Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
no tak dcere drzim palceky - tak sa mi to paci - ze sa snazi. To je len dobre. No ja si fakt neviem samu seba predstavit pri vychove dietata - omg:))
No ved si myslim ze cim dlhsie v narkoze tak tym horsie. UZ teraz mi bolo po tejto na odpadnutie - zachranila to hned infuzka.....
A na tie stehy mas ist toho 12, nie?
Ja som tiez nieco citala o tom masirovani. Ale co ja viem? Ja si na ne dam repikovu indulonu - pomagam ich trosku od seba trosku k sebe a hotovo. Este preblafnem jazvy a basta.

ametystka

sakura,
žiadny normálny 16 ročný chalan nepočúva, to je proste fakt :)
dcéra stále nemá piercing, nemá na to čas, bola mimo ke a teraz už zarezáva v škole, chce čisté, tak má nos furt v knihách. bifľa jedna :)
no, samozrejme držím ti palce na lipo, väčšinou dr. nechcú robiť dva zákroky naraz, ale Klaudii to magdo urobil spolu. jej prvé slová tu na skle po op boli, že chcela zomrieť, :))))to si pamätám, že ma to vydesilo, bola dlho v narkóze, tak preto jej bolo veľmi zle. ale pamätám si, že o dva týždne už šla na "pracovnú" žúrku do prahy. typický nezmar :)
stehy si už asi nechám na pamiatku, sú tam a nebudú chcieť von :))
ty si cici masíruješ? načo by to mohlo byť dobré? kôli zníženiu rizika kontraktúry, nevieš?

evkalc,
som z košíc, dreny mi vyberali na druhý deň po op, keď ma prepúšťali domov.
mysli pozitívne, problémy nebudú a opka dopadne dobre! :) k deťom sa z nemocnice veľmi neponáhľaj, aspoň na týždeň ich niekomu zaves na krk :)

sakura

evkalc
no a o deti sa nebude mat kto postarat? Mna operovali v pondelok a v stredu rano vybrali dreny a sla som domov. Inac na omlazku som citala ze jedna babenka ich mala 9 dni -uff. To si fakt neviem predstavit. Ale bola doma a nie v nemocnici.

Ametystka
a co stehy? Doktorka sa uz vratila z Ciny?

evkalc

joooj baby ked to tu citam ake su potom este problemy tak sa aj desim... zato by som chcela aby sa podarilo mat opku v aprili nech mam vyse dva mesiace do dovolenky... ved aj tak pisete ze kym sa usadia to trva riadne dlho... no som zvedava ako to poriesim... a hlavne dr. ale s tymi drenami ma to velmi odradza ja mam dve deti a potrebujem ist cim skor domov ak bude vsetko o.k.

ametystka

bianica,
ďakujem za pochvalu :)
predoperačné som si robila cez známu na gynde zadarmo. fasovala akurát balíček s mikulášom :)
ideš k hudákovej keď chceš podrobnosti?
takže ráno som došla o pol ôsmej ku nej do ordinácie, vyplatila som opku,rozdala mikulášske balíčky :)) sestrička-ryšavka ma odviedla na izbu, dala mi košeľu. o chvíľu prišla hudáková, vyfotila si moju "nádheru" a pokreslila ma. asi za 10 minút som šla na sál. oblbovačku som nedostala, ani mi nechýbala. len troška som mala obavy, keď som zbadala anesteziológa, to ti bolo len také usmiate chlapčisko so šatkou na hlave :)) strašne mladunký bol :) napichli mi žilu, tiekla mi nejaká tekutina, potom mi dali narkózu. potom mám okno :)prvé prebudenie z narkózy- opäť ten mladý a jeho hlas z veeeeľkej diaľky, že sme skončili a či ho počujem. potom okno... prebudenie na hlas sestričiek, kt. na chodbe štebotali, že idú na obed, lebo je pol 12-tej. odvtedy som už nespala, cici boleli, k večeru trocha viac, noc bola dlhááááá, bolesti sa dali zvládnuť s infúziou celkom v pohode. cez noc trochu trápna situácia s misou, lebo na vecko som nevládala :)) do tej misy nie a nie dačo čurknúť :))) musela sestra pustiť vodu :)) na noc ti dajú rádio, mne naladili jemné melódie... ráno HLAD, neskutočný, ak tam pôjdeš, vezmi si jesť. veľa. aspoň ja som bola strašne hladná.
dreny sa vyberajú na druhý deň pri odchode domov. troška bolestivé, ale nič strašné. fu, som sa rozpísala ako podjavorinská :) ak niečo budeš chcieť ešte vedieť, pýtaj sa
ona operuje aj v pro care, ale je to drahšie. ja by som zas šla na juh do pavilónu zdravia, je zbytočné preplácať v pro care, veď ona musí takú istú robotu odviesť aj na juhu. a ver, že sa snaží urobiť to dobre :)

evciatko7

Aj ja som mesiac po operacii...Neviete,kedy budem moct nosit tricka bez podprsenky?Ja uz od dnes mozem nosit normalne podprsenky ake len chcem, len ked je kostica ze mam upravit aby nemenila ta kostica tvar silikonu.A tu retro uz iba na noc musim nosit.A tie masaze prs si tiez musite robit kazdy vecer?Naco to je vlastne dobre?

sakura

Ametystka
ano Klaudiu si pamätam. Ale Trska by mi to vraj neurobil. On ked sa venuje jednej veci tak sa venuje jednej veci. Ved len cici mi robil ale 3 hodinky. A lipo trva tusim tiez 3 hodinky. A hlavne som nevedela do coho idem. Mohlo to aj sakramensky boliet - si myslim.
No a ruky nedviham - to som sa nejako pozabudla:(

sakura

Ametystka
vychovnu? :))))))) Vies ako som sa z chuti teraz zasmiala? Asi ohromne poslucha... Plieska ho puberta? Dcera uz ma nausnicku? Ach jaj ja este deti nemam... MNa to este len niekedy caka - uff
No ja keby som zvladala tu opku nejako zle a mala brutalne bolesti alebo tak - uz nikdy pod noz nejdem. A mozno ked lipo bude brutalne boliet tak si uz nedam ani nove cici po detoch:)))) Ale kedze som to zvladla na jednotku s 1* tak idem este vyskusat toto:))))))
No presne tak draha. Dnes sme mesiac po opke. Ja si uz pripijam bielym vinkom:)))) Aj ja ich mam raz tuhe- potom mäksie - ach jaj. Ved este maju na usadenie dost casu.....

ametystka

tajka99,
díky, aj ja som spokojná, strašne som sa bála toho vysokého profilu, tu na fóre som vtedy čítala, že to môžu byť dve ostro vyrysované pologule až pod bradou :) večer som zaspávala a ráno sa budila s myšlienkou, že vysoký profil bude vyzerať straaašne, takmer som zmenila už objednané imploše, chcela som stredný, dr. vysoký, trocha sme bojovali...dnes som rada, že som dala na ňu. a ty si na to prišla tiež :) že menší imploš vynikne lepšie s vysokým. teda spraví väčšie cici.
a či ja chcem väčšie? nie. mne to absolútne stačí, som chudá a väčšie by vyzerali neprirodzene.
dávnejšie si písala, že riešiš dilemu, či povedať okoliu o implošoch, či nie. že mám umelé cici vie len manžel, rodičia, dcéra /syn si myslí, že mi operovali chrbticu :)/ a jedna kolegyňa v práci. that´s all :)
a netuším čo vykoktám v lete, napr.keď do mňa zaborí spýtavý pohľad moja svokra. a ona vie zaboriť pohľad...taký hercule poirot je pri nej úbohý amatér. toš. budem musieť improvizovať :)
hi, dnes mali cici premiéru na angline, okolie nevykazovalo nijaké extrémne známky rozrušenia, tak si asi nikto nič nevšimol :)