kejtlin,
to akoze si fakt svokrovci nic nevsimli? Sranda, ja som to tiez zatial utajila, nikto si nic nevsimol, vedia to len ti, ktorym som povedala. Ja som nosila predtym vypchate podprdy, takze to nie je ziadna zmena pod svetrom. Ale aj tak, byt v jednom dome...... moja svokra je v jednom meste, vidime sa asi raz za tyzden, ale aj tak som sa prvy tyzden vyhybala stretku s nou, bala som sa, zeby to mohlo nejak prasknut, kedze aj mame deticky, zeby nieco chceli, ist na ruky, alebo nieco podat a ja by som nemohla...mna to nebolelo nejak moc, ale viem, ze napr. natahovat sa vysoko nie je vhodne, a pod. Sranda, to muselo byt napatie ;-)))
Ozaj baby, teraz je zima, je to lahke skryt, ale v lete? Je lepsie to kazdemu hovorit, alebo tajit (lebo podla mna staci, ze to vie jeden-dvaja, uz sa to rozsiri)? Ja som to povedala len mojej rodine (aj ked za mamu nerucim:-)), najlepsej kamoske a babam z tanecnej skupiny, pretoze som musela par vystupeni vynechat. Ale pochybujem, ze to nepraskne a potom je to ovela trapnejsie podla mna. Je asi lepsie nerobit z toho vedu, co myslite? Nehovorit to kazdemu na pockanie, ale ked sa niekto opyta, tak to netajit ;-?