ivja,
ty potvorka, vsak tie tvoje, vobec nevyzeraju hrozne, vyzeraju bezne, ako nas ostatnych pred opkou. Sweetlemon ti ich praveze velmi chvalila, a spominala, ze mozes byt rada, ze vyzeraju tak prirodzene. Preto ma to trochu zaujalo, ci po rokoch to nebude vyzerat velmi velmi velmi zle. Lebo ja som nevidela nikdy, ani nazivo, ani na foto, nejake dlhorocne, okrem tvojich, ale tysi iny pripad, tebe tam ozaj vela nedali, takze to ani nie je vidno. Ale ja osobne si myslim, ze radsej nech vyzeraju umelo, ako by mali vyzerat (co by moje po rokoch vyzerali), ako vyzmykana handricka :-))))) Ja mam totiz prsia po mame, tak viem, ako by to dopadlo. Ona je vsak uplne iny typ a minule ma prekvapila, ked mi sice povedala, ze ich mam krasne (dokonca, ze som si mohla aj dat vacsie, hoci predtym sa desila, aby neboli velke), ale ze sama by si pod noz nikdy dobrovolne nelahla. To ja zas kedykolvek, he, he,... s nadsazkou, samozrejme. Tento rok som zacala, bol to rok splneni mojich dvoch zivotnych snov - v aprili som si dala operovat oci a v novembri prsia. Moje dva zivotne komplexiky ;-)) Takze tento rok musim byt na mojho muzicka dobra, lebo mi to rad s usmevom pripomina, ze je moja dobra vila. Uz nemozem fnukat, co vsetko som prenho obetovala a NIC ;-DD Ale moje pilenie usi padlo malo svoj vyznam ;-DDDDDDD