Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

siska78

vdaka Sakura.Poviem muzovi nech ma odfoti
A este jedno. Ake fotky tam mam poslat? Hore bez to mi je jasne. Ale cela pstava alebo len top?

evkalc

joooj baby ja dnes cely den nic ine nerobim len obzeram foto.... som hotova ake mate krasne cici po opke... ja nevydrzim cakaaaaat.... baby neviete ci musi byt fakt po dokojeni pauza minimalne polroka???? nie je tu niektora co mala skor???ale asi urcite nie :-(((( a moje cici pred opkou su asi najspatnejsie so vsetkych, hrozne vytahane a maleeeeee.zajtra idem volat dr.Červenovi a dohohdnut sa na konzultacii...

sakura

siska78
no fotku taku aby sme ti videli ake mas teraz ciciky:)) Daj od pol pasa hore. Najlepsie aby ti nebolo vidiet tvar - vsetky mame fotky bez tvare:)
Daj sa aj z boku aj z predu:)

sakura

megy8
no ja osobne si myslim ze je najlepsia jesen,zima a jar. Urcitie nie leto - lebo po opke sa mozes sprchovat az cca po 2 tyzdnoch. Tak si to v tom teple a v tej ohromnej podprde vies predstavit:) A v lete by ti bolo tu podprdu aj dost vidiet:)

siska78

vdaka Sakura.Poviem muzovi nech ma odfoti
A este jedno. Ake fotky tam mam poslat? Hore bez to mi je jasne. Ale cela pstava alebo len top?

sakura

siska78
presne tak. Dobre si to pochopila. Ja som poslala fotku a mne baby povedali aby som si dala okolo 400ml. Ja mam totiz siroky hrudnik. A trafili sa s doktorom:) Ten mi tiez navrhol ze max mi moze dat 405ml.
Vies aka je to galeria? Tam mame skoro vsetky baby co sme tu fotky pred opkou a ktore su uz po opke tak uz fotky aj po nej. A ty si s pristupom od Livvy môzes tiez pozerat nase fotky..Tak isto si aj my pozrieme tie tvoje - a zhodnotime ta:)) Co by sa ti asi tak hodilo. I ked posledne slovo budes mat ty a doktor:)

siska78

Ak som spravne pochopila ak do galerky poslem foto, tak mi poradia baby ake si mam dat alebo co? som z toho jelen. sorry