Kuki ;-)
nelina,
mne to ale netlaci na jazvy, tie ani neviem, ze mam, skoro vobec som ich necitila, ziadne stipanie ani svrbenie. Mne su male kostice od C-ciek a skoro aj vsetkych D-ciek. Objem kosika mi je dobry, ale zospodu ma tlacia kostice, akoze su mi male. A co sa tyka maknutia, tak mam presne taky pocit, ako pises. Ono vsade su urcite maksie, ako po opke, ale ten spodok, ked si ich chytim tym podhmatom, tak tam citim ten implos, kde konci asi sval a kde implos. Mne to az tak nevadi, som vydata, manzel o tom vie, ale nevedela som si predstavit, ako to chcu niektore slobodne babenky pred svojimi buducimi partnermi zatajit. Myslim, ze to bude citit. A Ivja to potvrdila. Ja mam inak 34, elasticitu koze mam asi velku po 3 detoch, aj doktor sa bal, ze budem mat prsia prilis volne na tom implosi, kedze som nechcela vacsi. A ani ma prsia tak velmi neboleli, ani nenapinali, myslim, ze prave kvoli tomu, ze som mala dost vela koze. Skor sa mi zda, ze ten implos je citit viac na chudych babach a aj na babach, co tam toho vela pred opkou nemali, nemali dost tuku. Ktovie...
sakura,
to som si inak aj ja pomyslela, ze predtym som mala problem kupit podprdu a teraz zase !? :-DDD