Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ivja
hej, dr mi hovori, ze sa to upravi. ale aj tak je to divne, akoby neboli moje. niekedy ma to tak mrzi,ale vlastne iba chvilku musim vydrzat :) uz aby to bolo :)

ivja

sweetlemon
neboj, chce to čas, budeš ich mať citlivé celé.Ja som sa toho spočiatku tiež bála- vtedy som si necítila bradavky a tiež boky prsníkov a po čase sa to upravilo

sweetlemon

ivja,tajka
naozaj je vsetko okolo toho indivindy, ci uz maknutie, hojenie, bolest, citlivost...takze asi sa budeme musiet nakoniec nechat prekvapit. ja jedine, co sa mi zatial na tom nepaci je, ze sa mi este nevratil cit do prs. teda spodne a vonkajsie strany mam uplne mrtve :((

ivja

Ja si pamätám , že som dlhé roky nemohla nosiť kostice kvôli jazvám, mne to až brnelo potom .ale je to určite indivindy

ivja

tajka 99,
určite roky , lebo ja až posledné 3 roky si nemusím pod prsníky podkladať ruky/ tak som si zvykla pomáhať, aby ma to netlačilo/.

sweetlemon

ja som 4 mesiace po a citit to podla mna je, prirodzena jemnost je proste nenapodobitelna, ale velmi sa to tomu priblizuje. a kostice som nosila hned potom, ako som dala dole retro, takze po 6 tyzdnoch...neviem, co ti tam moze vadit, zvlastne. no ked tam skusit nejaky iny typ podprdy...

ivja

viem, že na fotogr. ani nevidno, že som bola kedysi"vylepšená",ale je fakt, že tam mám implantáty- to na margo odpovede o tvrdosti, či mäkkosti impl.Teda -prsníky mi zmäkli až oveľa neskôr, aj s pohodlným spaním na bruchu mi to dlhšie trvalo.Mäkšie sú v polohe horizontálnej:)) vo vertikálnej :))je aj po 12 rokoch cítiť,že tam je niečo naviac.Keby som stále len ležala, ani nemusím ísť na operáciu - tak sa mi tam pekne uložia...ale keď sa postavím-hups,a sú proklate nízko.Inak ľavý je omnoho mäkší, lebo pravý mám obalený tou kapsulou? Tak sa tomu vraví?

tajka99

sweet,
asi skusim este inu podprdu... ja si tiez myslim, ze to vacsine chlapov nevadi, co sa tyka vztahu, su podstatne ine veci, a co sa tyka vseobecna, su chlapi bohuzial tak povrchni, ze cim vacsie, tym lepsie a je im uplne jedno, ci su umele ;-)))))))))))