Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

ametystka
a sranda je, keď tak ideš v lete po meste,niekedy chodím akože so založenými rukami, kým sa neukľudnia . potom zase stačí trošku zafúkať vetrík a póózor!ruky zakladám zase .Ale veď to neva, nie?

ametystka

sakura,
ahoj :) aj ja mám veľmi citlivé bradavky,
šúchanie retro im spôsobuje "muky" a stavia ich do pozoru. ináč, ako sa máš? cici sa už nescvrkávajú? :))

ivja,
neblázni toto fakt neprejde?????? pri každom šuchnutí sa bradavky zobudia budú vytŕčať?? :))))) omg...

tajka99,
díky za pochvalu, nové fotečky ešte nemám, ale nafotím :)
ja mám pravú normálne citlivú celú, aj ľavú, len dole je citlivosť trocha menšia. nič hrozné, aj keby to tak už ostalo.
to vrásnenie po vystuženej podpire ti potom zmizlo?

miu miu

nelina ma asi pravdu lebo ja mam stale pocit ze sa mi prsia este menia aj ked som dva mesiace po. deti nemam a prsia su az prilis pevne. aj sa snazim dat ich k sebe ale nejde mi to este uplne. aj by som chcela jarcok ale neda sa mi. nejake su tuhe. mam pocit ze koza ich nechce pustit blizsie a samozrejme aj sval. myslim ze sa mi este formuju. inak aj mne trocha vadia push up podprdy. radsej nosim len sportove alebo ziadne. ale v lete chcem normalne nabehnut na podprsenky tak hadam to bude zase ine. prsia si citim cele a inak bradavky sa mi uz ukludnili. su citlivejsie ale uz nie tak ako ked ma boleli a stali celych 24hodin denne. hi

ivja

bambulky, tá veľká citlivosť bradaviek neprejde. Mňa to obťažuje, hlavne keď idem na vyučovanie a musím si držať ruky na bradavkách/ samozrejme keď ma nikto nevidí/. Lebo je to blbé vojsť madzi puberťákov so vztýčenými brad.a nepomôže ani podprda :)))

sakura

tajka99
presne tak. Aj mne sa zdaju siroke -teda ze potrebujem siroky kosik. Nejako su mi aj C kosiky uzke -teda ako ktore. To zas bude problem kupit podprdu. Mala som problem aj pred tym a budem mat aj teraz. Teraz je to ovsem prijemnejsi problem:))))

S tou citlivostou. Ja mam strasne citlive bradavky - az neuveritelne. Stale ich mam v pozore a nedaj boze ze by som si ju nejak obtrela o podprdu alebo o tricko. To mam infarktove stavy. No a od bradaviek dolu ci prsia nejak moc necitim. Hornu polovicu prs citim ale dolnu nie. No a este ta hrcka tam kde som mala steh - dufam ze to zmizne:(

nelina

tajka,
ja som 2 mesiace po a v pohode uz nosim kostice,vobec mi to netlaci na jazvy.
ja uz mam prska pekne makke,silikony citim len ked prska stlacim zo spodu takym podhmatom.spravaju sa uplne ako vlastne,manzel zhodnotil,ze krasne zmakli.mozno je to aj tym,ze su anatomicke a zalezi asi aj od elasticity koze.ja mam 37,pokozka predsa len uz nie je ako u 25-ky,takze asi kazdej sa usadia a prisposobia za iny cas.
externa,
drzim palceky na opku,musis potom poslat foto,ako ti ich spravil.isto budes velmi spokojna.ja musim volat Trskovi ohladom kontroly,takze asi bud.tyzden tiez k nemu zavitam.

tajka99

sweetlemon,
neboj, to ma skoro kazda, ja som spociatku nevedela, o com to baby pisu, citila som si cele prsniky a zrazu v jeden den po opke som si uvedomila, ze fakt! Ani ja nejako necitim spodnu polovicu laveho prsnika. Ale nie je to nejake vyrazne a myslim, ze omnoho horsie by bolo, keby si nemala cit v bradavkach, to by ma strasne mrzelo, bala by som sa, ze sa mi uz nepostavia ;-) Ale vsetkym babam sa cit vratil tak neboj... Inak mohli by to doktori spomenut pri moznych komplikaciach, ale asi nespominaju, kedze je to fakt docasne...
ivja,
takze roky. Neva, aj ak sa z nich nenormalne vytesujem. A mojmu muzovi staci len pohlad na ne a uz je hotovy
;-D Niekedy sa nestihne ani dotknut, he, he,...
Tak idem spinkat bambulky, dobru nocku..