sakura,
no ahoj, boli sme u nasich cele sviatky tak som moc nepisala, uz som doma, tak tu budem castejsie-no v ramci moznosti s mojimi krpcami:-))) Mam sa fajn, trosku som mala problem s jednou jazvou pod pravym prskom, na konci sa mi po vybrati stehov asi na 1mm roztvorila a vytekala odtial ta ble zlta tekutina, no nie vo velkom mnozstve, len to tak mokvalo, ze sa mi to na tu sexy podprdu vzdy pricuclo a ked som si ju davala dole, vzdy som to odsklbla a tak to slo dokola. Nepacilo sa mi to, volala som s dr.a povedal ze si mam na to davat framykoinovy prasok a myslim ze to zabera. Pekne sa to zceluje. Inak som uplne v pohode, uz normalne fungujem. Poslala som Live aj nove fotecky. A ty ako, prska posluchaju a robia radost?
tajka,
ja som na tom bola tak isto, chcela som len to, co som mala predtym s vypchavkami. A tiez myslim ze to vyslo, ked som oblecena, vyzera to presne ako predtym a naholo sa mi nenormalne pacia, uplne velkost sekne k postave. Ked pozeram moje foto pred az neverim, ze som to ja. Asi mi sibe niekedy, ale normalne ked sa dosprchujem, cumim z tej sprchy na seba oproti do zrkadla aj 5 minut a stale neverim ci je to skutocne:-)) ako ten tvoj povedal - narcis:-)))