Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

aaaaaahojteeee,
vcera som uz nepisala, sli sme do kina, no poviem Vam, najlepsi film, co som videla poslednych 5 mozno aj 10 rokov. Je to "12", chodte na to, ak budete mat moznost...
a teraz k teme ;)
sweetlemon,
zaujalo ma, ako si pisala, ze si uz videla par dlhorocnych silikonov a ze nevyzerali dobre. Ze ivja ich ma este pekne, take prirodzene. Ako teda vyzeraju vacsinou. Je to nejaka bunca pod roztahanou kozou? Vsak ten sval by to mal prekryvat aj po rokoch, nie? Ja viem, ze aj sval rokmi ochabuje, ale aj tak...Je to nepekne po takych 15rokoch? Horsie ako pred opkou?

nelina

cica666,
suhlasim so sweetlemon,ja som sa u Trsku tiez branila vacsim,nakoniec mal na sale 3 velkosti,nechala som to na neho.dal mi tie najvacsie 395 ml,ja som vysoka a mam sirsi chrbat.ked mi vyberal stehy,povedala som mu,ze som nakoniec rada,ze som to nechala na neho a on povedal,ze uz ma skusenosti a vie odhadnut,aky bude konecny efekt a to on je max.predcizny.teraz aj tie moje su take pekne,akurat a vobec nevyzeraju neprirodzene.krasne mi vaplnaju hrudnik aj do sirky.naozaj to netreba skusat so ziadnou ryzou.takze urcite to nechaj na neho.uvidis ze budes max.spokojna!!!

sweetlemon

cica666
ked mozem poradit, tak ja som mala miery cca 80 cez a 70 pod a trska mi dal 285ml. je to akurat, no urcite by som prijala vacsie. ty mas o par cm viac, takze by som sa nebala ist do vacsich. tie sacky...ano, kazda to tu skusame s nimi,ale ten objem uz v prse sa viac rozlozi, takze skutocny silikon (aj ked rovnaky objem ako sacky) je opticky mensi. No ale v kazdom pripade, ak trska nema nic proti vacsim, tak nech ti ich da. U mna sa tiez rozhodoval medzi 285 a 325 a dal mi mensie. Teraz, ked som bola na kontrole, tak povedal, ze je rad, ze mi ich dal a asi ma pravdu, som este pred kojenim a ja som strasne chuda hore. Spolahla by som sa so vsetkym na neho, ak mozem poradit :)

babydoll

cica666,
mas pravdu, ta ryza ani mna nepresvedcila, skor naopak, ja som sa vylakala, ze ake velke kozy budem mat:-))) a doktora som vkuse bombardovala ze chcem tie 280ml implantaty, lebo 325ml sa mi zda vela. On si stal za svojim, ze urcite budem spokojna a aj baby tu na fore hovorili, ze sa nemusim bat velkosti, skoro kazda, ktora uz mala po op pisala, ze kludne by si dala aj vacsie. Ale zalezi aj na tvojej predstave ze co chces mat, niekto chce mat vyslovene mega, ja som tuzila mat len tolko, kolko som nosila vzdy v podprde aj s desiatimi vypchavkami. Takze teraz ked obleciem na seba moje stare obyc.tricko, velkost je rovnaka ako predtym, ale ked sa vyzleciem, to uz je ine kafe...

sweetlemon

ivja
len som uprimna :) oki kocka, tak ja idem hajat, bo dnes som mala pracovny den a rano skoro vstavat zase... tak prajem nech ti rychlo ubehne noc a vlastne aj vsetky januarove :) bru bru :)

cica666

babydoll,
moje miery su pod 71 a cez 83. Ale aj tak Ti dakujem za radu. Ja som si to tiez skušala s tou ryzou.A ked som si dala 280, boli mi uz velke a ked som si dala 300 bolo to vatsie, ale pacilo sa mi to. I ked je pravda, ze sa to neda az tak presne.

sweetlemon

ivja
no, presne tak som to myslela. no jasne, urcite treba nad tym rozmyslat :) myslim, ze v amerike by sa take nieco urcite uchytilo a ty ako vynalezca by si bola "za vodou" :))))