Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtlin

cibuk,
mna robil dr. Drac a som s jeho pracou neskutocne spokojna. Nechcela som nijake bombuse, chcela som prirodzene a aj take su. Manzel je velmi spokojny, a velmi sa mu pacia. Dufam ze si dobre vyberies, a kedy sa chystas??

nelina

cauko externa,
no vidim,ze si uz poslala fotecky do galerky.takze uz sa ti to krati a tesim sa s tebou aka budes prsatica.ja budem Trskovi volat zajtra,musim si dohodnut kontrolu po "6-tich" tyzdnoch,aj ked tretieho boli dva mesiace od opky.povedal,ze ak nebudem mat problemy,staci zavolat po novom roku.no,dnes som odhrabavala sneh spred domu,je to zaberacka,ale pomaly zacinam trenovat prsne svalstvo./po sviatkoch aj odhrabavanie snehu je mala zataz/.tesim sa na tvoje fotecky po opke.

vlasti

tajka99,no tak ti teda poviem ze tie tvoje prska su fakt perfektne,krasne ti stoja a tie sexi podprda,no fakt super fotecky,manzel musi byt nadmieru spokojny aj ty.:)

cibuk

kejtlin ďakujem,
preto sa pýtam, lebo bola u neho aj moja sestra (pred 1,5 rokom)a tiež bola spokojná( či sa to nezmenilo odvtedy?) ...zatial som nič zlé na neho nepočula, ale sa ani neomiela jeho meno toľko, ako Trška, Ježovičová, Guba...
Tebe kto robil OP? Si spokojná?

kejtlin

cibuk,
ahoj mna tiez robili v DS, nebola som u Sisku, ale baba co sme spolu lezali tak ju robil on. Hovorila ze jej maximalne vysiel v ustrety a to si zmyslela ze opku chce do 3 tyzdnov. Ale bola s nim maximalne spokojna.

externa

ja budem mat eurosilikony,anatomicke a velkost sa dozviem az po opke.Trska bude skusat pri op kolko sa mi zmesti...max.povedal ze 320ml.
Predoperacne-no,ja viem-je to dost...Ale to je tym poistenim....Musela som uhradit vsetko sama.

tajka99

baby,
bola som na nakupoch spodneho pradla, tak som nafotila "zopar" ukazok. Konecne viem aky je to pocit mat na sebe nevystuzenu jemnucku cipkovanu podprdu ;-))) Moj docasny narcizmus berte s rezervou, aj vy urcite ste alebo budete podobne "postihnute"
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tajka99

Livuska ;-)
dakujem moc, moc, za vsetko, vsak vdaka tebe, ze si mi poradila nebat sa ist do Chirmedu v KE, sa teraz takto vytesujem. Ozaj mas moje vrele diiiiik!!!!!!! Ty a tvoje prsia ;-)))) ma presvedcili ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

cibuk

Ahojte, rada by som sa opýtala, či má niekto skúsenosti s prácou Dr.Sisku. Zajtra idem k nemu na konzultáciu do DS.Je to moja prvá konz., zatial zbieram info. Pre OP som rozhodnutá, len ešte neviem kam na ňu. Po dvoch kojeniach (dcéru 1 rok, syna 2 roky) mi skoro nič neostalo (také vycucnuté 0,5...už si to zaslúžim :-)))
Ďakujem za každú odpoveď