ametystka,
paradne prska, velkostou k tvojmu stihlemu telu idealne, vyzeras ako sedemnastka:-))))
miu,
no konecne nove fotecky, tolko som na ne cakala:-))))som bola zvedava, no krasne su, inak uzasna prehliadka podprseniek, to si uz stihla nakupit, alebo nebodaj oblecies svoje stare? A ten hnedo-tyrkysovy topik na predposlednej foto je uzasny, uz chyba len plaz a slnko:-)))
baby, niektora ste sa pytala na dr. Kostala som zaregistrovala, no ja som u neho bola na konzultacke, pozrel na mna z pol metra, prilozil ku mne akesi pravitko a povedal, ze zial viac ako 220ml sa mi tam nevojde. Inak velmi mily a prijemny chlapik, len zohnat je ho tazko, je taky rozlietany, takze neviem ako by to bolo aj pooperacnou starostlivostou, keby som ho potrebovala. Ja som sa potom objednala aj k MuDr. Trskovi a ta konzultacia to bol teda paradny rozdiel. Nacvicoval so mnou pol hodinu, meral podla mna aj nemeratelne a to z kazdej strany, total predcizne, to ma hned dostalo a navrhol mi hned 325ml, (si viete predstavit ten sok,ved to je podla mna obrovsky rozdiel), tak to uz som nemala nad cim rozmyslat a som maximalne spokojna po kazdej stranke. Len niekedy tak rozmyslam, keby k nemu nejdem a necham sa operovat hned po prvej konz. ze ako by to dopadlo. Zaplatila by som 100tis., pretoze tolko tam beru , a sedela by som tu teraz za compom a vyplakavala vam tu. Som vazne stastna ako blcha ked si na to spomeniem, preto kazdej z vas odporucam absolvovat aspon dve konzultacie, aby ste mali co porovnat a z coho si vybrat. Tolko moja skusenost.