Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ivja mas pravdu. Ja som to tiez nerobila pre nikoho ineho a ani nie preto ze je to vymysel ale pre to ze som tym trpela uz asi od 17nastky ze mne nenarastlo to co by som chcela. Ale dufala sam ze si pomozem antikou a ze mi este narastu ale nic sa neudialo a to som vyskusala troje tabletky aby sa mi zvacsil objem a nic.
Tak je to pre moje sebavedomie a moju spokojnost. citim sa viac sexi aj pred manzelom v posteli a pacia sa aj jemu. Je rad ze som to neprehnala ale dala som si to sumerne k postave a zatial v pulovroch si nikto nic nevsimol. to som rada. nepotrebujem trapne pohlady na kozy. Stacia mi manzelove pohlady...to je potesenie.

ivja

U mňa si okolie myslí , že ja vymýšľam a že zase špekulujem s opkou,že veď som už jednu absolvovala a načo som si to teda dávala robiť, keď mi to takto dopadlo. Také a podobné blbosti. Aj tí , čo to vedia, aj tí, čo to zistia si budú musieť zvyknúť , no nie? Môjho manžela som už tak nabudila :)) vašimi fotkami:)), že sa myslím teší aj on.moje 18 a 15 ročné dcéry to berú ako fakt .Len sa teraz vždy smejú- mamina, ty závisláčka, už si zase na nete pri cicíkoch?a ony samé vidia, podľa fotiek pred, že tá úprava je u každej opodstatnená.a ono to nie je ani tak o kráse tela, ako o osobnom dobrom pocite zo seba.sú ženy, ktoré majú telo ako bohyne a dobrý pocit z neho nemajú/ napr. anorektičky, bulimičky apod./

miu miu

ja suhlasim ze kazdy jeden komplex pokial je riesitelny si treba napravit. ci su to oci, ci pery, ci uska ci cici. proste treba ist do toho. Inak ste sa tu bavili ze co kto komu povedal, ja som tiez povedala o opke len trom naj kamoskam a mojej rodine, to je mamina, ocino a brat. inak nikomu. tito ludia ma maximalne podporili aj ked sa samozrejme bali. S muzikom tiez drzime bobrika mlcanlivosti pred jeho rodinou, oni by to nepochopili a odsudili by ma ze len vymyslam.
aj sa mi to potvrdilo lebo draheho brat si dal tesne pred vianocami operovat nos. ja som ho maximalne podporila ako to len slo aj manzelom kedze vie uz popri mne ze to nic nie je ale svokra a jeho sestra mali kopec reci a ubohych komentarov na jeho stranu tak som im povedala svoje ale samozrejme som sa neprezradila hoci som mala chut im daco povedat na tie staromodne nazory. Ani svagor o mne nevie ale jemu som to povedat chcela ale nedalo sa lebo furt niekto oxidoval a nemali sme sukromie. Mrzi ma taketo odsudzovanie ako by to bolo nieco nenormalne. ale ved aj takyto sme. Ja som sa tiez tvarila choro a nikde na navstevu som nechcela ist aby si to nevsimli, ale chvalabohu byvame sami. dnes poslem nove fotecky babulky.

miu miu

tajka aj mne sa kopia taketo maily s prosbou o fotecky. ale nie je to dobre lebo fakt sa moze stat hocico, odpisem poradim ale foto neposlem nikomu. iba na rajce. a okrem toho ked poslem cez mail priamo zobrazuje sa tam aj meno. a nahodou ma niekto spozna. no to urcite..........

ivja

takka99
ja som si v pred 22 rokmi dala operovať uši-tiež komplex a vôbec nie komplex- ík, ale poriadny X. Tie mi našťastie urobili pekne.

tajka99

ivja,
ty potvorka, vsak tie tvoje, vobec nevyzeraju hrozne, vyzeraju bezne, ako nas ostatnych pred opkou. Sweetlemon ti ich praveze velmi chvalila, a spominala, ze mozes byt rada, ze vyzeraju tak prirodzene. Preto ma to trochu zaujalo, ci po rokoch to nebude vyzerat velmi velmi velmi zle. Lebo ja som nevidela nikdy, ani nazivo, ani na foto, nejake dlhorocne, okrem tvojich, ale tysi iny pripad, tebe tam ozaj vela nedali, takze to ani nie je vidno. Ale ja osobne si myslim, ze radsej nech vyzeraju umelo, ako by mali vyzerat (co by moje po rokoch vyzerali), ako vyzmykana handricka :-))))) Ja mam totiz prsia po mame, tak viem, ako by to dopadlo. Ona je vsak uplne iny typ a minule ma prekvapila, ked mi sice povedala, ze ich mam krasne (dokonca, ze som si mohla aj dat vacsie, hoci predtym sa desila, aby neboli velke), ale ze sama by si pod noz nikdy dobrovolne nelahla. To ja zas kedykolvek, he, he,... s nadsazkou, samozrejme. Tento rok som zacala, bol to rok splneni mojich dvoch zivotnych snov - v aprili som si dala operovat oci a v novembri prsia. Moje dva zivotne komplexiky ;-)) Takze tento rok musim byt na mojho muzicka dobra, lebo mi to rad s usmevom pripomina, ze je moja dobra vila. Uz nemozem fnukat, co vsetko som prenho obetovala a NIC ;-DD Ale moje pilenie usi padlo malo svoj vyznam ;-DDDDDDD

ivja

tajka99
a čo sa týka tých pŕs po 15 rokoch. ja osobne si myslím , že u mňa išlo možno fakt o zle odvedenú robotu/ predoperačné "merania"- ktoré ani neboli a potom to ostatné/ neboj, také brutus, ako to mám ja , vám nehrozí. možno som len jedna z mála, ktorá takto dopadla.Swwetlemon len myslela, že ich mám prirodzené akokeby tam nič nebolo, vieš. Nebojkajte, lásky, máte super odvedenú robotu a keď sa budete o prsíčka starať- nosievať čas od času podprdu, natierať si ich krémikmi, sem- tam cvičiť cviky na prsné svalstvo, budete aj po 20 rokoch hviezdy. hlavne sa takými myšlienkami, čo - čo bude o XY rokov ani netrápte, tešte sa z toho, čo máte teraz.CMUK

tajka99

baby,
otazocka, v poslednej dobe (asi 2tyzdne) mi mailom napisali 4 baby ohladom silikonov a operacie, ci im mozem poslat fotky. Rada poradim, ako mozem, ale posielat svoje fotky po Nete... kazdu odporucam na galerku cez Livku, predsa ked poslu aj oni svoje foto, tak daju najavo svoj uprimny zamer (aj ked, ako sa nedavno stalo, ani to nie je podmienkou, pre niektore asi uchylacky, ktore poslali fotky cudzej baby z ciech). Len ma zaujima, ci aj vam sa v poslednej dobe nehromadia take maily, aby v tom neboli nejake bocne umysly... Moze to byt len tym, ze este nevedia o galerke na Rajce.sk, neviem. Ale keby ozaj citali toto forum, tak na to urcite narazia...