Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisaaa

caute zienky, dnes som bola na prvej konzultacke a dr. mi navrhol anatomy 300ml, myslite ze tato velkost bude OK ?

evkalc

moju prvu som kojila 18 mes a druhu bohuzial iba 8 mes aj to som si odsavala lebo kojenia priamo nam nejak nevislo... no koncom marca by som mohla dufam ist na opku, velmi dufam.

siska78

Mame len jedno a nevieme sa rozhodnut o druhom, ale aj keby sme mali, tak na tu opku pojdem este pred. Kolko malo tvoje ked si prestala kojit?

evkalc

ja som dokojila pred takmer 2 mes. ale aj tak je to malo ja som chcela uz v aprili ist na operaciu a neviem teda ci sa bude dat.. mas estenejake deti?

siska78

evkalc
ja som este nedokojila, ale uz mam toho dost. mala ma skoro rok a vobec sa netvari ze by chcela v dohladnej dobe prestat. A ty?

sakura

megy8
no ta podprda je ozaj bohova:)) Ale uz som si na nu aj nejako zvykla:)) UZ som skusala aj normalne podprdy ale po chvilke mi zacala chybat tato retro:)) Mozno je to len o zvyku. No ved koniec koncov si budem musiet zvyknut na druhu. Ved nemozem byt stale len v tejto:))
No ved ako chces. Na jar nestihas?