Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ahojte
baby neviete mi napisat ktore baby maju prsia od Dr. Tršku? buduci tyzden mozno budem mat u neho konzultaciu a niekedy v aprili operaciu mozno..ak pojdem k nemu

miu miu

evciatko to je ta kapsula ktora sa moze vytvorit okolo implosu a zmrstuje ho cize sa vlni. a s tym sa neda nic robit. ja potrebna reopka. treba vybrat a urobit na novo. treba preventivne tomu predchadzat pri hojeni ako potom plakat nad rozliatym mliekom.
Ale pod svalom sa to malokedy stane, skor pod zlazou. ale moze sa stat aj pod svalom to nikto nevie predvidat.
Ja masirujem poctivo s indulonou kazdy vecer. trocha ked sa natieram tak si ich trosku pomasirujem.

sakura

ivja
on ti da recept. Ja si uz na tie antibiotika napamätam. Ale co mi dal od bolesti sa volali Zaldiar. Tie som ani neuzivala lebo mi stacil Novalgin - to mi tam davali aj v infuzke:) Teda tak mi povedali sestricky - ze v tej infuzke je Novalgin:)

ivja

dievčence,
tie ktoré vás operoval dr.Trška v Snope, prosím ,ak si spomeniete aké antibiotiká vám dávali, a aj keď si spomeniete na lieky proti bolesti
ďakujeeeeeeem pekne