Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

kejtlin,
u nas virooooooooozuuuuu mali decka (nastasie alebo skoda? ;-))) Takze pred susedmi, s ktorymi sa kamaratime a stretavame, som bola tyzden ukryta, ale po tyzdni som uz s nimi mastila zolika po veceroch a nic si nikto nevsimol ;-D

tajka99

kejtlin,
ha, ha, ha, ha, to som sa nasmiala. Fajn ste to zorganizovali. Moj muz tiez so mnou drzi bobrika mlcanlivosti pred jeho rodinou, oni su taki snobski a suchi, asi by to nepochopili. Tam tiez planujem pouzit bud antikoncepciu, alebo len navratenie organizmu do pohody po porodoch (lebo po porodoch som velmi schudla) ;-))))))))) S mojou rodinou je to ine, mamina sice frflala, naco vymyslam, ale skor preto, lebo ona ma strach z nemocnic a doktorov. Ona to horsie prezivala, ako ja. Ked som odchadzala a prichadzala z nemocnice, tak ona plakala a ja som ju utesovala, ze vsetko je OK :-DD A so svokrou som moc v plavkach nikde nebola, tak dufam, ze to bude pripisovat svojej skleroze alebo mojmu konecnemu pribratiu ;-))))) Aj tak furt frflala, ze osm chuda :-DD

kejtlin

tajka99,
tak poviem ti ze tie pripravy boli skvele. Povodne som OP planovala na marec, potom mi napadol januar. No a jedna kamoska sla v novemb. tak som uz nemohla cakat a isla som v decemb. Moj manzel je skvely lebo prikladne spolupracoval. Ked ma v stredu 17 robili, tak som svokrovcom povedala ze idem k mojej mamine pomoct piect kolaciky k vianociam:-)) to pecenie nam trvalo asi 2 dni, no a potom muz iba povedal ze zostavam este u nasich, lebo mame rozluckovy vecierok v robote. No a ked prisiel muz pre mna, a vratili sme sa tak som mmmmmmmmmaaaaaaaala akoze vyrozu. HIHIHIH. No a potom som bola uz ok, rana boli tazsie ale potom som v pohode ficala. No a s tym letom, hmmmmmmmmmm. Myslim ze nema vyznam potom tajit. Este sice neviem ako to bude, ale ved do leta este daleko. Budem sa vyhovarat ze je to antikoncepciou??Uvidime

bianica

Ahojte,
stale sa zabudnem opytat, ci mi neviete povedat, ako to je s antikoncepciou po opke. Myslite, ze sa cici este zvacsie?

tajka99

kejtlin,
to akoze si fakt svokrovci nic nevsimli? Sranda, ja som to tiez zatial utajila, nikto si nic nevsimol, vedia to len ti, ktorym som povedala. Ja som nosila predtym vypchate podprdy, takze to nie je ziadna zmena pod svetrom. Ale aj tak, byt v jednom dome...... moja svokra je v jednom meste, vidime sa asi raz za tyzden, ale aj tak som sa prvy tyzden vyhybala stretku s nou, bala som sa, zeby to mohlo nejak prasknut, kedze aj mame deticky, zeby nieco chceli, ist na ruky, alebo nieco podat a ja by som nemohla...mna to nebolelo nejak moc, ale viem, ze napr. natahovat sa vysoko nie je vhodne, a pod. Sranda, to muselo byt napatie ;-)))
Ozaj baby, teraz je zima, je to lahke skryt, ale v lete? Je lepsie to kazdemu hovorit, alebo tajit (lebo podla mna staci, ze to vie jeden-dvaja, uz sa to rozsiri)? Ja som to povedala len mojej rodine (aj ked za mamu nerucim:-)), najlepsej kamoske a babam z tanecnej skupiny, pretoze som musela par vystupeni vynechat. Ale pochybujem, ze to nepraskne a potom je to ovela trapnejsie podla mna. Je asi lepsie nerobit z toho vedu, co myslite? Nehovorit to kazdemu na pockanie, ale ked sa niekto opyta, tak to netajit ;-?

kejtlin

cibuk,
mam na mysli dr. Pavol Frantisek Drac. Inak ma svoju ambulanciu v BA v zeleznicnej nemocnici. Vcera som bola na stichy, a dalsia kontrola o mesiac. Inak bol zlaty.Som spokojna :-)) Zajtra ti budem drzat palce, aby ti to vyslo. Inak od kedy mam nove cici, moja kamoska ma chvali ze som schudla, hihihi. Ale je to tym ze som teraz sumernejsia. Ale pssssssssss

kejtlin

cibuk,
ja som 20 dni po OP. Bola som 17 teho. No to vratenie do bezneho kola je individualne. Ale som bojovnik, tak som sa rychlo dala do kopy:-)) vlastne som bola nutena, lebo byvame zatial u svokrovcov a aby si nikto nic nevsimol tak uz na 4 den po opke som piekla kolacik na nedelu. Bolo to komicke ale dalo sa. Davali mi len implose. Neviem ci je Siska len v DS v Sagaxe. Ak ano mna tam robili tiez, a mozem ti povedat, ze ten lekarsky team je super. Boli zlati.

tajka99

sweetlemon,
dakujem za pochvalu. To by bolo naozaj zaujimave vidiet, ake cici maju manzelky plastickych chirurgov. Nasa nemcinarka mala plastickeho chirurga za muza a mala cicy urobene u za komunizmu. Mala ich celkom pekne, vzhladom k svojmu veku a postave. Ale ona bola cela taka preumelkovana, neviem, ci aj operacimi, ale hlavne strasne vyraznym make-upom.
Ale osobne si myslim, ze chirurg urobi, co je v jeho silach kazdej svojej pacientke...