Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

babydoll
no tak som rada, ze ja som bola tym impulzom, ktory ta pohnal k trskovi. on ma naozaj vkus, nehovorim, ze je najlepsi chirurg z tychto vsetkych spomenutych, ale robi to naozaj esteticky. ktovie, ci jeho zena ma cicky...tie by museli byt bozske :)

tajka99

vlasti,
tak to mas super, ze ta muz foti, je zlaty. Moj sa sice z prsicok vytesuje, ale jeho som musela na opku prehovarat a asi trochu aj ziarli, preto ma v mojom narcisme az tak nepodporuje :-) Ale proti sukromnej prehliadke sexi pradielka nema vobec nic ;-))))) A staci mu pohlad na mna a vidim, ako mu kuceraveju oci ;-DD
Vidim, ze sa tiez tak strasne vytesujes s cicusiek ako ja, mnozstvo nasich foto v galerke nie je najmensie ;-)))) Ale dnes sa mi zas asi vzdialis, ked ta tvoj milovany nafoti :-))))
Cisla tych podprdok su rozne, tie elasticke su univerzalna velkost, to som mala uz predtym, aj ten korzet, je B, uz je mi maly, tlaci ma. Ta modra je 75D a cervena 75C. Ale poviem ti, ze som mala problem najst dobru podprdu, a to som sa tesila ako si konecne budem nakupovat pradielko. C-cka su mi na spodku prs uzke a vela z nich ma aj tlacia v kosiku. A D-ciek nebol az taky vyber. Niektore mi boli v kosiku volnejsie, ale lepsie ako C-cka. Tak dufam, ze ked uplne zmaknu, asi sa to nejako vyformuje.

cibuk

kejtlin,
Myslíš Dr.Dráča z FN Olomouc?
Nikde som o ňom nenašla zmienky, možno hľadám na zlom mieste. On je v DS ako stály lekár?

cibuk

kejtlin,
koľko si po OP? Mala si robenú aj úpravu, alebo len vložené implantáty? Koľko Ti trvalo vrátiť sa do starých kolají? Ja idem zajtra na prvú konzultáciu k Dr. Siskovi (ak bude dobre na mňa pôsobiť, možno ani nebudem skúšať ďalej) V BA taký istý zákrok vychádza o 10-20 tis viac, ako mimo BA, takže viem, že tam nepôjdem. Ja tiež nechcem velikánske, iba také akurátne k mojej postave, nech na mne veci nevisia, ako na vešiaku :-))

tajka99

salmi,
pozerala som do galerky, tak ty si mala pekne prsia predtym, podla mna si opku ani nepotrebovala, aj ked je to taka nejasna fotografia. Ale asi si tuzila po riadnych cicusach, inak by ti asi doktor neodporucal az take ml. V priemere tu baby maju okolo 300ml. A skor zvyknu doktori navrhovat mensie, aj menej ako 300ml tu viacerym navrhli. U koho si bola? Som zvedava na tvoje foto po, kedy posles?

vlasti

tajka99,no dakujem velmi tak to som ani netusila ze si to o mne myslis,teda o mojich prskach,si ma velmi potesila,no vsak dnes vecer sa s muzom chystame na dalsie ich fotenie:)no veru som bojovala s dr.dobre si pamatas,a tiez nelutujem dokonca ani dr.ja som sa bala ze mi tam ta koza pri 350 bude dost ovisat tak preto som ich chcela vyplnit co najviac a to tiez az potom ked som dostala na toto forum a prska uz boli objednane ale nastastie sa to dalo zamenit,muz mal vtedy zo mna ine nervy ti poviem,ale myslim a dufam ze to stalo za to.

salmi

tajka99

nie ja nemam este deti, preto som nesla do vacsich ...aj keby som v pohode,ale to si nechavam rezervu tak o 15r mozno viac..uvidime...dr.sam tolko uznal za vhodne, vobec som nevyjednavala,pretoze som sama tolko myslela, ze dam...no poviem ti, presne ako pises, pre mna toto boli skutocne neznesitelne muky

tajka99

vlasti,
dakujem, si zlata. Ty mas tiez straaaaaaaasne sexy kozenky, ked vidim tvoje, tak lutujem, a odvtedy aj odporucam, ze som si nedala vysoky profil. Ty si mala viac odvahy ;-) Mne doktor odporucal aj 410ml kludne, ale ja som sa bala. Ty si dokonca, ak si dobre pamatam, bojovala s doktorom a vids, ako si dobre urobila. Skoda, ze som pred opkou skor a dlhsie nebola na tomto fore. Ja teraz kazdu motivujem, aby nerobili tu chybu, bat sa velkosti. Ked som si dala tu ryzu v sacku do podprdy, vyzeralo to smiesne. Ale v prsniku sa to krasne rozlozi do vestkych stran, nielen dole. No a dnes uz viem, ze sa to krasne rozlozi do sirky, ale vysoky profil to nadherne vytiahne aj do priestoru, ako u teba, co je priamoumerne velkosti prsnika. Ale ja som sa bala, ze to hned kazdy uvidi, asi by to aj tak bolo. Tak som zatial zvolila takto a momentalne je to asi idealne. Ja som dost chuda, tak by to mozno na mne vyzeralo umelo. Ak budem musiet ist o takych 10 rokov na to znova, tak si dam asi vysoky profil. Si moja inspiracia :-DDDDD