vlasti,
dakujem, si zlata. Ty mas tiez straaaaaaaasne sexy kozenky, ked vidim tvoje, tak lutujem, a odvtedy aj odporucam, ze som si nedala vysoky profil. Ty si mala viac odvahy ;-) Mne doktor odporucal aj 410ml kludne, ale ja som sa bala. Ty si dokonca, ak si dobre pamatam, bojovala s doktorom a vids, ako si dobre urobila. Skoda, ze som pred opkou skor a dlhsie nebola na tomto fore. Ja teraz kazdu motivujem, aby nerobili tu chybu, bat sa velkosti. Ked som si dala tu ryzu v sacku do podprdy, vyzeralo to smiesne. Ale v prsniku sa to krasne rozlozi do vestkych stran, nielen dole. No a dnes uz viem, ze sa to krasne rozlozi do sirky, ale vysoky profil to nadherne vytiahne aj do priestoru, ako u teba, co je priamoumerne velkosti prsnika. Ale ja som sa bala, ze to hned kazdy uvidi, asi by to aj tak bolo. Tak som zatial zvolila takto a momentalne je to asi idealne. Ja som dost chuda, tak by to mozno na mne vyzeralo umelo. Ak budem musiet ist o takych 10 rokov na to znova, tak si dam asi vysoky profil. Si moja inspiracia :-DDDDD