Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

romika

boze uz to chcem mat za sebou...a v lete budem chodit hola:))strasne chcem vidiet tie fotky rano som posielala livee moje fotky a este mi neposlala heslo ani na fore dnes neni to je ako naschval ked sa tak tesim nie je tu :(((

sakura

romika
nemusis si zo sebou brat nic. On ti posle postou papiere kde budes mat napisane ake vysetrenia budes potrebovat. Bude to krv a sono prsnikov.
Vysetrenie by nemalo byt starsie ako 3 tyzdne.
Aj mne sa kolko krat pred opkou snivalo ze som uz bola. A ake sklamanie ked som sa rano zobudila a este tam nic nebolo:))))
No ja som rada ze som mala dreny. Neviem preco to niekto dava a niekto nie. Ja si myslim ze ked nemas dreny tak mas na prsiach dlhsie ten opuch - to si myslim ja.

Bianica
ahojky. No ja som ju vysadila mesiac pred opkou a mesiac po opke som ju zas nasadila. Tak mi to kazal gyndos. Lebo vraj su to hormony a s nimi to nie je ziadna sranda. Nakolko som bola doserinkana - ma riadne vyplasil tak som ho posluchla.

bianica

Amestystka, zabudla som sa opytat na predoperacne, kde ti ich robili? hradila si si to sama? rozmyslam, ze asi vstupim do "klubu" pro care a tam si to rovno dam vsetko spravit. Inak dr s nimi spolupracuje,ale keby sme si dali spravit tam opku, tak by nas vysla o dost viacej

bianica

Ahojte,
Ametystka - uuuuplna nadherna, pekne ti nove cici sadli,no co dodat... gratulujem! Prosim ta napis mi, ako to prebieha u dr. Kedy si tam prisla, kolko si cakala na opku, davali ti predtym nejake utlmovacky? ako dlho si bola v nemocnici? dr robi dreny? a kedy ich vybera? a co ta este napadne.. prosiiim. Diky pekne :-)

Kozate babenky, neviete mi povedat ako to je antikoncepciou? po akom case vam ju nasadili (po opke)? nenafukli sa vam este viac cici?

romika

sakura
asi to je ale v kazdom pripade dobra vec lebo inak by sme mohli dostat infekciu..nechapem potom preco to tam nedaju vsetci...jaaj uz sa mi aj tuto noc snivalo o operacii a kedy mi urobia vsetky tie vysetrenia krv, mamografia atd..tak den pred opkou??a na konzultacku mu nemusim priniest kartu od obvodneho lekara aby videl ako som zdravotne na tom??ci ako to vlastne prebieha?

sakura

evkalc
ved jasne. Aj ked si myslim ze Trska ta nezrusi. A sestricka u Cervena bola mila,ze? :)

Romika
no, je to take neprijemne ale da sa to prezit. Hlavne ti cez tie hadicky ide von vsetok bordel co sa ti tvori okolo implosu.
No a vytahovanie - stipe to. Ale aj to sa da prezit. Mna stipala iba lava strana....