Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ved ja by som najradsej konzultacia ale ked sa nechcu ani bavit ak spomeniem kojenie... musim to skusit tak ze nehovorit... len potom aby ma neposlali hned prec ked tam pridem a vyjdem s pravdou von...idem v pondelok ku gynekologi a skusim ho poprosit o sono ako je s mliecnymi zlazami.

sakura

miu miu
no uz neviem co so sebou:))))))) Ale to brucho a boky potrebujem bezpodmienecne odsat:))))

Romika
nie. Kazdy doktor dreny nedava.

miu miu

sakura ty nezahalas teda....uz aj lipo? fuuuu ty budes na leto ina kocka!

evkalc ja by som to na tvojom mieste spravila tak ze sa objednam na konzultacku, nech sa na mna doktor alebo doktorka pozrie a potom komunikovat o tom co a ako a usudi aj z pohladu nie len po telefone. jo?
skus to. a hlavne u viacerych.

sakura

evkalc
ano, dava dreny. Aj ja som ich mala. Aj si sa s nim uz spojila? Chces t.c.? A ja ked som mu volala tak akurat operoval a sestricka bola mila a ochotna. A potom mi to uz dvihol on.
Akurat mi dnes pisal mail a dal mi uz termin na lipo:)

romika

evkalc
ahoj uz si sa spojila s trskom?? ja tam idem zajtra na konzultaciu nemusis sa bat ze ta nejako odbije je zlaty