Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

megy8

Ahojte baby,tu sa to len hemzi odpovedami.Ja sa tiez chystam na plastiku,ale asi az na jesen.Ake ste mali pocity po operacii...?Spominate dr.Trska,odkial je? diky

siska78

Ahojte baby. Tiez som sa rozhodla dat si silikony, tak sa vas chcem opytat ci mate nejake dobre centra, lekarov atd. Zacala som to citat od zaciatku, ale ved to by som sa nedocitala.
Vie nekto poradit ako dlho musim byt po kojeni? Vdaka

sakura

romika
No v nemocnici budes urcite 2 noci - teda ako citam tak s drenmi domov ist nechces - to som nesla ani ja a ani som nad tym neuvazovala. Pekne som zostala v nemocnici nech sa tam o mna staraju - keby nieco. A mozem povedat - sestricky perfektne, nemôzem povedat nic zle - teda ak pojdes do SNOP - tam som bola aj ja.Trska nas tam chodil kazde rano kontrolovat - a mna este po opke premiestnoval na postel - take hebedo. Sa musel narobit:))) Som sa az hambila...
No ja mam 360 ml vysoky profil - anatomicke. A on vôbec nie je ze za velke prsia. On je za krasne a prirodzene. A aby pasovali aj k tvojej postave. Neboj, z konzultacky budes nadsena:) No kedze ja mam anatomicke tak mam rez pod prsiami. On tusim ani rez cez pazuchu nedava. Potom sa da este cez bradavky. A nedas fotky do galerky?
No ja si myslim ze ked ides z nicoho do nejakeho extremu tak to aj boli. Ja som kludne mohla ist aj do väcsich ale este nemam deti takze tak:) A bolesti po opke som nemala skoro ziadne - stacil mi len Novalgin..Ale je to individualne...

romika

sakura
a kde je najlepsia jazva pod prsiami??a je pravda ze cim vacsie si dam tym vacsia bolest?lebo je to asi aj take logicke pretoze ta koza je viac napnuta atd

romika

sakura
ja tam chcem byt co najdlhsie lepsie bude pre mna ked budem pod dohladom lekarov keby nieco nahodov..a ja som az zo Ziliny tak to cesovanie hned po opke taku dialku to by asi nebola sranda..ty si si dala aku velkost kolko ml?on je za vacsie prsia vsak?ja nechcem moc velke

sakura

romika
aj ja som bola u Trsku - budes spokojna. No povodne som ja mala byt 3 noci lebo sa mu nepacila ta tekutina co mi odtekala do drenov - bola vraj velmi tmava. Ale nastastie sa to upravilo a mohla som ist po 2 nociach domov..

romika

ahojte!!v piatok idem ku Trskovi na konzultaciu a povedal mi ze koncom februara by sme mohli zrealizovat tu opku,ze tam ma volne terminy som zvedava aku sumu mi povie lebo vraj isiel s cenami hore zda sa mi to take rychle dufam ze to nebude menit..bojim sa ..ak babulky mate s nim skusenosti napiste mi nieco, povedal mi ze tam mozem ostat dva dni..myslite ze aj viac keby som si priplatila??

sakura

Ahojte babenky
ale ste tu toho popisali - nestiham citat:)))

Ivja
so mnou bola na opke tiez babenka a jej to daval Trska cez bradavky. A volala som s nou a povedala ze je to nadherne. Ze ani nie je vidiet jazvy. Je straaaaaaaaasne spookjna. Az tak ze tam k nemu nanominovala aj sestru:)

miu miu

tajka99 nasmiala som sa na tej tvojej chlapatej podprsenke. tej kde su tie pera na bradavkach. ta nema chybu....he he he