Uff, nemohla som pisat, lebo mi nas kocurik sedel na klavesnici a priadol, potom nahanal kurzor na obrazovke a napokon mi vypol windows :-))) uz spinka, tak snad to aj dopisem.
atram,
dakujem za info, o tom pigmente som nevedela, dam si teda pozor na solarko, alebo pohov? ;-))
evkalc,
to je indivindualne s tym znasanim bolesti alebo s priznakmi. Zalezi aj od prahu bolesti, aj od porodov a pod. U mna napr. to prebehlo uplne inak, ako som ocakavala.
Prve 4 dni u mna bola aj mamina, ale potom som ju uz poslala domov pretoze som uz nepocitovala ziadne velke bolesti a aj v zaujme dobrych vztahov, kedze nevie pochopit, ze som uz 14 rokov dospela :-)). Bolelo ma to najviac iba v den operacie, a dalsie 3 dni iba pri zmene polohy z lahu do sedu. ALe po tych 7 dnoch som uz aj varila, soferovala, dokonca ak som pozabudla, tak aj decka zo zachodika davala dole, mam dve male dcerky 3 a 5 a jednu velku slecnu 13. No a 8.a 9. den som normalne bola na anglictine, a behala po uradoch kvoli VSzP karticke a pod. Bola som v meste aj 6 hodin, soferovala hore-dole a necitila som sa unavena. Ale je pravda, ze ja som taky typ, ze neviem vydrzat lezat a nechat sa obskakovat. Som asi hyperaktivna :-) 9.den po opke som aj vysavala...
Dost zalezi od toho,aka velka zmena to pre prsia je. Ak su prsia uz zvyknute na zmenu objemu (po porodoch) a ak to nie je prilis vela ml pomerne na mnozstvo koze, ktora je, tak to zena az tak neciti bolestivo.