Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

salmi,
tak to bude asi tym, ze mas dost vela ml. Myslim,ze preto ta to tak boli, predsa je to VELKA ;-)zmena. Vacsina nepocituje az take bolesti. Je to dobra indikacia pre tie, co sa len rozhoduju a pytaju na bolest. Dobre, ze si napisala, lebo ked takej babenke vsetky napisu, ze je to malina a ona potom zazije take muky ako ty, tak by to mohlo mat vazne nasledky. Ty si sla podla odporucania lekara, alebo si si sama vybojovala vacsie ml? A uz si mala nejake porody?

sakura

salmi
ahojky. A ja ze co je s tebou. Si tu dlho nebola. Tak to som rada ze je uz lepsie. Aj mne sa inac zda retro raz velke, potom zas male. UZ som bola z toho sialena:)) POtom som sa na to vykaslala. Ved ono to zrejme pracuje.

Babenky mne tam dnes v lavom prsku nieco zazblnkotalo - co to je? Dufam ze nic zle. Do teraz bolo vsetko v poriadku. No som sa dnes dobre vylakala:(((((

salmi

zdravim baby, tak ako tak citam tie vase hojacie procesy, tak ste na tom super...ja som 6 dni bola mimo realitu, nedokazala som okrem wecka nic...ani vstat, ani pit, ani jest....strasne ma boleli ruky, o prsiach ani nehovorim, nenormalna bolest, fakt neviem, ci by som do toho sla druhykrat, ci to stoji za taku obrovsku bolest, ktoru som prezila..zacalo to ustupovat az na 7.den,ale nadranom a rana su este tazke a nedokazem sama vstat, tie tlaky a bolesti raz v jednom, raz druhom prsku su este silne...dnes som sa uz sama prezliekla,ako tak ucesala, tesim sa z toho ako male dieta..dokonca som bola tak troska v sprche,ale davala som si pozor na vrchnu cast,ktora sa este kupkat nemoze:))) niekedy mam pocit, ze mi je to retro velke, inokedy ma tak tlaci, ze neskutocne a nechapem to...tak ma stahuje, ze dokopy este nie je tu velkost ani vidiet a to mam 400- 450 implose:))strasne som zvedava na to, ako to bude vyzerat po tom vsetkom hojeniii

sakura

evkalc
ahojky. Evka. Ak chces pozerat do galerky tak musis Livee poslat fotky pred opkou a ona ti da potom pristup:)

nelina

babydoll,
krasne prska,hned som videla ze je to Trskova praca,hlavne podla jazviciek.no samozrejme aj lepenie .kazdy lekar ma svoj styl.

evkalc

tajka 99 - ja so praveze zo stredneho slovenska takze nic blizko toho co si napisala. V bystrici je Červen, asi nie?
ale isla by som aj do Ba to nie je problem... takze ak vacsie co doktor odporuca tak stredny profil a mensie vysoky... ale vobec si neviem predstavit ako vyzera stredny a vysoky profil..? aky je to rozdiel. Neviete poradit co mam robit aby mi isli prispevky za sebou podla casu? a tie fotky si ja asi neviem pozriet, vsak?

babydoll

sakurura, sweet, miu,
dakujem kocky, ste zlate, aj ja sa z nich veeeeelmi vytesujem.

Sakura, miu,
aj vy by ste take cerstvejsie fotecky mohli poslat, urcite zase po case prska vyzeraju inak, som zvedava na ne.

sweet,
tebe obzvlast musim podakovat, ved vies ze mas na tom velku zasluhu aj ty, no nie?:-))))) Ved vdaka tebe a tvojim prispevkom a neskor aj fotkam som sa rozhodla pre dr.Trsku, pamatas? Tak este raz diky moja, som nesmierne rada, ze som bola prave u neho:-)))))