Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

čaute,
dnes som bola lyžovať vo Vrátnej,ešte chvíľu si užijem zimy a potom tomu dám asi pokoj, aby som si niečo do 2.2. nenazháňala.Aj ja už chcém čítať tie vaše ódy na radosť:)))- na moju adresu

evkalc

joooj baby ale ja sa veeeeelmi hanbim odfotit tie moje cici... su hrozne vycucnute po dvoch kojeniach a maleeeeeeee

vlasti

tajka99,no veru tak ked maly zaspi,chystame sa na fotenie ale iba tak naholo,vo stvrtok sa chystam na dalsi nakup pradielka,no moj tiez nejak ziarlit zacina,normalne ze zakaz triciek s vystrihom:)))))))))))))))ked pojdem bez neho niekam.no veru ,ja sa z tych mojich moc vyteskujem,juj,a to som ho prehovarala rok aj pol.

kejtlin

nelina,
moj oco je tiez taky zvlastny flegmos, a robi s plastovymi oknami, a ked som bola doma tak si robil srandu, ze mi mohol natlacit silikon, a bolo by to lacnejsie. Kontra na to som mu povedala, ze nech si z hora chyti, a pomaka, ze take uz v zivote nepohladi, hihiih.

nelina

bianica,
ja ked otvorim notebook a manzel vidi,ze tukam,tak si mysli ze som na pokece/pritom som tam nikdy nebola/a vypisujem si s nejakymi...kamosmi???/ale je to zo srandy/.vzdy idem len sem a citam,co je nove,pripadne reagujem a to vsjo...takze verim,ze toto forum aj ked uz vela z nas sem chodi uz len obcas,ktore mame prska hotove,je taka droga.rada sa sem vraciam a citam,pripadne tiez odpoviem na otazky ktore nove dievcence zaujimaju,prip.si rada pokecam so stalicami.

nelina

baby,
no nasmiala som sa,ake ste vyanaliezave.ja uz sice svokru nemam,pred celou rodilou som to tiez tajila,ale postupne vyslo vsetko najavo.ked som sa priznala manzelovej sesternici,na aky zakrok idem/ona je totiz z ich rodiny taka super-lekarka a este k tomu robi omladzovacie zakroky/,zasmiala sa a povedala,ze pred par rokmi tiez absolvovala zmensenie a korekciu prs v Kosiciach,ale tiez nikto z rodiny o tom nevie,lebo asi by to nepochopili.takze vas uplne chapem,aj ked ja som taka,ze tieto veci beriem tak-co koho do toho...mozno je to tym,ze fakt uz nemam svokru a do nicoho si nedam hovorit.ked som svojmu otcovi povedala,/maminu tiez uz nemam,tej by som to urcite tajit nemusela,bola uzasna/,ze som dva tyzdne po opke,zostal v nemom uzase a zmohol sa pri obede na:ved teraz je to normalne,uz si to davaju robit aj "televizne hviezdy".dost som sa na nom pobavila,on je taky flegmos,ale toto ho zaskocilo-no stara skola.

kejtlin

bianica,
dakujem za pochvalu. Aj ty ich budes mat urcite krasne. Teda budes spokojna. Asi by som nevydrzala do februara cakat. U mna sa to menilo na 3 krat. hihi

bianica

tajka99, kejtlin
gratulujem k prsiam, mate ich supeeeeer, boze ja sa do 20.2 zblaznim... moj muz sa uz smeje, ze som zavisla na tomto fore a galerke ;-)
Inak ste riadne vynaliezave.. Ja si tu tiez pripravujem plany a tiez to idem zvalit na porod a antikoncepcsiu.
kejtlin - ma uzasneho braceka, ja to tomu svojmu nemozem ani zo srandy povedat, lebo hoci je o 3 roky mladsi (25), ma hrozne zmyslanie... Ale zase svokre by som to mohla kludne povedat, ta by to chcela asi aj vidiet

kejtlin

tajka99,
tak deticky to dobre zapasovali do terminu. Klobuk dolu tomu sa hovori teamova praca. HIHIHI. Hlavne je ze zatial si nikto nic nevsima.
A este, ked som bola u nasich, tak mladsiemu bratovi (12) som povedala ze som sa strepala zo stolicky a mam udrety chrbat. Taky bol zlaty, stale ma chcel len masirovat, ze to mi urcite pomoze. :-)))))

kejtlin

tajka99,
tak to je super, myslim ze je nas malo, ktore by sa s tym zdoverili svokram, hihih:-)). Myslim ze by som ani nemala problem jej to povedat, ale pre pokoj sme sa s muzom zhodli ze to zostane medzi nami. Asi by to nerozdychala, staviame teraz dom a bola by to pre nu tragedia (tttoolko penazi atd. )Ale jasne, staci povedat ze ti nejak super sadla antikon. a konecne vyplnila co bolo treba. Ved my krasne cicate stvorenia sme take vynaliezave:-))