Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

Uff, nemohla som pisat, lebo mi nas kocurik sedel na klavesnici a priadol, potom nahanal kurzor na obrazovke a napokon mi vypol windows :-))) uz spinka, tak snad to aj dopisem.
atram,
dakujem za info, o tom pigmente som nevedela, dam si teda pozor na solarko, alebo pohov? ;-))
evkalc,
to je indivindualne s tym znasanim bolesti alebo s priznakmi. Zalezi aj od prahu bolesti, aj od porodov a pod. U mna napr. to prebehlo uplne inak, ako som ocakavala.
Prve 4 dni u mna bola aj mamina, ale potom som ju uz poslala domov pretoze som uz nepocitovala ziadne velke bolesti a aj v zaujme dobrych vztahov, kedze nevie pochopit, ze som uz 14 rokov dospela :-)). Bolelo ma to najviac iba v den operacie, a dalsie 3 dni iba pri zmene polohy z lahu do sedu. ALe po tych 7 dnoch som uz aj varila, soferovala, dokonca ak som pozabudla, tak aj decka zo zachodika davala dole, mam dve male dcerky 3 a 5 a jednu velku slecnu 13. No a 8.a 9. den som normalne bola na anglictine, a behala po uradoch kvoli VSzP karticke a pod. Bola som v meste aj 6 hodin, soferovala hore-dole a necitila som sa unavena. Ale je pravda, ze ja som taky typ, ze neviem vydrzat lezat a nechat sa obskakovat. Som asi hyperaktivna :-) 9.den po opke som aj vysavala...
Dost zalezi od toho,aka velka zmena to pre prsia je. Ak su prsia uz zvyknute na zmenu objemu (po porodoch) a ak to nie je prilis vela ml pomerne na mnozstvo koze, ktora je, tak to zena az tak neciti bolestivo.

romika

zlaticka posli te mi fotky, chystamsa aj ja na opku a musim vydiet realne vysledky, ako tak citam vidim ze ten dr Trska je oblubeny mne odporucili euroclinic dr Marshal no neviem..chcem uz nove prska tak mi prosim prosim poradte pana doktora a poslite foto na romika7@post.sk dakujem pekne

vlasti

evkalc,a este mam synceka 2roky aj tri mesiace a ja som ho pomaly dvihla uz asi po troch tyzdnoch,ja som hned po opke vstavala sama aj som pila sama,no nechapem,ale nemala som ziadne komplikacie ani stazeny priebeh,dva dni prve boli najhorsie kvoli bolesti krizov a chrbta a maly bol u maminy dva tyzdne ale chodili sme tam za nim,a momentalne uz chodim na spining lebo popri tom lezani som trosku ochabla.

vlasti

evkalc,
ahoj,ja som bola u cervena v novamede 1.12 ma robil,dal mi anatomy,vysoky profil 400ml pod sval,a vyslo ma to 72.000 ked zratam aj predoperacne vysetrenia,som nadmieru spokojna.len najprv mi chcel at 350 ale som ho prehovorila a nakoniec mi dal za pravdu ze som sa moc dobre rozhodla a ze dobre ze som ho prehovorila,on je skor za mensie prsia a prirodzene,za to ja som chcela co najvacsie.

babydoll

evkalc,
prvz tzyden si urcite yabeybec niekoho k detom, to budes len ako tien sa motat po byte, budes mat zakazane zdvihat ruky, vlastne budes mat co robit kym sa sama ydvihned y lahu do sedu. Ja som si napr.na stvrty den sama umzla vlasy, ale uz by som to asi neurobila, nebolo mi sice nic, no tak ma to oslabilo, ze som dalsieho pol dna prelezala, tak netreba sa premahat, kazdy to citi inak. Na 10.den som uz soferovala - to sa mi dalo v pohode. Prvy tyzden je najkritickejsi. Bola som na kontrole po 2 tyzdnoch a dr. povedal, ze este min. 6 tyzdnov nemozem brat maleho na ruky.

atram

tajka, neviem ako dlho je solarko "zakazane" myslim ze teraz uz mozes ist, ale jazvy je dobre bud prelepit alebo prekryt nahrubo hustym kremom, vylozene hrubu vrstvu a nerozotierat
je to preto, aby jazva nechytila pigment, lebo potom sa jej uz nezvabis
netusim ako dlho to takto treba, ja by som isto pockala do leta, skor na holo ci do solarka bez lepenia by som neopalovala

evkalc

baby dakujem za odpovede.. este by som chcela vediet ze vlastne kedy mozem dvihat deti na ruky..co mozem robit niekolko dni po operacii? kto sa vam staral o deti ked manzel bol v praci to fakt nemozem nic robit??? a co to znamena vysoky profil?