Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtlin

babydoll,
ahojky. Tak tak potrebovala som len vypln. hihi. No ja tiez uz uvazujem o tom ako a na co sa vyhovarat. S tou antisou to nie je zle. Uvidime. Moja svokra je tiez taka, ze ked sa cez leto vytasim v plavkach do zahrady, tak sa asi nebude vediet nadychnut.... Alebo mi kupi nejaky dudlik a bude sa priblblo usmievat....(mozno si bude mysliet ze som tehotna)Ale v podstate mi to je jedno. Nech si mysli co chce....

babydoll

ahoj kejtlin,
myslim, ze tych tvojich 260ml svoj ucel na 100% splnilo, mas ich peknucke, v podstate si potrebovala ako hovoris len vyplnit, zaklad si mala super. Len neviem ako to bude v lete s tou antikou a svokrovcami, u mna by to nepreslo:-)))))moja svokra ma na taketo veci vyvinuty dalsi zmysel:-)))))

kejtlin

tajka99,
dakujem velmi pekne. Ti poviem, ze je to nebezpecne davat sa manzelovi fotit. Ked mu poviem aby ma pofotil, tak sa v tom vyziva, no potom zaostruje aj iny HLADACIK:-))), Takze nestihneme ani vela pofotit, hihih. No neulahodis si............:-))

kejtlin

cibuk,
ahojky tak som rada ze mas konzultacku za sebou. Inak ja som ho videla a je taky prijemny. No tych 280 ml..... Mozno to bude dobre, ale neviem. Ja mam 260 ml, vysoky profil a okruhle. Ja som pred tym nieco mala take B-cko, ale potrebovala som vyplnit vrch, tam som mala viacej koze. A uplne mi stacilo tych 260 ml. Mam ich take super prirodzene. Nepostrehla som ci mas aj v galerke album???? V galerke si mozes popozerat ake sme mali cici pred tym a teraz. Mozno tam najdes nieco podobne ako mas ty a budes cca vediet ako to bude. :-))))

babydoll

externa,
ja som bola u neho na konz. v SNOPe v BA a platila som 300Sk. Aj za konzultacku s anesteziologickou som platila.

externa

u Trsku sa v Ba za konzultacku neplati...
on robi v Ruzinovskej nemocnici,a pre Interklinik,Snop a v Prievidzi pre Cibamed....

babydoll

ametystka,
paradne prska, velkostou k tvojmu stihlemu telu idealne, vyzeras ako sedemnastka:-))))

miu,
no konecne nove fotecky, tolko som na ne cakala:-))))som bola zvedava, no krasne su, inak uzasna prehliadka podprseniek, to si uz stihla nakupit, alebo nebodaj oblecies svoje stare? A ten hnedo-tyrkysovy topik na predposlednej foto je uzasny, uz chyba len plaz a slnko:-)))

baby, niektora ste sa pytala na dr. Kostala som zaregistrovala, no ja som u neho bola na konzultacke, pozrel na mna z pol metra, prilozil ku mne akesi pravitko a povedal, ze zial viac ako 220ml sa mi tam nevojde. Inak velmi mily a prijemny chlapik, len zohnat je ho tazko, je taky rozlietany, takze neviem ako by to bolo aj pooperacnou starostlivostou, keby som ho potrebovala. Ja som sa potom objednala aj k MuDr. Trskovi a ta konzultacia to bol teda paradny rozdiel. Nacvicoval so mnou pol hodinu, meral podla mna aj nemeratelne a to z kazdej strany, total predcizne, to ma hned dostalo a navrhol mi hned 325ml, (si viete predstavit ten sok,ved to je podla mna obrovsky rozdiel), tak to uz som nemala nad cim rozmyslat a som maximalne spokojna po kazdej stranke. Len niekedy tak rozmyslam, keby k nemu nejdem a necham sa operovat hned po prvej konz. ze ako by to dopadlo. Zaplatila by som 100tis., pretoze tolko tam beru , a sedela by som tu teraz za compom a vyplakavala vam tu. Som vazne stastna ako blcha ked si na to spomeniem, preto kazdej z vas odporucam absolvovat aspon dve konzultacie, aby ste mali co porovnat a z coho si vybrat. Tolko moja skusenost.

externa

ahojte,no ja som kojit prestala koncom maja,a pri konzultacii-a to som bola u troch rôznych Dr.mi vsetci traja povedali,ze min.pol roka od prestania kojenia môze byt opka zrealizovana...
Cize,tiez som si chvilu pockala...

tajka99

miu miu,
he, he, ta ruzova kozusinka je srandovna, ale na muzskom tele super hladi ;-D To som uz mala dlho, tak som ju konecne oprasila, lebo uz zarastala pavucinou :-) A mam k tomu aj ruzove puta ;-DDDDDDDD
Inak ty mas dobry arzenal spodneho pradla! Mas na to zbrojny pas? ;-))))
V tom hnedo-modrom tope vyzeras bozsky orientalne, to je fak nadhera ;-)