Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ivja
hehehe, no nemusis, jasne, ze moze to byt take neviditelne. ja len ze som prekvapena a tym myslim celkom milo :) a navyse ked su pod zlazou. v kazdom pripade to je aj tak jedno, ved zachvilu to uz budu take spomienkove fotky ako vsetky nase "pred" :)

cica666

Ahoj babydoll. Mne doktor Trska povedal navrh na 280 ml, ale ak bysom chcela, mohli by byt aj vatsie. Mne sa tvoje pacia. Myslis, ze by som si mohla dat aj vatsie? Mam na mysli take ako ty. Co myslis?

sweetlemon

ivja
no ale zase aj tak sa dr musi snazit zo vsetkych sil, aby to bolo co mozno najdokonalejsie. a skoda, ze to nejde cez povodne,ale tak dr asi vie, co hovori :) no, uz tesim na fotecky zaciatkom februara :)) a som si predstavila taku peknu esteticku ruzicku :) mohlo by to byt aj mile s takymi farebnymi nitkami, mala by si si to dat patentovat, podla mna sa to uchyti :))))

ivja

sweetlemon,
je to tak, mám ich pod žľazou, naviac aj zlá veľkosť, malá a vôbec blbá. Keď si dám podprdu, tak sa mi zdvihnú a urobia aj kopčeky- ak ťa to presvedčí, tak sa namojveru odfotím v podprsenke:))

babydoll

cica666,
tvoje miery sice neviem, ale na fotke vyzeras utlucka a mas o trosku vacsi zaklad ako ja, nie som odbornik, ale z toho usudzujem, ze tych 280ml co navrhuje doktor by ti spravilo to, co mne 325ml. Ale priznam sa ti, ze ja uz po operacii viem, ze by som napr. zniesla aj 350ml. A taktiez medzi 280ml a 325ml podla mna veliky rozdiel nie je, a ak sa ti to tam vmesti tak urcite si daj tych 325ml. Na niektorych mojich fotkach sa mi zdaju tie moje cici moc velke, ze ani v skutocnosti nie su take, zalezi aj z akej vzdialenosti su odfotene.

sweetlemon

ivja
no ako som uzasnuta z toho, ze absolutne by som nepovedala, ze v nich mas silikon. videla som uz fotky po rokoch a teda uplne inak to vyzeralo, ako to tvoje. naozaj, proste stale neverim :)

ivja

sweetlemon- vďaka
Cez pôvodnú jazvu by sa mi to vraj asi nedalo urobiť, lebo doktor pred 12 rokmi sa moc pri rezoch nepochlapil, tak cez dvorec to bude bezpečnejšie.