Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

evkalc
no ked mas dreny mozes ist aj domov alebo zostat v nemocnici. Ale ja si to vobec neviem predstavit ze by som s tym sla 160 km hned po opke domov a potom dalsich 160 km spät do BA. A takto v nemocnici bolo lepsie - infuzky a tak. Trska tam za nami chodil kazde rano. Fakt by som s tym urcite nesla domov....

bianica
no to je tak. Prepadla som asi plastike:))))) Ale nie. To brucho ma trapilo viac ako tie prsia. Vlastne som chcela len lipo. Ale povedala som si ze preco nie aj prsia? No a tak som si to nejak prehodila:))) Cvicenie mi nepomohlo - vlastne mam problemy s chrbticou takze cvicit ani velmi nemozem - teda nie dlho. Tak co sa budem trapit ked kanyla trosku pomôze:)))))

miu miu
no zmenili. A hlavne zmensili:)))))) Dnes som si kupila konecne podprdu. Ja este nemozem dat prska k sebe - tak sa mi zle skusaju aj podprdy a tak. ani v obleceni to este nie je ono :((((

ametystka

sakura,
vidím, že sa ti to zapáčilo a plánuješ lipo...fu, mňa na stôl na chiru už tak skoro nedostane nikto :) možno ti to mohli urobiť naraz, hm? ako u KlaudiiKe, pamätáš sa na ňu?
ten vrzgot v cici je zaujímavý, žeby staroba?? :) ja ale nedvíham ruky hore, na to ma upozornila dr. ty skús nedvíhať tiež. ani žiadne extrémne pohyby, veď dnes je to len mesiac... ja som "fukla" môjmu synátorovi /16/ jednu výchovnú poza uši, za nepredýchateľné chovanie a veru že cicuša ma pichala... raz ich mám mäkšie, inokedy tvrdšie a spolu sa ešte nedajú dať. však ja mám čas:) do leta :) no nie?

miu miu

evkalc inak ani na mne si nikto nic nevsimol lebo som nosievala extra vypchate podprsenky a teraz sice nenosim zadne lebo nosim pulovre a nikto si nic nevsimol. ale v lete neviem na co sa vyhovorim ja, ze by fakt na tie tajne tabletky co uzivala Judiniova?

evkalc

bianica no ja tiez chcem zvalit moje dufam buduce nove cici na stav po kojeni :))) ze mi ostali take pekne... teraz je zima a dufam ze si nikto nejak extra nevsima velkost mojich cici, kedze chodime naobliekany v tejto zime.. a do leta keby boli nove..tak by sa to dalo vysvetlit

evkalc

ivja - nechapem preco by si sa bala??? ved az po vsetkych vysetreniach by bola operacia, teda az ked aj prsia budu o.k. ved ja nechcem ist na operaciu o tyzden ale hovorim o aprili.. a to je este dost daleko len chcem konzultacie a dohodnut mozny termin... no predtym idem ku gyndosovi a tam je riziko hlavne to ze by sa mi mohli implose zmenit ak by som po kojeni este nemal prsia v pohode... len v tomto sa az tak nebojim lebo moje sa uz menit nemaju velmi kam...

ivja

evkalc,
viem o čom hovoríš, úplne sa viem vcítiť do tvojich pocitov. Veď som si tým prešla sama.Ja ťa obdivujem , ja by som sa o seba bála, som v takýchto veciach opatrná.Tak ti držím palce:))

bianica

evkalc,
uplne ta chapem,pretoze som zrejme presne v takej situacii ako ty, akurat, ze som bohuzial nekojila,lebo som nemala mlieko... ale tiez si chcem dat implose teraz, ked som po tehotenstve, aby som moje buduce "vacsie dvojicky" mohla zvalit na tehotenstvo.

evkalc

Ivja - no tebe sa to povie ze kam sa tak zeniete... no kam aj my chceme byt pekne ide leto... a ked kopec bab pol roka po kojeni ma nove prska tak by ta to netahalo na leto??? a este chceli sme si to s muzom nechat medzi nami ak by sa podarilo a to sa uz po lete ked ma budu vidiet v plavkach nebude dat...