Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

externa,
vieš, že ti závidím, veľmi!! Drž sa, budem ti veľmi!!držať palce.CMUK
Dievčatá
Ja mám stále dilemu, aké si mám dať implantáty. Nič iné nerobím, len klikám na rovnaké stránky, pozerám fotografie a meditujem. jeden deň som rozhodnutá- dám si 360- vysoký profil ako sakura, ďaľší to zmením na 395 stredný profil, lebo nelina ma inšpiruje, keďže má pod prsiami ako ja 80 cm. potom sa zľaknem- že čo ak to bude veľké a stááááááááále dokola.
No, to sú problémy :))))

b4rbie

ja neviem s tou anketou je to take vseliake... kamaratka si chcela dat silikony, a skoro si ich nedala lebo jej frajer bol proti, lebo ze vraj mu jej prsia stacia, potom mali nejaku krizu a ona sa odhodlala aj bez jeho suhlasu... a ked sa jej to zahojilo, tak jej povedal, ze si mohla dat aj vacsie... takze ktora si chce dat prsia podporujem

quaky

nie som odparca silikonov, ja len tak sem davam vysledky ankety SILIKONY???? hlasovali chlapi :P
32%- v žiadnom prípade, umelé.
6%- v každom prípade milujem ich
39% - len keď baba fakt nemá žiadne kozi
12%- ked má baba malé kozy

cica666

Baby, prosím Vás, je tu niekde aj diskusia o cenách, že kto má ke aké ceny a koľko to stálo Vás, alebo to sú tajné informácie? Ďakujem.

babydoll

externa,
uz sme tu raz mali taku diskusiu, niektore baby u neho platili, ine nie. Potom som niekde nasla, myslim ze na stranke SNOP, ze ak zaplatis za konz. tak sa ti to nejak potom odrata z celkovej sumy, ci sa odratalo neviem. Ani to neriesim, som maximalne spokojna so vsetkym a nejakych 300Sk ma pri tej sume nezabije. A za konz.u anesteziologicky som platila tiez 300Sk, no nie na konzultacii, ale tesne pred op.na recepcii ked som platila za implantaty aj za nemocnicu.

externa

babydoll-som prekvapena,ze si u Trsku platila za konzultacku,a u anesteziologicky tiez....? hm.Unho sa neplati ani v Interklinik za konzul...

kontakt na Dr.Trsku je 0905 204 494...volat od 14tej do 20tej.

Evkalc-urcite pockaj pol roka po skonceni kojenia,neponahlaj sa...Aj ja som si pockala...skoro 4 mes.od prvej konzultacie...
A dreny? tam sa nazory Dr rozchadzaju...jedni tvrdia,ze prave cez ne sa dostane infekcia do "rany",druhy ze to zmiernuje opuch a vsetok ten bordel odtecie von...
Ja dreny budem mat,a tiez mam rocne dietatko...platim si jednu noc navyse,nech sa stymi hadickami netrepem hore dole...

externa

babydoll-som prekvapena,ze si u Trsku platila za konzultacku,a u anesteziologicky tiez....? hm.Unho sa neplati ani v Interklinik za konzul...

kontakt na Dr.Trsku je 0905 204 494...volat od 14tej do 20tej.

Evkalc-urcite pockaj pol roka po skonceni kojenia,neponahlaj sa...Aj ja som si pockala...skoro 4 mes.od prvej konzultacie...
A dreny? tam sa nazory Dr rozchadzaju...jedni tvrdia,ze prave cez ne sa dostane infekcia do "rany",druhy ze to zmiernuje opuch a vsetok ten bordel odtecie von...
Ja dreny budem mat,a tiez mam rocne dietatko...platim si jednu noc navyse,nech sa stymi hadickami netrepem hore dole...