Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ametystka,
presne take informacie mam aj ja. Ze treba ratat s dalsou investiciou do reopky v buducnosti. Jasne,ze to nemusi byt nevyhnutne, ale vraj aj s estetickeho hladiska si to drviva vacsina zien dava o nejakych 10 rokov obnovit. Aj ked, ako tu citam, sa vacsina z nas uz teraz tesi na vacsie ml v buducnosti, ale boh vie, ako to bude, no nie? Inak ich mas peknucke, ako nejaka 17-stka ;-) Tesis sa z nich? Ako? Nespoznaju to ziaci? Myslim, ze su pekne prirodzene, posli novsie foto ;-)

sweetlemon

ja som 4 mesiace po a citit to podla mna je, prirodzena jemnost je proste nenapodobitelna, ale velmi sa to tomu priblizuje. a kostice som nosila hned potom, ako som dala dole retro, takze po 6 tyzdnoch...neviem, co ti tam moze vadit, zvlastne. no ked tam skusit nejaky iny typ podprdy...

sweetlemon

evciatko,tajka
neviem si predstavit, ze by ti chlap nespoznal. aj ked to vyzera fakt prirodzene niekedy, tak na dotyk tam je nejaky rozdiel aj po dlhej dobe. no a najma ked baba lezi na chrbte, tak sa spravaju inak ako prirodzene...a chlapom je to v podstate uplne jedno, ci su normalne alebo silikony. stale maju okolo toho len reci, jednym sa to hnusi, jedni su z toho nadrzani...ale v podstate im na tom az tak nezalezi, ked im ide o vztah...

tajka99

sweet,
a nosila si ich uz aj 2 mesiace po? Mna totiz zatial tie kostice tlacia, musela by som si kupit asi E-cka, aby mi boli dole pod prsami dobre.
Baby, co su po operacii dlhsie by tu mohli napisat, ako to je s tym hmatom na prsa, ci to chlap citi. Mne jeden znamy vravel, ze to citil... Mne je to sice jedno, kedze som vydata, ale aj tak su na moj vkus este tvrde, dufam, ze to zmakne. Som 2 mesiace po...

sweetlemon

sakura
no jasne, ze sa mi zdaju vacsie, ako po opke. ja som mala totiz vacsi opuch ako ostatne, teda je to vidno aj na fotkach...a teraz sa mi tak pekne uz usadzaju a tym nie su az tak "prilepene" k telu. takze posobia vacsie :)

inak k tym podprdam...
ja nosim kosticove podprdy a este k tomu aj vypchate. ale ako tu uz niekto napisal...myslim, ze vacsi tlak na cici robi spanie na bruchu tych 8-10 hodin. takze kostice a vypchavky su podla mna v pohode. na jazvy ma to netlaci, takze sa len vytesujem z plneho dekoltu :)))

evciatko7

To vazne bude na dotyk citit ze su to silikony?Ja som citala, ze to po dvoch mesiacoch uplne zmekne, ze to skoro ani neroznat od prirodzenych.Takze mi nezmeknu uz velmi.:-( A nebude to aj od znacky ci zmeku viac alebo menej?Ja mam eurosilicone

tajka99

Selvus ;-)
sakura,
presne ja, ked som na holo vyzeraju velke, ked dam podprdu ako-kedy, raz mensie raz normal.
Ale necitim sa dobre v podprde. Ked som si kupila taku pevnu, tak som mala na prsniku akoby vrasnenie po celom dni, co som ju mala na sebe. Aj ked som si v obchode skusala velkosti, tak to bolo zvlastne, lebo mi dost boli male C-ka, D-cka len tak-tak a sadlo mi aj jedno E-cko. Nie, zeby som ich mala take velke, ale skor sa mi zdaju siroke, hlavne dole. Nehovorim, ze sa mi to nepaci, pacia sa mi take, ale preto sa asi citim v podprde tak stiahnuto. Takze som si nakupila len take erotische cipky ;-)
Baby, inak otazka, myslite, ze je mozne, zeby to po rokoch nebolo citit, ze su tam implose? Boli tu take prispevky, ked nejaka mlada slecna nechcela, aby bolo jazvy vidno, aby jej buduci partneri nespoznali, ze ma umele. Tak ma to napadlo, je to mozne? Mne to teraz nepripada realne, som 2 mesiace po opke, ale na dotyk to hned citit, ze su silikony. To naozaj tak zmakne?

externa

sweet-naozaj pekne! aj môj manzel pochvalil!
no,ja som dost chuda,pri vyske 175 mam 48kg...Prsia sa mi zmensili po kojeni..predtym to az take strasne nebolo...

sweetlemon

bianica
no si fakt zlata na mna :) normalne som sa zacala viac okukovat zase :) som rada, ze sa pacia aj chlapskemu rodu a teda dufam, ze dr ti urobi cicky podla tvojich predstav. inak co sa tyka trsku, tak on robi velmi prirodzene prsia. a ty ku komu vlastne ides? nejak sa mi to uz miesa :)