Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

Sakura,
no zenska ty sa nezdas! Tu sa este trapis s implosmi a uz si planujes lipo? mas teda odvahu :-) v lete chces byt riadna kocica, ze?
Dik za info okolo antikoncepcie. Ja som teraz nemala ziadnu,ale po opke by som si uz chcela dat. A prsia sa ti nezvacsili pri tabletkach, lebo bez implosov sa zvyknu zvacsit

evkalc

Sakura - a ked mas tie dreny tak musis byt v nemocnici? lebo to by nebolo asi dobre... uvidim co mi odpise Trska... Znamej robili opku nie cely pol rok po ukonceni operacie, ale mala sono ze ma uzatvorene kanaliky mliecne

evkalc

baby a myslite ze sono bude stacit pre dr. ak by boli uz mliecne zlazy uzatvorene??? myslim ze este nie su ale skusim ci nie je nieco nejake lieky na zrychlenie tohto procesu, popytam sa gynekologa...

ivja

dievčence, tie, čo ste po kojení,
kam sa tak ženiete ! Nechajte, nech si vaše prsia oddýchnu. Potrebujete komplikácie? Babuľky,táto operácia je dosť veľký zásah do organizmu . Tak nevymýšľajte,pekne vyčkajte potrebný čas na regeneráciu žľazy aj toho tam ostatného.

sakura

romika
urcite budes konzultackou ohromena:) Ak mas nejake otazky tak si ich napis na papier. Ja som bola v soku aj som zabudla ze co som sa chcela pytat. A potom ma vsetko napadlo az cestou domov. To hovorim o prvej konzultacke. Na druhu som sa pripravila uz lepsie:) Druha bola u TRsku a bola aj konecna:)

romika

sakura
na konzultacku idem zajtra na to sa tesim povedal mi ze operacia by mohla byt potom koncom februara idem kuknut na omlazeni.cz dik

cibuk

Ahoček kejtlin,
Dr bol milý, ale ešte niekam pôjdem na konz. Tých 280 ml navrhoval on...Ja tam nemám skoro nič, takže budem rada, ak s toľkými ml sa dostanem na Tvoje B-čka :-)))už som písala Livke, že jej pošlem fotky, keď ma manžel odfotí, takže sa potom pozriem aj do galérky. Budem múdrejšia, ak budem mať nejaký prehľad. Zatial som videla iba sestru a jednu kamošku, ale oni mali obe aj úpravu kože. Ja sa ešte neviem vysporiadať s tým, že mi to bude musieť dávať cez podprsníkovu ryhu (pomoc ja také ani nemám:-)))

cibuk

Ahoj evkalc,
kým máš produktívne mliečne žlazy zatial sa Op neodporúča kvôli možným deformitám prsníkov. To by si určite neriskovala. To sono veľa napovie, takže tým nič nestratíš

cibuk

babydoll,
to s tou konzultáciou u viacerých lekárov, v tom budeš mať určite pravdu... ja som bola zatial iba na jednej...Dr.bol milý, ale mám pocit, že som čakala niečo viac. Takže už teraz som rozhodnutá, že ich absolvujem viac...

sakura

romika
inac ked chces pozerat nejake fotecky pred a po opke tak diskusia je aj na omlazeni.cz Ale tam sa musis zaregistrovat aby si mohla pozerat fotky...