Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ametyskta,
naaaaaadheerneeee cicy, ozaj. Ako 17-rocna sexica ;-) Teraz budes vedla svojich dcer vyzerat ako ich sestra. Vyzeraju veeeelmi prirodzene, si fakt urobila dobre, ze si si nedala velike, tieto ti super sadnu :-)))))))))
Alebo by si prijala aj vacsie, ako skoro kazda z nas. Ak si dobre spominam, bala si sa ist do vacsich,ze? Myslim, ze mozes byt spokojna a mas ich krasne pri sebe, ako som ti predpokladala. Super, tesim sa s tebou, uz len nakupit sexi pradielko. V KE je par dobrych shopikov na to ;-)

cibuk

Ahoj Kejtlin,
noo koláčik piecť na štvrtý deň, tak tomu sa povie gól :-)) Si šilulka...
Bola som dnes u Dr.Sisku, pôsobil na mňa celkom dobrým dojmom, povedal mi povzbudivo, že čakal, že budem v horšom stave :-( Asi myslel môj vek (40) a trojročné kojenie... Budú mi stačiť imploše ( gulaté s vysokým profilom cca 280 ml)...vraj Nerozumiem tomu asi by som si nechala poradiť od vás ostatných, už skúsenejších babeniek. Dohodli sme si predbežný termín na 25.03.2009. Idem so synom na 4 týždne do kúpeľov, dovtedy sa mi to nevyhojí, tak až potom...

ametystka

sakurka,
ďakujem :) ešte som poslala livee ďalšie fotky, povyťahovala som dcére zo skrine tričká, také s väčším výstrihom, lebo ja zatiaľ také nevlastním :)) za "plochých čias" som si kupovala výstrih tesne pod krk :)))) a roláky, hi, ale to je minulosť. keď bude čas a dukáty nabehnem do šopov a kúpim si dajaké sexi dačo, aj spodné prádlo. teším sa na to ako malé decko na vianoce :)
ty ako? vidím, že si sa matersky ujala nových tvárí :D
čítala som, že ti niečo žblnklo v cicuši. už sa to neopakovalo? ináč, aj mne žblnkalo v prvom týždni po opke,v ľavom, aj som cítila, že sa tam niečo prelieva... povedala som to vtedy dr. na kontrole, dosť veľké oči urobila, že čo to vravím...jasne som pár krát cítila to prelievanie, ale len v prvom týždni po.
dnes som bola v práci, šetrím sa ako to len ide, aby sa dačo nedomrvilo :) ty nám do 25. januára zlenivieš ako voška :))

maybbee

no...to podla mna nebude ok už nikdy...sa zmerujem s tým malým rozdielom, uvidím čo povie na kontrole...a pofotím sa ked kúpim kartu do foto:)))...takže skoro dúfam :DD

sakura

maybbee
ja idem na kontrolu okolo 22. Este si s nim musim dohodnut presny termin. Nove fotecky budu kedy? Jaj a ja sa chystam pofotit - len som mala teraz toho vela. No skusim tento tyzden nieco teda uz konecne pre tie fotky urobit:))) A prsko uz je ok?

Ametystka
no to su ale krasavice. Su perfektne. Pekne sa vyfarbili:)))
Ja som dnes konecne dostala kamosky - tak mi je na dve veci.........Bolo na case - po dvoch mesiacoch:(

miu miu

sisaaa zalezi co si predstavujes ty. ci chces vacsie alebo mensie. alebo akurat. lebo tie 300ml budu super podla mna. ani moc ani malo. aj teraz tam daco mas tak to bude pekne.