Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

siska78
nie je zac:) Rado sa stalo:)

evkalc
no ale to som ja nevedela ze sa da volat potom aj priebezne ze ci sa mu nieco nahodou neuvolni. Alebo keby si sa skusila mozno dohodnut so sestrickou ze by si jej dala t.c a ona by ti dala vediet keby mali nieco volne...Sice ta sestricka u neho mi 2 krat ochotna neprisla ale mozno len nemala naladu....

evkalc

baby ale ako je to s tym kojenim?????please...nemoze sa aj skor ako pol roka???ja nevydrzim...Siska 78 ty si kedy dokojila?
Pozerala som aj galerku vkuse ju pozeram a som hotova.... mam aj favoritky ale vsetky cici su naaaadherne.

sakura

evkalc
ale potom ake z nich budu krasavice....
No ja som pôvodne mala ist na opku tiez k Cervenovi a tam bola cakacia doba 2 mesiace som cakala na konzultacku a potom o dalsie 2 mesiace mala byt opka. No ved ale nakoniec som bola aj tak u Trsku...