Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ahojte. prave sa rozhodujem ze si dam zvacsit prsia, mam dve deti 3 a 1 rocne,prsia male a samozrejme po kojeniach ovisnute, chcela by som poradit dobreho plastickeho chirurga.evka

sakura

ametystka
ty si cislo:)))
Tie bradavky su pekne ked stoja - ale hodi sa mi to len ked beham po byte a vidi to len priatel - tomu sa to ohromne paci:))
No ja mam PN az do 25 - tak si este polenosim:)

ametystka

tajka99,
že holub :-DD, toš-holubička nie? hi
moja koža už tiež bola povyťahovaná vekom /35/ aj dvoma kojeniami, tak by sa mohla tváriť, že je dosť elastická, aby sa to ešte pekne usadilo a "sprírodnelo" ale máš pravdu, na chudých vidno ten imploš akosi viac :)
som už neviem koľký raz omakla cici, no ja necítim implantát, je to jeden celok, tvrdý celok :) ktovie, možno sa to časom vyrysuje.

sakura,
asi sme prišli k novej/?/ erotogénnej zóne ako slepá kura k zrnu. budem neskromná, ale bolo by fajn, keby tá citlivosť bradaviek ostala, len by sa nemuseli furt stavať do pozoru a vysielať svetu signály, ktoré môžu byť pochopené všelijako :DDDDD
zajtra idem do roboty, nebude asi čas na fotečky. idem po opke prvý raz, budem sa šetriť = ulievať...

sakura

tajka99
to si fakt citis implos? Hned som sa prehmatkavala. Ja tam nic necitim - teda ziadny implos. Mozno aj preto ze to mam este take necitlive. Alebo preto ze mi to tam nejako pozasival.
A s tymi bradavkami mas pravdu - je to erotische - ale nie na verejnosti:)))

tajka99

Baby,
ako je to so solarkom? Nechce sa mi listovat dozadu 50 stran, kedy ste boli prvy krat???
nelina, mia,
vy ste len 2 mesiace po? Vsak ja budem 12 januara 2mesiace, a to som bola riadne po vas, vy ste uz radili na nete, ked som ja holub tu pricupkala
;-))))))))

tajka99

ametystka,
ano, myslim, ze som to vrasnenie mala stale po noseni podprdy prilis pevnej. A to som ani neobliekla push-upku, kedze som mala informacie, ze taku nenosit, lebo posuva implos. Tak chodim nadivoko, ale ako pisete, teraz to neva, ale v lete !? Tiez nie som typ zeny, ktorej nevadi, ked jej ludia pri rozhovore nepozeraju do oci ;-) Mna bradavky nastastie uz nebolia (len na tej lavej, co od bradavky dole je trosicku strpnuta, citim bradavku paradoxne citlivejsie), len sa mi pri kazdom "zachveni vanku" (suchnuti tricka) postavia do pozoru :-DDDDDD Je to erotische,ale nie na verejnosti ;-)

tajka99

Kuki ;-)
nelina,
mne to ale netlaci na jazvy, tie ani neviem, ze mam, skoro vobec som ich necitila, ziadne stipanie ani svrbenie. Mne su male kostice od C-ciek a skoro aj vsetkych D-ciek. Objem kosika mi je dobry, ale zospodu ma tlacia kostice, akoze su mi male. A co sa tyka maknutia, tak mam presne taky pocit, ako pises. Ono vsade su urcite maksie, ako po opke, ale ten spodok, ked si ich chytim tym podhmatom, tak tam citim ten implos, kde konci asi sval a kde implos. Mne to az tak nevadi, som vydata, manzel o tom vie, ale nevedela som si predstavit, ako to chcu niektore slobodne babenky pred svojimi buducimi partnermi zatajit. Myslim, ze to bude citit. A Ivja to potvrdila. Ja mam inak 34, elasticitu koze mam asi velku po 3 detoch, aj doktor sa bal, ze budem mat prsia prilis volne na tom implosi, kedze som nechcela vacsi. A ani ma prsia tak velmi neboleli, ani nenapinali, myslim, ze prave kvoli tomu, ze som mala dost vela koze. Skor sa mi zda, ze ten implos je citit viac na chudych babach a aj na babach, co tam toho vela pred opkou nemali, nemali dost tuku. Ktovie...
sakura,
to som si inak aj ja pomyslela, ze predtym som mala problem kupit podprdu a teraz zase !? :-DDD

ivja

sakura
, to len budú reagovať o niečo viac ako si bola zvyknutá. Asi som urobila bububu.To si zvyknete,ale bude to o to väčšia aj erotogénna zóna:)))- juchúúúúú

sakura

ivja
to myslis vazne ze to neprejde? Ved to ma asi porazi:( A to mi ako bude stale stat? No parada. Asi si ich budem musiet niecim prelepovat. I ked mojmu priatelovi sa to paci. Ale ja som sa tesila na leto bez podprdy - no tak to si neviem predstavit ako mi budu stat v pozore:)))

Ametystka
ahojky. No, traumu este stale mam:))) Ale je to vzdy lepsie ako predtym. A ked som dlhsie bez podprdy tak sa mi zda ze su väcsie. Môze to byt? Ze ked odlozim tu retro podprdu ze sa zväcsia? Alebo ze sa akoze nejak vylupnu? Som videla fotky sweetlemon a jej prsia sa mi zdaju teraz väcsie ako po opke...
A ty ako? Vsetko v poriadku? Kedy das nove fotecky? Ja sa chystam zajtra pofotit. Tak dufam ze prispejem niecim novym:)