - uff. Ja som pri tom stroji stála- sú to také platničky zhora a zdola oproti sebe,tam položíš prsník a stlačí ti to prsník véééééľmi, tak neviem, aké techniky mal tvoj dr. na mysli,vieš?Možno to tak bolo v mojom prípade, keďže ho mám pod žľazou, ja ti neviem. Jednoznačne , keď mi tam ženy opisovali to stlačenie- myslím, že aj keď budem mať už teraz pod svalom, riskovať prasknutie impl. nebudem a musím sa do budúcnosti uspokojiť so sonom.

ametystka

nelina,
čo doktor, to názor. mne osobne kostice dr. neodporúčala :) btw, tá kostica sa nenachádza presne na jazve??

ivja,
zas listujem v tej mojej brožúre o mentoroch, tu sa píše, že sa mamografia robiť dá, ale dr. môže použiť špeciálne techniky,aby minimalizoval prasknutie implantátu. Ďalej sa píše-pri týchto postupoch musí dr. urobiť viac snímkov a žena je teda vystavená väčšej dávke žiarenia. avšak pozitíva mamografie pri vyhľadávaní rakoviny prevažujú riziko vystavenia vyššej dávke lúčov-toto stojí v brožúre. z toho mi vyplýva, že sa mamografia robiť dá.
ale ani doktori v tom nie sú zajedno, na konzultácii mi dr. magdo /ke-chirmed/ povedal, že sa mamografia môže urobiť, dr.hudáková čo ma operovala vravela, že nie...tak neviem, asi platí, to čo mám v úvode príspevku, že čo dr. to názor...

cica666

Ahojte baby. Prajem všetko dobré do Nového roku. Prosím Vás, nepoznáte niektorá prezývku HANULICEK? Súrne by som ju potrebovala zohnať. Ďakujem za pomoc.

ivja

aha, leylla, nepýtala si sa na bolesť.:))
Sú tuhé, samozrejme zo začiatku. Časom sa telu prispôsobujú a mäknú.nebudú úplne mäkké, ale budú peknučké :)))))))))))))

ivja

leylla
ja som bola po 40-tke na mamograf a nedal sa mi kvôli implantátu urobiť. Tak mi už robia len sono.Keď si prebehneš túto diskusiu,na tvoje otázky je tu veľa odpovedí. Naše tkanivo časom tiež starne a povoľuje,ale myslím, že je individuálne , čo urobí tehotenstvo s prsiami každej z nás. To posúdiš neskôr sama, ako si s nimi spokojná. Jednoznačne, impl. neovplyvňujú ani tehotenstvo, ani tvorbu mlieka a kojenie, takže sa kvôli tomu nevyberajú.No a bolesti? Ja idem na operáciu 2.raz, teraz po 12rokoch.Aj keď sa vraví, že pod žľazou- čo mám ja- to menej bolí a tú bolesť som prežila, myslím, že bolieť to bude určite.Každá máme prah bolesti rôzny, ale pozri, koľké tú bolesť prežili.A najväčšia je tesne po operácii, potom sa zmierňuje. Okrem toho ti podávajú lieky, ktoré ti bolesť znižujú.

nelina

ametystka,
mne dr.trska povedal este na konzultacii,ze po 6-tich tyzdnoch mozem v pohode nosit podprdy s kosticou,pokial to nebude tlacit na jazvy.uz ich aj nosim a citim sa v nich super.moj nazor je,ze pokial by to malo vadit implantatom,to by som uz nikdy nemohla spat na bruchu,ved ten tlak na ne je óóóvela vacsi ako v podprde.myslim,ze nic sa nestane pokial si dam obcas aj push up,ale kostice a mierne vystuzena podprsenka,to je urcite bezproblemove.

leylla

ahojte, aj ja rozmyslam o silikonoch. no nie som si ista, vlastne o tom viem len malo.
potrebovala by som poradit od niekoho, kto s tym ma skusenosti.
po 1. ako to je potom s vysetrovanim prsnikov? myslim, ze sono to asi nepresvieti, na mamograf som este mlada, mam 22.
po 2. ako je to s tehotenstvom? musim ich dat vybrat, ked otehotniem?
po 3. aky pocit ste z nich mali prve dni? nemyslim bolest.....ale na hmat, vraj su dost tuhe.

ametystka

tajka99,
ahoj, pekné od teba, že tu občas zavítaš :) ja som s veľkosťou spokojná, dosť veľké cici mi urobilo tých 275ml...anatómy tej istej veľkosti by vyzerali prirodzenejšie, ale menšie :)
no, aj ja som si len nedávno pozorne prečítala brožúru mentor, kt. mi dala dr. a tam sa doslova píše, že prsníkové implantáty nemožno považovať za celoživotné. vraj ženy si musia uvedomiť, že existuje možnosť, že v priebehu života budú potrebovať ďalšiu operáciu/výmenu, odstránenie/ale na druhej strane, dr. povedala, že pokiaľ žena nemá problém, môže ich mať celý život. tak si vyberme :)
a podpiry, také s kosticami a push-upky sú nevhodné, tak mi povedala dr. lebo tlačia na implantát. takže ostáva nám len erotická čipka :))

externa,
ja som vyzerala podobne, len ty si asi chudšia. mám 275 okrúhle, vysoký profil. tebe aký imploš chce trška dať? viac ako 275ml? držím palce :)

evciatko7,
fotky pošli tu
e.uhrinova@gmail.com

sakura

externa
a nebude ti robit nahodou Trska aj korekciu? So mnou bola na opke kočka ktorej robil aj korekciu - robil jej nieco s bradavkami a ta tiez platila tolko co ty. Ja somm sla len vlozenie implosu a platila som 11.600 sk