Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

evkalc,
zacni od konzultacie. Ak si z okolia BA, tak by som sla k Trskovi alebo Jezovitej a ak skor smer vychod, tak do Chirmedu Magdo alebo Kacmar. A ak budes mat spickoveho doktora (co tito su), tak mu PLNE DOVERUJ. Ja som sa trochu dala presvedcit do vacsich ml(350ml) nez som povodne chcela(300ml), ale neposluchla som jeho odporucania, ze kludne aj 375ml-410ml. Po riadnom premerani samozrejme, to by doktor nemal odflaknut. A vo vseobecnosti by som odporucala malu pomocku (moj osobny nazor): ak vacsie z tych, co doktor odporuca,tak stredny profil; a ak zvolis mensie, tak vysoky profil....

evkalc

tajka 99 - dakujem aj tebe za odpoved, super si mi odpisala. ved toho sa aj ja najviac bojim ze som hrozne hyperaktivna a stale musim nieco robit a neviem si predstavit niekolko dni nie to este tyzdnov nerobit nic ine... moje prsia su uz zvyknute na zmenu objemu po dvoch kojeniach, jedno 18 mes, druhe 9 mes. a tiez si ani neviem predstavit kto by bol so mnou doma tak dlho

evkalc

joooj baby to je asi hrozne tazke sa rozhodnut.... ja someste len na zaciatku a neviem kde mam zacat aby mi bolo jasno ze ake prsia chcem. vlastne ja chcem prirodzene, ale vacsie aspon 2-ky. ale neviem ci anatomicke, alebo okruhle,ci vysoky profil alebo nizky, kde chcem aby bola jazva, kde mam zacat???

kejtlin

miu miu, uz som poslala livee fotecky, takze za chvilu ich mam v albume. Potom mrkni a daj vediet co hovoris. :-))))