Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ivja
no ja ked som videla tvoje fotky, tak som myslela, ze to mas prirodzene cici, doteraz sa mi nechce verit, ze su to implantaty...posobia veeelmi prirodzene. tak som zvedava na nove :)

babydoll

evkalc,
sweet ma pravdu, nemas sa coho bat, okrem toho takych vycucnutych az vcucnutych nas je v galerke PRED viac.

nelina,
dakujem za pochvalu, inak super som sa zabavala na tych dnesnych prispevkoch,ze co dokazu kocky vymysliet. Ja som musela s pravdou von pred svokrou, casto, hlavne v lete ma vidi v plavkach, ta antikoncepcia by mi nepresla. Zda sa mi vsak, ze to este nestihla cele stravit. Naopak moja mamina sa z toho nenormalne vytesuje ked vidi aka som z toho stastna. Ona je uzasna, niekedy sa mi vidi,ze jej je luto ze ma pekne velke prsia, ona by normalne menila za silikony, hoci nema dovod. A okrem ineho, v rodine mame plast.chirurga, tak to by urcite prasklo, aj to bol jeden z dovodov,preco som radsej svokre o tom povedala.

vlasti

baby este aj ja k tejto teme utajovania,mne to bolo uplne jedno kto to vie a kto nie,ja som taky typ,u nas to vie uplne kazdy.myslim ze ozaj v tejto dobe to ma kazda druha a je to uplne normalne.

ivja

sweetlemon
a ja vojdem do triedy a poviem:))) deti, mám väčšie prsia....Ono sa to niekedy asi nedá, preto aj ja musím dobre zvážiť ich veľkosť.:))

sweetlemon

ivja
no ja ked som videla tvoje fotky, tak som myslela, ze to mas prirodzene cici, doteraz sa mi nechce verit, ze su to implantaty...posobia veeelmi prirodzene. tak som zvedava na nove :)

sweetlemon

este k tej teme...utajovat alebo nie...ja som to povedala nasim, najblizsim kolegyniam a kamoskam a samozrejme drahemu (byvalemu :() a pomaly sa to dozvedela babka, potom ostatna rodina. a tiez v robote nie su slepi. a ked to uz niekto vie, tak asi nie je dobre to tajit ako judinyiova alebo sebestova :) ked sa ma niekto na to opyta, tak s kludom vzdy poviem, ze ano a poviem im, ake to je super, proste nezatlkam. ale samozrejme je to individualne, u nas to pochopila aj babka, dedo bol tiez taky vtipny a prirovnaval ma k holywoodskym hviezdam :))) neviem, ci si kto hovori za mojim chrbtom a vobec ma to nezaujima, lebo viem, ze som neurobila nic nenormalne v dnesnej dobe :)

ivja

evkalc,
mne to tiež nebolo jedno, aj aby som tu dievčence nevystrašila svojim zjavom, lebo ja mám v tých mojich chúďatkách na fotke:(((- 12 ročné implantáty, vieš ?

sweetlemon

evkalc
myslim, ze sa vobec nemusis hanbit, ved predsa po opke to uz vobec nebude aktualna foto. ja som napr. neuveritelne hanbliva,ale toto je anonymne forum a hlavu si fotit nemusis, tak ta nikto nespozna a nebude sa ti smiat. sme tu na to, aby sme si aj psychicky pomahali, ved vsetky mame v podstate rovnaky problem. takze sa nemas coho bat :)