Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

siska78
preco by si mala byt truba? :))) Ja ked som tu bola prvy krat tak som tu stepovala tak isto ako ty:) Ak mas teraz nejake fotky tak ti poslem adresu a posles ich Livee. Ona ti potom posle mail s heslom do galerky..
No tu si babenky tak pozerame fotky a radime si - ohladom velkosti a tak. Ale ved nechaj to najskôr na doktora co ti povie. Ale fotky do galerky posli uz teraz ak nejake mas...
Idem ti najst Livinu adresu:)

maybbee

vlasti

ahojky...ako sa máš?? ja sem už velmi nechodím lebo nemám čas a kýmto všetko prečítam tu tak to aj trvá:)) nepošleš mi na teba mail?? môj je maybbee@centrum.sk

siska78

Ak som spravne pochopila ak do galerky poslem foto, tak mi poradia baby ake si mam dat alebo co? som z toho jelen. sorry

sakura

romika
no ja neviem. Tie profily - ja som bola z nich tiez mimo dosah siete:)))
Ale zalezi hlavne na tom aku mas postavu a predstavu o prsiach. No ja neviem co som tak najviac citala tak vysoky a stredny su dobre profily. To tu mame skoro vsetky baby. Ani neviem ktora by mala nizky.
Nechaj to na doktora - urcite ti dobre poradi:)
A posli fotecky do galerky. Neboj babenky budu radit o 100 - 300 :)

sakura

siska78
no predstavu som o velkosti ako taku mala. Urcite to nesmelo byt pod 350ml. Ja som mala od neho navrhnute min. 320 a max 405. Tak som zvolila 360ml. Ale on mi povedal ze ked sa mu to pri opke bude zdat malo tak mi tam da aj tych 405. Ale pacilo sa mu 360 tak mi ich tam aj nechal. Ako ja som mu uplne dôverovala.
Za konzultacku som v PD platila 200sk. Neviem ci sa v BA za konzultacku u neho plati. Ale zda sa mi ze baby pisali ze nie.
No ja som bola na konzultacke 15 novembra a 8 dec. som uz bola operovana.
Zda sa mi ze robi aj na splatky. Baby to pisali na omlazeni. To by si sa musla spytat priamo jeho.
No a do galerky sa môzes pozriet az ked posles Livee fotky pred opkou...

romika

sakura
aach vobec sa nerozumiem tomu vysoky profil a tie cisla mi tiez nic nehovoria ale to sa dozviem tam asi dnes sa odfotim a dam poslem to tej livee nechcem velke chcem aby boli krasne a prirodzene neviem sa dockat!!