Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

no len moje prsia sa uz velmi nemaju kde zmensovat.. tak mozno by som ho odmakcila aj skor... myslim presne na pol rok. to by vychadzalo koncom marca, zaciatok aprila

miu miu

kejtlin zisti nazov tych tabletiek.
Ak by to nahodou zaberalo u kazdej tak znicime tym plasticku chirurgiu. he
No na mna by to urcite nezabralo.......

miu miu

evkalc ja viem tak, ze je to kvoli tomu ze prsia po kojeni potrebuju cas aby ziskali uz definitivny tvar, aby zmizla mliecna zlaza ktorej trocha trva kym sa strati uplne po kojeni. A vtedy lekar vidi co stym treba spravit. aby sa nestalo ze uz po vlozeni imposov sa prsia nejak viac natiahnu a bude potrebna reopka. proste aby vysledok bol dokonaly. alebo teda najdokonalejsi ako je to len mozne.

kejtlin

nelina,
ti poviem, ze moja kamoska ked bola na strednej tak chodila do fitka, a tam jej nejaka trenerka poradila take tabletky, ze jej tak z toho narastli kozy ze az. Ked boli prazdniny tak za 2 mesiaca to bolo tak, ze najprv isli kozy a az potom ona. A predtym bola jak lata. Boli to nejake pirule, co beru kulturisti ci co.

nelina

kejtlin,babydoll,
no,treba sa vyhovorit pred svokrami,na to,ze ste si zistili,ake zazracne tablletky uziva Judiniova a je to!!!!mozno vam na to skocia.no nie?!?!

miu miu

tajka99
normalne som si ta predstavila s tymi putami a zasmiala som sa na tom. swuper. vidim ze ti inspiracia a predstavivost nechyba a muzicek sa s tebou urcite nenudi. Tie tvoje cici su tiez uzasne a zavidim ti ten jarcok a tu prirodzenost co ti vlastne spravilo kojenie. fakt super robota a vysledok je uzasny.
Pradielko som si stihla nakupit vcera, okrem jednej celej tyrkysovej ta je stara ale 70C a je mi trocha pritesna. este si chcem kupit korzetik nejaky cacany. Chcela som aj triciek viac nafotit ale kedze ja si stale obmienam satnik, ze letny na zimu schovam komplet inam aby nezavadzal v skrini lebo uz mam toho tolko ze sa mi kmomplet aj na leto aj na zimu nevojde na jedno miesto, tak sa mi nechcelo vytahovat vsetko. tak som odfotila len co bolo po ruke. ale neskor a postupne popridavam dalsie fotecky. ale pradielko mam novucicke a poviem vam super sa mi nakupovalo. vsetko dadlo. he he he