Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

sakura,
no ahoj, boli sme u nasich cele sviatky tak som moc nepisala, uz som doma, tak tu budem castejsie-no v ramci moznosti s mojimi krpcami:-))) Mam sa fajn, trosku som mala problem s jednou jazvou pod pravym prskom, na konci sa mi po vybrati stehov asi na 1mm roztvorila a vytekala odtial ta ble zlta tekutina, no nie vo velkom mnozstve, len to tak mokvalo, ze sa mi to na tu sexy podprdu vzdy pricuclo a ked som si ju davala dole, vzdy som to odsklbla a tak to slo dokola. Nepacilo sa mi to, volala som s dr.a povedal ze si mam na to davat framykoinovy prasok a myslim ze to zabera. Pekne sa to zceluje. Inak som uplne v pohode, uz normalne fungujem. Poslala som Live aj nove fotecky. A ty ako, prska posluchaju a robia radost?

tajka,
ja som na tom bola tak isto, chcela som len to, co som mala predtym s vypchavkami. A tiez myslim ze to vyslo, ked som oblecena, vyzera to presne ako predtym a naholo sa mi nenormalne pacia, uplne velkost sekne k postave. Ked pozeram moje foto pred az neverim, ze som to ja. Asi mi sibe niekedy, ale normalne ked sa dosprchujem, cumim z tej sprchy na seba oproti do zrkadla aj 5 minut a stale neverim ci je to skutocne:-)) ako ten tvoj povedal - narcis:-)))

tajka99

ahojte dnes ;-)
suhlasim s babydoll, ze zeny po porodoch nemaju take problemy ako baby pred. Zo zaciatku som sa cudovala, ze vobec nemam take bolesti, ako tu pisu niektore, ze nechodim po opke zhrbena, ani vstat z lahu som nemala problem. Ja som s troma deckami (3,5,13) fungovala sama uz 8 den po opke. A deti uz v pohode dviham na ruky, asi od 6 tyzdna. Kazda zena si to musi sama vycitit, ci robi dobre alebo zle pre svoje zdravie. Doktor mi vravel, ze mam dost vela koze, ze sa nemam bat ist aj do 410ml. Ja som vsak radsej zvolila "len" 350ml. Som spokojna, aj ked viem, ze o niekolko rokov, ked bude potrebna reopka, sla by som do vacsich a zda sa mi, ze vyhodnejsi je aj vysoky profil. Ja ich mam naholo pekne, ale pod trickom nevidno rozdiel. Co som ale chcela, tak som to reprodukovala aj doktorovi, aby to vyzeralo ako prsia predtym v podprde s 10-imi vypchavkami :-))) Takze splnil moje poziadavky na 110%. Ked uz ist do mensich ml, tak by som asi volila radsej vysoky profil.
Babenky, prosim vas, kedy ste mohli ist do solarka??? Mam si tam este prelepovat jazvy, vsak ich skoro nie je ani vidno? Preco sa to musi?

babydoll

evkalc,
ja som dnes presne tri tyzdne od op. u dr. Trsku a som nadmieru spokojna. Tiez som si myslela, co mi navrhol velkost 325ml ze budu velke, no nechala som si od neho poradit a nelutujem. Takze doktor ti najlepsie poradi ohladom velkosti, ty len povies svoju predstavu. Ja som mega velke nechcela, len tolko, kolko mi priroda sama nenadelila. Cena zavisi dost aj od znacky impl., ja mam polytech, to myslim, je taky stred a platila som 82tis.komplet so vsetkym. Tie drahsie (mentor,mcghan) u neho vyjdu okolo 100tis.
Co sa tyka rekonvalescencie, dr.hovoril,ze zo skusenosti u tych, co maju porody uz za sebou (teda napr.ja a ty) to je lepsie, pretoze tie prska po kojeni nie su uz take pevne, tym padom je mensia bolest. Ja som sa citila super uz na treti den, je to inak aj individualne, niekto to znasa lepsie, niekto horsie. Po dva a pol tyzdni som s detmi uz uplne sama v pohode doma, len toho mensieho (1.5r) nemozem zobrat na ruky a on bol teda fest zvyknuty mojkat sa a tulit na rukach, tak s tym este bojujeme trosku...inak sa to da v pohode a ked uvidis vysledok, taka z toho budes happy ze na bolest ani nepomyslis a zvladnes vsetko.
A mamografia-ja si myslim, ze katastrofa to nie je, na sono prsnikov mozes este stale ist, takze vysetrena budes.

ivja

ahoj evkalc.
Ja idem 2.2.U mňa ide o reoperáciu, teda výmenu implantátov po 12 rokoch.Ja by som sa mala zmestiť do 100tis.

sakura

evkalc
ahojky. No co ja viem tak mna by u Cervena vysli gulate implose so vsetkym - operacia a pobyt v nemocnici na 62.000 sk a nakoniec som bola u Trsku a tam ma anatomicke tiez so vsetkym vysli na 82.000 sk. Takze ale ber ze anatomicke su cca o 10.000 sk drahsie ako gulate...

evkalc

baby bola tu niektora aj dr. Červeňa? KOlko vas to u neho stalo? A u dr. Trsku kolko vysla cela operacia? Som rozhodnuta dat si spravit sil.prsia ale aj sa bojim po tom co tu citam... vela z vas pise ze ste si vybrali male implantaty tak sa bojim ze si nevyberiem dobre.. a ja chodim dost cvicit, myslim beh a orbitrek a bojim sa ze s novymi prsiami sa mi nebude dat lebo budu menit tvar...+ ze sa neda robit ani mamografia uzpotom

evkalc

ivja, dakujem za odpoved. budem to tu postupne citat, ty kedy ides ? ak sa mozem spytat kolko ta bude stat operacia? evka

ivja

evkalc
keď si pozrieš do diskusie,nájdeš tam mená- trška, Fábry....Ja osobne idem k dr. Trškovi. Mnohé dievčatá ho tu tiež chvália, má veľmi milý a profesionálny prístup.Robí pekné prsia. Pozri si ale túto diskusiu, myslím, že ti pomôže pri rozhodovaní