Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica666

Ahoj babydoll. Mne doktor Trska povedal navrh na 280 ml, ale ak bysom chcela, mohli by byt aj vatsie. Mne sa tvoje pacia. Myslis, ze by som si mohla dat aj vatsie? Mam na mysli take ako ty. Co myslis?

babydoll

ivja,
dakujem ti, no pod prsiami som mala nejakych 73cm a daval mi 325ml. Bala som sa, ze to bude vela,ale je to presne velkost aku som chcela. Pchala somsi pred op. do podprdy tu ryzu a to sa mi zdalo moc. Ale nakoniec je to akurat, to s tou ryzou sa mi zda byt dost cudne, doplietlo ma to pri rozhodovani.

sweetlemon

ivja
no videla som vela cickov, ktore boli robene cez dvorec a poviem ti, ze ked bude sikovny chirurg, tak po par mesiacoch tie jazvy ani nebude vidno. mne sa zdaju byt tie jazvy ovela mensie ako tie podprsne. su sice na viditelnejsom mieste, ale su tak jemnucke (aspon to,co som videla ja), ze sa treba zahladiet. takze ked sa vsetko podari tak ako sa ma (co urcite), tak ti aj zavidiet budeme :)

sweetlemon

ivja
no ja ked som videla tvoje fotky, tak som myslela, ze to mas prirodzene cici, doteraz sa mi nechce verit, ze su to implantaty...posobia veeelmi prirodzene. tak som zvedava na nove :)

ivja

babydoll
máš ich prekrásne, gratulujem.
nechce sa mi čítať zase naspäť diskusiu- akú máš veľkosť a koľko si mala pod prsiami?

ivja

sweetlemon
mne ich bude dr. dávať cez dvorec, tak ja budem mať ten prsník trošku viac asi poznačený ako vy. Vy všetky ich máte také krásne, mladučké, ja teda uvidím, ale je mi to jedno,či mi bude veľmi vidieť jazvy, alebo nie, v súčastnosti len chcem mať konečne nejaké prsia a ony sa mi budú páčiť, aj keď budú viac porezané , ako máte trebars vy, moje zlaté mladšie babuľky

babydoll

evkalc,
sweet ma pravdu, nemas sa coho bat, okrem toho takych vycucnutych az vcucnutych nas je v galerke PRED viac.

nelina,
dakujem za pochvalu, inak super som sa zabavala na tych dnesnych prispevkoch,ze co dokazu kocky vymysliet. Ja som musela s pravdou von pred svokrou, casto, hlavne v lete ma vidi v plavkach, ta antikoncepcia by mi nepresla. Zda sa mi vsak, ze to este nestihla cele stravit. Naopak moja mamina sa z toho nenormalne vytesuje ked vidi aka som z toho stastna. Ona je uzasna, niekedy sa mi vidi,ze jej je luto ze ma pekne velke prsia, ona by normalne menila za silikony, hoci nema dovod. A okrem ineho, v rodine mame plast.chirurga, tak to by urcite prasklo, aj to bol jeden z dovodov,preco som radsej svokre o tom povedala.